• 100% Dansk webshop
  • Dag-til-dag levering – bestil inden kl. 14.00
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice: Tlf.: 96 30 34 09
  • Eget lager

Returnering

Hos kikkertland.dk har du 14 dages retur og fortrydelsesret. 

Varer kan returneres for ombytning eller returbetaling  i 14 dage efter modtagelsen af varerne. Vi refunderer ikke fragtudgifter. 

Da emballagen udgør en del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke anses for returneret i samme stand, såfremt emballagen ikke medfølger.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret.  Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, fx på grund varer købt til en bestemt begivenhed/event, da varen ikke har nogen værdi efter begivenheden ”eventet”

Vi krediterer pengene indenfor 7 dage efter vi har modtaget pakken retur. Beløbet indsættes via det betalingskort der er brugt til købet.

 

Returpakker:

Du kan nemt og sikkert returnere din vare og købe en billig returlabel.

Ved returnering af en vare skal denne være ubeskadiget og i original ubeskadiget emballage. Husk at sørge for at varen er pakket forsvarligt ind.

Varen skal returneres til: Kikkertland, Gugvej 140, 9210 Aalborg SØ. Bemærk vi afhenter ikke pakker i pakkeboks eller pakkeshops.

Du kan købe en pakkelabel hos os for kr. 39,-. Send en email og vi mailer pakkelabel - beløbet fratrækkes.


Ved returnering skal vedlægges dokumentation for købet f.eks en kopi af faktura. Venligst skriv årsagen til returnering. Du kan downloade en fortrydelsesformular her:
 KLIK HER

 

Venligst bemærk at vor afdeling for returvarer har lukket i uge 1 - fra 2.-4. januar - begge dage inklusiv. Din returnering vil først blive behandlet herefter.