• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Returnering


Returnering af varer

Du har 14 dages fuld returret og ombytning på alle køb hos Kikkertland.dk, gældende fra den dag du har modtaget varen.

Varen skal være i samme stand som da du modtog produktet og al original emballage skal medfølge.


Da emballagen udgør en del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke anses for returneret i samme stand, såfremt emballagen ikke medfølger.

Julegavebytning
Alle gaver der bliver købt fra 1.november - 24. december kan ombyttes/returneres til og med den 16. januar 2022. Dette gælder for køb indtil til 24. december 2021.

Ved returnering skal du: Sende varen med kopi af fakturaen, samt skrive hvilken vare du ønsker ombyttet til, eller om du ønsker tilbagebetaling.  Køb returlabel her.

Send hertil:
Kikkertland, Gugvej 140, 9210 Aalborg SØ
Fortrydelsesformular hentes her: Klik her

Ønsker du et andet produkt, sender vi fragtfrit til dig. Vil du gerne have dine penge retur, tilbagebetaler vi automatisk via den betalingsudbyder du har benyttet. Bemærk: fortrydelsesretten gælder kun, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.            

Du kan handle på www.kikkertland.dk hele døgnet.

Refundering af dit køb

Vi inspicerer alle returnerede varer for eventuelle skader og værdiforringelser. Hvis produktet lever op til vores krav for returnering, vil vi refundere købet.  Hvis der er skader eller tydelige tegn på brug af varen, forbeholder vi os retten til at refundere et beløb svarende til varens stand.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret.  Det kan fx være varer købt til en bestemt begivenhed/event, da varen ikke har nogen værdi efter begivenheden/”eventet”


Ved returnering skal vedlægge en kopi af faktura samt fortrydelsesformular. Du kan downloade formular her:
KLIK HER

Beløbet indsættes via det betalingskort der er brugt til købet.

 

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret.  Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, fx på grund varer købt til en bestemt begivenhed/event, da varen ikke har nogen værdi efter begivenheden ”eventet”.

Vi krediterer pengene indenfor 7 dage efter vi har modtaget pakken retur. Beløbet indsættes via det betalingskort der er brugt til købet.

 

Returlabel

Ønsker du at returnere din vare skal du selv betale porto. Du kan købe en returlabel her - varen skal indleveres i nærmeste GLS pakkeshop. Bemærk returlabel gælder kun for varer op til 20 kg og kun gælder i Danmark. 

 

Returpakker

Ved returnering af en vare skal denne være ubeskadiget og i original ubeskadiget emballage. Husk at sørge for at varen er pakket forsvarligt ind. Hvis der er skader eller tydelige tegn på brug af varen, forbeholder vi os retten til at refundere et beløb svarende til varens stand.

Varen skal returneres til: Kikkertland, Gugvej 140, 9210 Aalborg SØ. Bemærk vi afhenter ikke pakker i pakkeboks eller pakkeshops.


Ved returnering skal vedlægges dokumentation for købet f.eks en kopi af faktura. Venligst skriv årsagen til returnering. Du kan downloade en fortrydelsesformular her:
 KLIK HER

Trustpilot