Handelsbetingelser

Salg- og Handelsbetingelser.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 9630 3409 eller sende os din forespørgsel via emailinfo@kikkertland.dk

Bestilling

Når bestillingen er gennemført vil du modtage en bekræftelse på e-mail. I tilfælde hvor den ønskede vare ikke er på lager på bestillingstidspunktet vil vi kontakte dig med oplysning om forventet levering.

Forsendelse
Du har mulighed for selv at vælge, hvordan din ordre skal sendes. 

GLS pakkeshop  pris fra kr. 39,-

Postdanmark uden omdeling  pris fra kr. 39,-

Postdanmark med omdeling   pris fra kr. 59,-

Du kan også vælge at hente din bestilling i butikken på Gugvej 140, 9210 Aalborg SØ. 

Du vil altid modtage en bekræftelse pr. email når varen er afsendt.  Du har ved bestilling mulighed for at oplyse en anden leveringsadresse.


Ordrer som modtages inden kl. 14.00 bestræber vi os på at sende samme dag. 


Betaling

Når du handler hos Kikkertland har du mulighed for at betale med Dankort, E-dankort, Visa, Mastercard, Maestro, Visa-Electron, JCB

Vi trækker betaling når varerne afsendes herfra. 

Alle priser er i DKK og inklusiv 25% moms.

Handler du fra et ikke EU land, FÆRØERNE, GRØNLAND, NORGE, ISLAND m.m. betaler du ikke moms af varen.

Vi tager forbehold for prisændringer, udsolgte varer samt trykfejl. 

 

Køb med EAN-nr.
Det er kun stat, region og kommune der kan købe på EAN-nr. 
Du skal finder de varer du skal bruge og kommer dem i kurven. Når du går til bestilling/betaling skal du vælge KØB via Ean.nr og her oplyse dit EAN.nr samt dit navn.

 

Returnering af varer

 

Varer kan returneres for ombytning eller penge tilbage i 14 dage efter modtagelsen af varerne.  Vi refunderer ikke fragtudgifter.

Ved returnering af en vare skal denne være ubeskadiget og i original ubeskadiget emballage.

Da emballagen udgør en del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke anses for returneret i samme stand, såfremt emballagen ikke medfølger.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret.  Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, fx på grund varer købt til en bestemt begivenhed/event, da varen ikke har nogen værdi efter begivenheden/”eventet”

Ved returnering skal vedlægge en kopi af faktura samt fortrydelsesformular. Du kan downloade formular her:
KLIK HER

Beløbet indsættes via det betalingskort der er brugt til købet.

Reklamationsret:

24 måneders reklamationsret – evt. begrænset af holdbarhedsdato – gælder også brugte varer og skaffevarer. Kunden skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, kunden har konstateret fejlen eller manglen.

 

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse

 

Trykfejl

Vi tager forbehold for trykfejl i teksten.