• Byt julegaver indtil 16/01/23
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 100% dansk webshop med eget lager
  • 5 stjerner på Trustpilot

Returnering

Julegavebytning
Alle gaver der bliver købt fra 1.november - 24. december kan ombyttes/returneres til og med den 16. januar 2023. Dette gælder for køb indtil til 24. december 2022.

Ved returnering skal du: Sende varen med kopi af fakturaen, samt skrive hvilken vare du ønsker ombyttet til, eller om du ønsker tilbagebetaling. Se yderligere oplysninger under Returnering.
Køb returlabel til 49 kr. her.

 

Returpakker

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Da emballagen udgør en del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke anses for returneret i samme stand, såfremt emballagen ikke medfølger.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du give meddelelse i en mail, pr telefon eller benytte vores standardfortrydelsesformular som du finder 
her. Fortrydelsesformularen kan sendes med mail eller med post.


Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Varen skal returneres til: Kikkertland, Gugvej 140, 9210 Aalborg SØ. Bemærk vi afhenter ikke pakker i pakkeboks eller pakkeshops.


Ved returnering skal vedlægges dokumentation for købet f.eks en kopi af faktura. Venligst skriv årsagen til returnering. Du kan downloade en fortrydelsesformular her: KLIK HER Fortrydelsesformular hentes her: Klik her

Refundering af dit køb

Vi inspicerer alle returnerede varer for eventuelle skader og værdiforringelser. Hvis produktet lever op til vores krav for returnering, vil vi refundere købet.  Hvis der er skader eller tydelige tegn på brug af varen, forbeholder vi os retten til at refundere et beløb svarende til varens stand.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret.  Det kan fx være varer købt til en bestemt begivenhed/event, da varen ikke har nogen værdi efter begivenheden/”eventet”


Ved returnering skal vedlægge en kopi af faktura samt fortrydelsesformular. Du kan downloade formular her: KLIK HER

Beløbet indsættes via det betalingskort der er brugt til købet.

 
På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret.  Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, fx på grund varer købt til en bestemt begivenhed/event, da varen ikke har nogen værdi efter begivenheden ”eventet”.

Vi krediterer pengene indenfor 7 dage efter vi har modtaget pakken retur. Beløbet indsættes via det betalingskort der er brugt til købet.

 

Returlabel

Ønsker du at returnere din vare skal du selv betale porto. Du kan købe en returlabel her - varen skal indleveres i nærmeste GLS pakkeshop. Bemærk returlabel gælder kun for varer op til 20 kg og kun gælder for køb i Danmark.