• Gratis fragt på ordrer over 500 kr. i hele februar
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 5 stjerner på Trustpilot
  • Telefonisk ekspertrådgivning

Falcon Eyes PocketLife 7 komplet

1.499 kr

Model/Varenr.: FU290822
Lagerstatus: Leveringstid 8-10 dage
stk.

Falcon Eyes RGB LED-lampen PockeLite F7 II er en kompakt, multifunktionel LED-løsning, hvormed du kan bestemme det perfekte lys i enhver henseende. LED-lampen er justerbar i både farvesammensætning, farvetemperatur og intensitet. Derudover har RGB-lygten et internt batteri og indbygget magnet, som gør, at du hurtigt og nemt kan fastgøre lyset til metaloverflader, såsom søjler. Dette gør PockeLite til den praktiske, bærbare løsning til brug i dit studie eller på dit kamera! Du kan dæmpe lyset og sprede det mindre bredt med henholdsvis den medfølgende diffuser og honeycomb.

Lampen er udstyret med 96 små LED-lys, som tilsammen giver en effekt på 12 watt. Lyseffekten på 4.060 lux (ved 0,3 meter) giver mere end nok lys i enhver situation. Naturlige farver er altid tilgængelige takket være den høje CRI-værdi på 97. Du kan selv indstille farvetemperaturen fra 2500K (varmt hvidt lys) til 5600K (dagslys) og 9000K (stærkt blåt lys), og alt derimellem. Derudover kan du også bestemme lampens effekt. Vil du have farvesammensætningen til at være lidt anderledes? Intet problem! Falcon Eyes lampen har en RGB-mode, hvormed du selv kan blande farverne til den ønskede farve. F7 II har også forprogrammerede indstillinger med gelfiltre fra Rosco og Lee.

Andre interessante funktioner er de 16 specielle lyseffekter, du kan bruge. Tænk for eksempel på blinklys, lyn eller farvet blitz. Disse effekter er gemt i den interne hukommelse, alle har deres eget nummer og er derfor nemme at vælge. De forskellige indstillinger vises på det klare OLED-display på bagsiden.

Anvendelse Falcon Eyes RGB LED-lampe PockeLite F7 II
For at bruge lampen skal du først oplade den med det medfølgende USB-C ladekabel. Når det er fuldt opladet, har det interne li-ion-batteri en brugstid på cirka en time (målt ved kontinuerlig brug ved fuld effekt). Gennem det 1/4" indvendige gevind kan du forbinde RBG lampen til ethvert almindeligt stativ. Via den medfølgende koldsko-adapter kan du også fastgøre F7 II til dit kamera. Endelig kan du også fastgøre lampen til metaloverflader pga. den indvendige magnetstribe. Ønsker du at blødgøre lyset eller bare rette det mere, kan du bruge den medfølgende honeycomb og diffuser.

Styring via smartphone-app
Du kan styre alle funktionerne i PockeLite F7 II via smartphone-appen. Kommunikationen fungerer på basis af Bluetooth 5.0. Appen er tilgængelig til iPhone og Android. Den originale F7 (uden II-suffikset) har ikke denne funktion. Ellers er begge versioner identiske.

Kontroltilstande PockeLite F7 II
CCT-tilstand: lysstyrke og farvetemperatur (2.500K-9.000K)
RGB-tilstand: komponer enhver farve selv
HSI-tilstand: nuance, mætning og intensitet (0 til 100 %)
Filtertilstand: 20 Rosco-filtre og 20 Lee-filtre
Tematilstand: 16 valg, inklusive blinkende lys, lyn, farvet blitz, levende lys

1x Dæmpbar RGB LED-lampe F7 II med internt batteri
1x USB-C ladekabel
1x vipbar koldsko-adapter
1x opbevaringstaske med velcrostrop
1x Oversigt med tematilstande
1 x manuel
1x Diffuser til PockeLite F7
1x Honeycomb til PockeLite F7