• Byt julegaver indtil 16/01/23
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 100% dansk webshop med eget lager
  • 5 stjerner på Trustpilot

kr. 200-500

Mangler du at finde en gave til under 500 kr, så finder du årets bedste julegaver 2022 til hele familien på kikkertland.dk. Her finder du et stort udvalg af gaver uanset om dit budget er under 300, 400, eller 500 kr.. Du finder nemt spændende gaveideer til alle, mulighederne er mange.

Vil du gøre et ekstra godt køb, så se vores begynder mikroskop 900x forstørrelse - her får du hele 28 dele med i sættet. Gode julegavekøb er ligeledes vores smukke farvestrålende fuglehuse, eller en god fuglebog om rovfugle. Skal fuglene i haven observeres, så er Viewlux Classic kikkerten et perfekt valg. Går turen sydpå, så husk rejsekikkerten - her kan kan vi anbefale Helios Sport som er en uundværlig følgesvend på rejser. Til teater og opera er vores flotte teaterkikkerter gode til at se forestillingen tæt på. Glem heller ikke et godt kikkertrensesæt, her kan vi anbefale Zeiss rensesæt.  Giv lys i mørket til dine nærmeste med den holdbare lommelygte E51 eller kvalitets pandelamper NexTorch. Med Eschenbach læselup fås en meget kraftig lup så selv de mindste detaljer ses tydeligt. Til de mindre børn er den gule børnekikkert og den etøjet sørøverkikkert populære valg til at lægge under juletræet.

Ved online køb, sender vi pakken afsted hurtigt og præcist til dig. Vi bytter alle gaver med et smil frem til og med 16. januar 2023.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}