Carson HookUpz Smartphone adapter til kikkert

Model/Varenr.: CS118IB700

195 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Carson HookUpz smartphone adapter IB700
En smartphone adapter til kikkerter er perfekt til dig, der gerne vil gemme eller dele dine bedste kikkertopdagelser. Du kan nemlig med denne smartphone adapter let forbinde din smartphone til din kikkert og tage skarpe billeder, som du både kan dele med venner eller se tilbage på hjemme i stuen.


Smartphone adapteren til kikkert er justerbar, og passer derfor de fleste smartphones på markedet, dog ikke Iphone 12 Pro Max. Derfor behøver du som hovedregel ikke at købe en ny adapter, hvis du skifter smartphone. Derudover er den let at transportere både med hensyn til vægt og størrelse. Adapteren er let at påføre din kikkert, og adapterens ultra stærke greb sikrer, at din smartphone ikke falder ud og går i stykker.

Adapteren gør det muligt at forbinde din smartphone med kikkerter, med okularer der har en diameter på 40-44 mm. Der medfølger to udskiftelige gummiringe, så du også kan forbinde smartphonen til kikkerten.

Med dette udstyr kan du forevige dine jagtture, fuglekiggeri, naturovervågning eller noget helt fjerde. Det er kun dig selv, der sætter grænser.

Specifikationer

  • To gummiringe medfølger, så den kan tilpasses kikkerten
  • Ultras stærkt greb, der sikrer din smartphone
  • Max bredde på smartphone er 9,5 cm
  • Mål: 10,16 cm x 4,83 cm x 11,18 cm
  • Vægt: 80 gr.

 

 

Titel Type Størrelse Manual
IB-700-Guide_EN.pdf PDF 18.71MB Manual