Viewlux Elite Udsigtskikkert

Pris fra 1.099 kr. 1.399 kr.

 

 

 


Viewlux Elite Udsigtskikkert
Viewlux Elite er en god allround udsigtskikkert, da den både er velegnet til fugle- og naturobservationer samt havudsigt. Med en 20-60x forstørrelse kommer du tæt på detaljerne i landskabet, du kan let spotte dyrene på den åbne mark og kan nærstudere skibene, der sejler forbi i horisonten.


Den ideelle all round udsigtskikkert
Udsigtskikkerten har et stort synsfelt og med et zoom okular går forstørrelsen fra 20x-60x. Det betyder, at du kan zoome fra 20x forstørrelse og op til 60x forstørrelse. Du har derfor et godt spænd, der både egner sig til større vider, samtidig med at du kan komme helt tæt på rådyrene.

Med fully
multicoatede BAK-4 prismer er du sikker på at få et klart og kontrastrigt billede. Det forstærkes af en stor frontlinse, hvor du kan vælge i mellem 60 mm og 80 mm. Modellen med en 60 mm linse er handy og let at have med på tur, da den fysisk er kompakt i designet. Vælger du 80 mm linsen vil du opleve, at udsigtskikkerten er bedre i skumringen og tusmørke, da der her stadig er en høj detaljegrad på objekterne.

Udsigtskikkertens opbygning
Kikkerthuset er fremstillet i letvægts polycarbonat, som gør den ideel at have med på farten uanset om du vælger 60 mm eller 80 mm modellen. Yderst er en robust gummiarmering, der beskytter kikkerten mod stød samtidig med, at den ligger godt i hånden, når du skal tage den af og på stativet eller påføre transporttasken (som medfølger).

Twist-up øjestykkerne gør det let for dig at udnytte kikkertens fulde synsfelt både med og uden briller. Derudover er kikkerten vandtæt og dugfri. Medbring den derfor i felten og kom helt tæt på naturens rige dyreliv.

Fotografering med Viewlux Elite

Smartphone
A
anvend en smartphoneadapter for at tage billeder med din smartphone. Denne skal blot fastsættes på okularet, og så er du klar til at tage billeder med din telefon. 

DSLR kamera
M
ontér nemt dit DSLR-kamera på kikkerten vha. Viewlux kamera-adapter og en T2-ring. Dette gøres ved at skrue objektivet af kameraet og påsæt T2-ring sammen med kamera-adapter.

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Fully multicoatede linser
  • Nitrogenfyldt og dugfri
  • 100% vandtæt
  • Twist-up øjestykke
  • Solskærm
     

Model 20-60x60 mm 20-60x80 mm
Forstørrelse 20-60x 20-60x
Objektivdiameter 60 mm 80 mm
Synsfelt på 1000m 31.5-16 meter 31.5-16 meter
Vægt 900 g 1050 g
Nærfokusering fra 6 meter 6 meter
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af Viewlux Elite udsigtskikkert, taske og dæksler