Lygtesæt

Lygtesæt til jagten. Komplet lygtesæt (griselygter) fra Nextorch. Lygtesættene består af lygte og fjernbetjening og dele til at montere lygten på din kikkert. Sættet er populært kaldet griselygten.

Lygtesæt er velegnet på vildsvinejagt i f.eks. Sverige eller Tyskland. 

Find det ideelle lygtesæt til jagt

Går du ofte på jagt i mørke, er et godt lygtesæt ikke til at undvære. Vælger du et sæt med de såkaldte griselygter, får du et komplet lygtesæt, der egner sig suverænt til blandt andet vildsvinejagt, der er meget populært i særligt Sverige og Tyskland. Et sæt med griselygter kan også bruges til andre typer af jagt, og her i udvalget finder du flere forskellige lygtesæt med lige de lygter, du skal bruge.  

Hvad er griselygter?

Griselygter er egentlig blot det lidt spøjse navn for et lygtesæt til jagt bestående af dels en lygte og dels en fjernbetjening til lygten samt de nødvendige dele til at montere lygten på kikkerten på din riffel. Griselygter fås i flere forskellige prisklasser og med forskellige funktioner, der giver dig en god oplevelse med at have dit lygtesæt med på jagt. 

Se også vores samlede udvalg af lygter her, hvor du kan gå på opdagelse blandt alt fra lommelygter og ravlygter til pandelamper og campinglygter. Snyd heller ikke dig selv for et kig på de forskellige muligheder inden for tilbehør til lygter, der gør din valgte lygte endnu mere praktisk at bruge. 

Sådan bruger du en griselygte på jagt

Disse lygtesæt tilbyder lys i forskellige farver, og det er værd at eksperimentere lidt med de forskellige typer af lys for at se, hvad der virker bedst. Det kan svinge både fra bytte til bytte og mellem forskellige lokationer, og du finder hurtigt et system for, hvad der fungerer mest optimalt for dig. 

En almindelig lygte med hvid lys skal selvfølgelig ikke være tændt hele tiden, imens du er på jagt, da lyset hurtigt tiltrækker sig opmærksomhed og skræmmer byttet væk. Det grønne lys er i dyrenes øjne så godt som usynligt, så derfor er grønt lys ideelt at bruge på jagt for ikke at skræmme dyrene væk.

Se desuden vores udvalg af jagtudstyr og jagtkikkerter.

Køb dit nye lygtesæt online

Er du på udkig efter et lygtesæt af høj kvalitet, kan du trygt vælge et af vores lygtesæt her hos Kikkertland. Vores griselygter er egnede til jagt for både nybegyndere og øvede, og det er altid en spændende oplevelse at gå på jagt i mørket, især når din griselygte er med på tur. Vælg blandt de mange modeller her, og invester i et lygtesæt, der kan bruges igen og igen i mange år på den ene gode jagttur efter den anden. 

Har du brug for råd til valg af griselygter, kan du altid kontakte os eller tage et smut forbi vores fysiske butik i Aalborg, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig godt i mål med dit køb.