Bøger om fugle

Nyder du den livlige aktivitet på foderbrættet i haven? Og ønsker du at blive dus med de forskellige arter? Med en god fuglebog kan du lære fuglene bedre at kende, før og efter du ser dem – om det er småfugle, danske fugle eller de mere sjældne slags. 

Hos Kikkertland har vi blandt andet bøger om fugle i haven, rovfugle guides, fugle i farver og felthåndbøger. Du finder også sjove bøger, hvor du kan høre lyden af fuglestemmer. Måske er en lærerig fuglebog interessant for dine børn? Her på siden finder du masser af bøger til alle aldre. Vi tilbyder desuden fuglekikkerter og udsigtskikkerter.

Se hele vores udvalg og køb din nye fuglebog i dag.

Fugle i haven: Hvilke fugle flyver der?

Ønsker du at kende navne på fugle i haven? Mange af os kender nok de spørgsmål, der dukker op: Hvad er nu det for en fugl? Er det en blåmejse eller en musvit? Hvordan får vi det hurtig opklaret? En fuglebog er en glimrende guide til at lære alt om fuglene, du ser i din have. På den måde kan du lære at genkende dem ved deres specielle kendetegn illustreret med smukke billeder. Se præcise og livagtige gengivelser i vores guidede bøger.

Du kan også få gode råd om fodring, adfærd, levevis, overvintring og trækforhold. Mange fugleelskere holder af at lytte til havefuglenes sange og kald. Med lydoptagelse er det som at være der selv. Her kan du lære de forskellige fuglestemmer at kende.

I vores sortiment af fuglebøger er der fokus på læring om fuglenes liv på spændende vis. Der er både fuglebøger til seriøse fuglekiggere og til nysgerrige børn. De fine illustrationer og lydoptagelser tillader dig at se og høre fantastiske detaljer. Fra fjerdragtens farver, karakteristiske hoved-, næb-, hale- og vingeformer til lyden af rødkælkens eller sanglærkens smukke sang.

I vores udvalg kan du eksempelvis finde:

Med en god fuglebog følger også en god fuglekikkert eller udsigtskikkert. Så er der mulighed for selv at tage ud og kigge efter fugle i haven. Er du klar til at gå på opdagelse?

Hvilken fuglebog skal du vælge?

En fuglebog er et opslagsværk, som sikrer dig en grundlæggende viden om fugle og lærer dig at genkende de forskellige fuglearter. Det kan være fugle i haven, i skoven eller ved vandet. Det er også muligt at høre sang og kald fra lydoptagelser.

Er det bogen for dig, der elsker at kigge på de danske småfugle på foderbrættet i haven? Eller er du på udkig efter mere sjældne arter eller rovfugle, som man tager ud i felten for at opleve? Det kan også være, at en fuglebog er en god gave til dine børn? Hos Kikkertland finder du nemt den ideelle fuglebog – om du er nybegynder eller erfaren i ornitologiens verden.

Hvilke danske fugle gemmer sig i haven?

Følger du ivrigt med i havens udvikling på nært hold fra stuens vinduer med en kikkert i hånden? Måske er du en af de heldige med mange fugle i haven. Er du interesseret i, om det er en musvit eller svale, som besøger foderbrættet? Og hvilket frø skal du fodre med for at være heldig at få besøg af en dompap?  Netop det kan du få hjælp med ved at slå op i en fuglebog. Her kan du læse om de mest almindelige fugle i Danmark. Du kan se vellignende fotos. Finde ud af hvad de spiser, hvornår de yngler, om de overvintrer eller trækker sydpå. 

Er du allerede bekendt med de mest almindelige danske ynglefugle? I ”Politikkens Store Fuglebog” kan du tilegne dig viden om både de danske havefugle og de skandinaviske fugle. Den passer til fuglekiggeren, som ønsker en bred og udførlig viden omkring emnet.

Se også vores lygter og pandelamper.

Lad dine børn lege ornitolog

Mange børn elsker at lege eventyrer og udforske insekter, fugle og natur. Måske dit barn har fulgt med i havens dyreliv fra vinduet eller set et sjovt program i TV? Lad hende eller ham lære om en ornitologiske verden med en fuglebog til børn.

Kan dit barn lide at lære tingene på en sjov måde? Her findes fuglebøger, hvor dit barn kan trykke sig frem til svarene og se flotte billeder. En sjov måde at lære om de mest almindelige danske fugle og deres fuglestemmer.

Er det de små kryb og insekter, som fanger børnenes interesse? Her kan dit barn finde ud af, hvordan forskellige arter af smådyr lever og klare sig året rundt. Og hvor de findes. Dit barn kan lege forsker og lokke insekter og smådyr til sig i insektlup-dåse eller insektfanger til børn og sammenligne med billeder i bogen. Det er timevis af god underholdning til både drenge og piger.

I vores sortiment til børn og junior kan du finde:
 

-    Børnekikkerter
-    Teleskoper til børn
-    Mikroskoper til børn
-    Lupper
-    Insektdåser 
 

Kig under børn her på siden og se hele vores udvalg til børn og junior.

Køb fuglebøger hos Kikkertland

Har du besluttet dig for, hvilken fuglebog du skal købe? Så kan du bestille den her på siden. Hos Kikkertland får du hurtig levering og nem returnering. Vi har mange års erfaring med at finde de bedste fuglebøger og kikkerter til birding. Du kan også finder hele udvalget af kikkerter her på siden.

Er du stadig i tvivl, står vores specialister klar til at råde og vejlede dig, om valg af den bedste fuglebog til dit behov. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 96 30 34 09. Du kan også besøge os i vores butik i Aalborg.