• Byt julegaver indtil 16/01/23
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 100% dansk webshop med eget lager
  • 5 stjerner på Trustpilot

Boya universal smartphone video Sæt BY-VG350

749 kr

Model/Varenr.: FU350386
Lagerstatus: Leveringstid 5-7 dage
stk.

Boya Universal Smartphone Video Kit BY-VG350
Boyas BY-VG350 er et universelt videosæt til enhver smartphone. Sættet består af Boya BY-MM1 + mikrofon, et mini-bordstativ med smartphone-klemme og et LED-lys. Synes du også, at dårlig lyd og belysning under videooptagelser eller online møder er irriterende? Boya BY-VG350-videosættet tager alle dine videosessioner til det næste niveau!

 

Boya BY-MM1 + mikrofon
I sættet er en mikrofon: Boya BY-MM1+. Specielt designet til at forbedre lydkvaliteten på videoer sammenlignet med den indbyggede mikrofon i din smartphone. BY-MM1+ en højere følsomhed og producerer mindre støj. Der er også en ekstra 3,5 mm port, hvor hovedtelefoner kan tilsluttes, så du kan lytte i med på optagelsen. Mikrofonen fungerer uden batterier, da den får strøm via din telefon ved hjælp af jackstikket. Et stødbeslag som reducerer uønskede vibrationer og en vindhætte (for at minimere vindstøj og støj) er inkluderet som standard. Dette gør sættet velegnet til udendørs brug.

 

Boya BY-VG350 Videosæt
Dette sæt er ideelt til brug i videokonference, online møder og chat sessioner. Så BY-VG350 egner sig godt som et hjemmearbejdssæt, men er også meget værdifuldt for f.eks. vloggers, YouTubers og bruges i podcasts. Med dette sæt får du en stabil, pålidelig optagelse med netop den ekstra smule lys som højner din optagelse. Sættet er universelt, så det passer til alle typer smartphones (både iOS og Android).

 

Inkluderet:
1x BY-MM1+ shotgun mikrofon
1x LED-lampe
1x vindhætte
1x Mini bordstativ med kuglehoved
1x 3,5 mm jackstik
1x Smartphone klemme
1x Stødbeslag (støddæmper)
1x forlængerrør
1x engelsk brugervejledning
1x garantikort

 

Trustpilot