Returnering

Returnering af varer

Du har 14 dages returret når du handler på www.kikkertland.dk. De 14 dage gælder fra du modtager produktet.

Det er muligt at købe en returlabel til 49,- på webshoppen: returlabel.  Bemærk, at vi ikke modtager pakker på efterkrav. Det anbefales at du gemmer forsendelseskvittering samt eventuelt tracking nr. på din returpakke.

Hvis du har købt flere produkter, har du mulighed for at sende én eller flere produkter retur til os, selvom de er købt på samme ordrenr. I tilfælde af flere forskellige produkter, som er bestilt på samme ordrenr., men leveres enkeltvis, eller et produkt, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af sidste produkt eller parti.

Det er ikke muligt at fortryde købet ved at nægte modtagelse af produktet. Hvis din pakke er uafhentet og tilbagesendes til os, betaler du selv for returfragten.

På nogle produkter er der ikke fortrydelsesret, eller du kan miste fortrydelsesretten. Det kan være produkter købt til en bestemt begivenhed, da produktet ikke har en værdi efter begivenheden. Du kan også miste fortrydelsesretten ved brud på plombering. 

Ved returnering af produkter skal der vedlægges faktura/kopi af faktura samt fortrydelsesformular med årsag til returnering. Du kan downloade fortrydelsesformularen her.

Vi behandler din returnering så hurtig som muligt inden for 14 dage efter modtagelse af returpakken. Vi forbeholder os retten til at tilbageholde betalingen, indtil produktet er modtaget og inspiceret.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Da emballagen udgør en del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke anses for returneret i samme stand, såfremt emballagen ikke medfølger. Det er derfor ikke tilladt at sende produktet retur uden yderemballage som beskytter originalemballagen, da den originale emballage kan blive beskadiget 1) under transport, 2) ved at tape returlabel på og 3) ved at lukke originalemballagen med tape.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du give meddelelse i en mail, pr telefon eller benytte vores standardfortrydelsesformular, som du finder her. Fortrydelsesformularen kan sendes med mail eller med post.

Vi inspicerer alle returnerede varer for eventuelle skader og værdiforringelser. Hvis produktet lever op til vores krav for returnering, vil vi refundere købet.  Hvis der er skader eller tydelige tegn på brug af varen, forbeholder vi os retten til at refundere et beløb svarende til varens stand.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret.  Det kan fx være varer købt til en bestemt begivenhed/event, da varen ikke har nogen værdi efter begivenheden/”eventet”.

Ved returnering skal vedlægges dokumentation for købet f.eks en kopi af faktura. Venligst skriv årsagen til returnering. Du kan downloade en fortrydelsesformular her.