• 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Udsigtskikkert

Her finder du et stort udvalg af udsigtskikkerter. Med en udsigtskikkert får du en større forstørrelse - dette betyder også at du skal have kikkerten på stativ, da man ikke kan holde kikkerten rolig med stor forstørrelse. Udsigtskikkerten har typisk en forstørrelse fra 20-60x.
Et godt spottingscope er enhver fugle-entusiast udstyr. Her får du den perfekte mulighed for at komme tættere på, enten fra vinduet, din terrasse eller altan.

Det er den store frontlinse, 60-110mm, og forstørrelsen der adskiller denne type kikkert fra en håndholdt kikkert. 

Vi har et stort udvalg af udsigtskikkerter, som er udstillet i vor butik - Gugvej 140, 9210 Aalborg, hvis du vil teste kikkerten inden køb.

Er du på udkig efter en pålidelig fuglekikkert, kan du her se vort store udvalg af fuglekikkerter

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Udsigtskikkert med stand

Kikkertland har et udsøgt sortiment af kikkerter fra 699 kroner. Er du seriøs omkring din hobby eller en glad naturentusiast er Kikkertland din leverandør af optisk udstyr.

Udsigtskikkert med stativ

Skal du stå det samme sted længe er en udsigtskikkert med stativ at foretrække. De moderne kikkerter er godt nok lette at bære rundt på, men skal man stå i den samme stilling længe for ikke at forstyrre vildt eller fugle, anbefaler vi et stativ til din udsigtskikkert.

Messingkikkert

Vi har også et bredt sortiment af messingkikkerter, i alle prislejer med og uden stativ. Vore mærker inkluderer Fine Brass, Helios og Omegon. En kikkert af messing er både stilfuld til indretning og velegnet til nyde udsigten over hav eller land.

Udsigtskikkert med møntindkast

Kikkertland er stedet du kan købe en udsigtskikkert med møntindkast. Har du en lokation med udsigt og vil du tjene lidt på udsigten har vi et stort udvalg af observationskikkerter med møntindkast. Disse kikkerter er beregnet til at stå fast et sted og er alle med fast base til montering i beton.