• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Udsigtskikkert

Kunne du godt tænke dig at komme tættere på naturen og landskabet? Med vores brede udvalg af udsigtskikkerter får du mulighed for at se og opleve fugle samt den danske natur helt tæt på. Vi tilbyder udsigtskikkerter med en forstørrelse fra 20x - 60x ved brug af et zoom okular. Det er godt til dig, der ønsker en større forstørrelse med skarpere og klarere billeder af dit objekt - hvad enten det er et flot landskab eller den danske naturs dyreliv. Gå på opdagelse i Kikkertlands udvalg, hvor du blandt andet kan finde kendte mærker som Nikon, Zeiss og Vanguard. 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Det bruger du en udsigtskikkert til

Hvis du gerne vil have udsigten tættere på og studere fugle, så prøv at se vores store udvalg af udsigtskikkerter. Her kan du købe kikkerter fra velkendte mærker som Nikon og Zeiss. Du kan finde en kikkert med stor forstørrelse, der hjælper dig til at se skarpere og få et klarere billede af det objekt, du ønsker at nærstudere. 
 

En udsigtskikkert bliver også kaldt for spotting scope, og hos os finder du modeller med forstørrelse på op til 75x med zoom okular, hvilket er væsentlig større, end hvad din almindelige håndkikkert kan tilbyde. Her kan du nemlig zoome ekstra meget ind på det ønskede objekt. En almindelig håndkikkerts forstørrelse er typisk på mellem 8x og 10x gange. Derfor er en udsigtskikkert velegnet til dig, der ønsker større forstørrelse, end din håndkikkert kan give dig.
 

Kikkertland tilbyder også modeller med førsteklasse optisk ED glas, som er til dig, der ønsker endnu klarere og skarpere billeder. 

Udsigtskikkert med ED glas

Hos Kikkertland kan du købe udsigtskikkerter med ED glas, som giver et bedre og skarpere billede. ED glas er blandt det bedste kikkertglas på markedet. Tag et kig på vores mange modeller, der tæller kendte mærker som Zeiss, Vanguard, Nikon og Viewlux. 

Nærstudér fugle og landskab 

Mange folk kalder også en udsigtskikkert for en fuglekikkert, fordi den netop giver dig mulighed for at komme ekstra tæt på naturens fugle - men du kan også bruge en udsigtskikkert til at studere det danske landskab. Hvis du bor ud til vandet, vil en udsigtskikkert være oplagt til dig, der gerne vil observere havets bølger eller følge de forbipasserende skibe.
 

Udsigtskikkerter er også det rette valg for dig, der bor ude på landet eller tæt på smuk natur. Her har du rig mulighed for at observere naturen og dyrene nede for enden af marken. Du kan også kigge på de mange forskellige arter fugle og komme helt tæt på med vores udsigtskikkerter, der forstørrer og tydeliggør billedet. 
 

Hvis du er specielt betaget af fugle, så har vi hos Kikkertland også et stort udvalg af kvalitets fuglekikkerter, du kan tage et kig på. De er oplagte til dig, der gerne vil vandre ude i naturen, mens du observerer fugle. Faktisk har vi et udvalg af kikkerter til ethvert formål.

Vælg et stativ til din udsigtskikkert 

Når du køber en udsigtskikkert hos os, så kræver det, at du også har et stativ. Et stativ kan således give dig en stabil base og forstørre det ønskede objekt, som du observerer, uden uskarpe og rystede billeder.
 

Vores stabile stativer er fremstillet af aluminium, og du kan nemt have dem med på farten. Men sørg for, at stativet har den rette højde, da det gør det mest behageligt for dig at bruge. Klik ind her - så du kan se og læse mere om vores store udvalg af stativer.

Prøv udsigtskikkerter på stativ i vores butik

Hvis du er mere bekvemt ved at afprøve stativerne, før du køber dem, så er du altid velkommen til at komme ind i vores fysiske butik i Aalborg og prøve dem af. Du finder adressen i bunden af vores hjemmeside. Når du kommer forbi vores butik, kan vi også rådgive dig omkring, hvordan stativet skal indstilles. Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, som du skulle have. 

Tag billeder med din udsigtskikkert

Kunne du tænke dig at tage et billede af det, som du ser gennem din udsigtskikkert? Det er ikke noget problem. Hos Kikkertland tilbyder vi blandt andet Smartphone adapter, så du kan tage billeder med din udsigtskikkert via en smartphone. Alt du skal gøre er at sætte din adapter fast omkring okularet, hvor du kigger ind i kikkerten, for derefter at placere din smartphone i adapteren. Herefter er du klar til at tage billeder med din smartphone - det er hurtigt og nemt. 
 
Hos Kikkertland har vi også et udvalg af udsigtskikkerter, hvorpå du kan montere dit spejlreflekskamera, så du kan tage billeder af dine observationer. Alt du skal bruge er en kamera-adapter og en T2 ring, der passer til dit bestemte kameramærke, som du kan tilkøbe hos os. Her foreslår vi velkendte brands som Viewlux, Acuter og Vanguard. 

Hvis du er nysgerrig på, hvad vi ellers har at tilbyde, så tag et kig på vores tilbehør til udsigtskikkert

Trustpilot