Viewlux ED Udsigtskikkert 20-60x85

Model/Varenr.: A4774

Pris fra 5.999 kr. 6.999 kr.


Viewlux ED udsigtskikkert
Viewlux ED er en fremragende udsigtskikkert med superior ED optik, der med garanti vil give dig en ny oplevelse af naturen og dets rige dyreliv. Den er særdeles velegnet til både landskab og dyreobservaiton med et zoom interval på 20-60x. Du kan derfor studere større dyreflokke eller åbne landskaber med et bredt synsfelt samtidig med, at du kan komme helt tæt på specifikke detaljer, du vil undersøge nærmere.

Fremragende ED optik
Udsigtskikkerten har ED glas, som sikrer dig krystalklare billeder med høj detaljegrad. ED glas står for Extra Low Dispersion, og det betyder, at optikken har ekstra lav spredning på farverne. Derfor vil farverne være 100% naturtro, når du observerer igennem udsigtskikkerten. Det vil specielt være en fordel, når du skal skelne mellem dyre arter eller ønsker at nærstudere landskabets mange forskellige nuancer.

ED glas er en fordel, når du observerer i skumring eller tusmørke, hvor lysforholdene ikke er optimale - og der endda måske er minimalt lys. ED optik og en 85 mm linse giver en højere lystransmission end normalt, og du vil derfor få klare og lyse billeder med rig detaljegrad, selvom du studerer rådyrene i skumringen eller landskabet i tusmørket.
 

Udsigtskikkertens opbygning
Kikkerthuset er fremstillet magnesium med en robust gummiarmering yderst. Den er derfor 100% vandtæt, og da den er nitrogenfyldt er den også dugfri. Derudover kan du blokere for uønsket sollys med solskærmen. Du kan derfor medbringe udsigtskikkerten til alle udendørsaktiviteter i det danske land trods ustabilt vejr eller på dine ferier året rundt.

Viewlux ED har dobbelt fokuseringshjul, der gør det muligt at både grov justere og fin justere fokuseringen. Det betyder, at du nemt kan stille skarpt på det, du ønsker at observere, og du går derfor aldrig glip af en eneste detalje med dobbelt fokushjul.

Twist-up øjestykker gør det muligt at udnytte udsigtskikkertens fulde synsfelt både med og uden briller.


Fotografering med Viewlux ED
Smartphone

Tag billeder med din smartphone gennem kikkerten. Telefonen sættes nemt på okularet vha af en smartphoneadapter.

DSLR-kamera
Tilslut nemt dit kamera på kikkerten vha Viewlux ED kamera-adapter og en T2-ring. Dette gøres ved at skrue objektivet af og påsæt T2-ring sammen med kameraadapter.

Specifikationer

  • ED optik
  • 100% vandtæt
  • Twist-up okular
  • Dobbelt fokuserings-system
     
Model 20-60x85
Forstørrelse 20-60x
Objektivdiameter 85 mm
Synsfelt v/1000m 35-17,5 m
Nærfokusering fra 7 meter
Vægt 1810 g
Tubus længde 440 mm
Garanti 30 år
Pakken består af Viewlux ED udsigtskikkert, stay-on taske og dæksler