• Byt julegaver indtil 16/01/23
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 100% dansk webshop med eget lager
  • 5 stjerner på Trustpilot

kr. 500-1000

Mangler du årets bedste julegaver til ham eller hende du holder af, og er budgettet sat til under 1000 kr.?

På kikkertland.dk har vi samlet inspiration til gode gaver til juleaften. Uanset om du ønsker at glæde din far, bedstefar, mormor eller dine børn med den perfekte julegave, så hjælper vi dig med spændende gaveideer til alle i familien. Her på kikkertland.dk finder du nemlig Danmarks største udvalg af kikkerter, teleskoper, lupper og mikroskoper. Dyk også ned i de mange lærerige og sjove gaver til børn og junior.

Vil du gøre et ekstra godt kup, kan du købe vores prisvenlige allround kikkert Kobe WP. Best buy til rejseentiuasten er Celestron Outland X rejsekikkert, som er lille og handy at have med på tur. Til fugleobservatøren fås Asphen Sport ideel til fugle, dyr og natur. Den giver et yderst klart og skarpt billede med god kontrast med dens multicoatede Bak-4 prismer.

En af vores bestsellere til jægeren er Jaeger Elite kikkerten med dens fremragende optik - herunder specielt i skumringen - er desuden vandtæt og fri for indvendig dug. Se også vores Jaeger slagtesæt med hele 8 dele til opbrækning af dyr på jagt. Blandt begynderastronomer er Starfinder 60 teleskopet på absolut bestsellerlisten. Den kommer med stativ og meget tilbehør til virkelig fin pris. Du finder også tyske Eschenbachs prisvindende Mobilux læseglas til hjælp til læsning af tekster og tal med småt. Eller oplev den mikroskopiske verden med et godt begynder mikroskop - her er Scolaris 400x og Discovery Pico 40x-400x gode valg.

Ved online køb, afsendes pakken hurtigt og sikkert fra vores danske webshop. Alle ting bestilt fra 1. november 2022 kan byttes helt indtil 16. januar 2023.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}