Dobson Teleskoper

Dobson teleskop er den perfekte løsning til astronomiske observationer. Med sit store turbusrør kan du se en bred vifte af himmellegemer. Denne transportable stjernekikkert giver dig mulighed for at opnå den bedste stjerneoplevelse. Kikkertlands Dobson teleskoper er ikke kun af høj kvalitet, men også til en meget konkurrencedygtig pris. 

Oplev stjernerne som aldrig før! Se udvalget af dobsonian teleskoper her.

Dobson teleskop

Er du en af de mere seriøse hobby astronomer? Et Dobson teleskop er et godt valg til dig, som ønsker fremragende ydelse til lav pris. Hos kikkertland finder du et stort udvalg af Dobson teleskoper, som er kendt for deres enorme turbusdiameter til en pris, hvor alle kan være med. Velegnede til at observere svage himmelobjekter som f.eks. nebula og galakser. Denne type observationer kræver et teleskop med en stor objektivdiameter, der kan samle meget lys ind. Dobsonian teleskoper blev gjort populære af John Dobson i 1965 til stor glæde for seriøse hobby astronomer i hele verden.

Skyliner Dobsonians

Dobsons teleskoper fremhæves for deres enkle mekaniske design, der er let at fremstille og derved får du et stort teleskop, der er transportabelt og til en økonomisk pris. Læs videre under de forskellige produkter, og bliv klogere på blandt andet SkyWatcher Flextube Dobsonian teleskoper.