Bøger om insekter

Hvor mange ben har tusindbenet egentlig, og er humlebien i realiteten for tung til at flyve? 

Spørgsmål som disse kan du få svar på i vores insektbøger, som lukker læseren ind i insekternes hemmelige verden. Vi har insektbøger til enhver smag – og til enhver alder! Vi har både bøger til børn, der inviterer til mange timers lærerig leg i skovbunden og naturen, og mere stoftunge bøger til de voksne. Derudover har vi også insektbøger til mange forskellige priser, så du får mest muligt for prisen! Se hele vores udvalg af insektbøger her på siden. 

Bliv klogere på Danmarks insekter med en flot illustreret insektbog

Der er mange forskellige holdninger til insekter, men er du en af dem, der fascineres af de små væsener – eller som gerne vil få et godt forhold til dem ved at lære dem bedre at kende – er vores bøger om insekter lige noget for dig. I udvalget finder du insektbøger til både børn og voksne, der giver jer masser af fakta om både kendte og mindre kendte insekter i naturen. Med den nye viden på plads er det oplagt herefter at søge udendørs med lup og eventuelt et lille glas ved hånden. På den måde har du mulighed for at studere insekterne helt tæt på og derefter sætte dem ud i det fri igen bagefter. 

Drømmer du om flere insekter i din egen have?

Det kræver ofte stor tålmodighed at spotte de mange insekter i haven, som du måske har læst om i vores insektbøger. Dels spiller vejret en rolle i forhold til, om der er insekter at se eller ej, og dels er det vigtigt selv at skabe gode rammer for insekterne, så de kan trives i din have. Det gør du ved at vælge insektvenlige planter og ved at lave små skjulesteder i haven med bunker af sten, kvas eller brændestykker. Du kan også etablere et insekthotel, der giver insekterne et sikkert sted at lægge deres æg, og hvor de nye larver kan udvikle sig. At skabe en insektvenlig have er også noget af det, du finder gode tips til i mange af vores bøger om insekter. 

Find masser af spændende læsning i vores mange naturbøger

Kan du lide at udvide din horisont og blive klogere på naturen omkring dig, er det ikke kun vores insektbøger, der kunne være interessante for dig. Hos Kikkertland forhandler vi mange forskellige naturbøger inden for følgende kategorier: 

Vi har også en særlig samling af naturbøger til børn, der appellerer til videbegærlige børn i alle aldre, der vil elske at lære nyt og gå på opdagelse udendørs. Både børnebøger og voksenbøger er velskrevne og fyldt med flotte illustrationer og billeder af Danmarks insekter, der vil begejstre enhver naturentusiast. 

Køb en ny insektbog til samlingen online hos Kikkertland

Spændende insektbøger kan man aldrig få for mange af. Både online og i vores fysiske butik i Aalborg finder du et bredt udvalg af nyere bøger om insekter, der kommer godt omkring de forskellige arter. Lad dig inspirere af sortimentet her, og forkæl dig selv eller én, du holder af, med nyt læsestof, der indbyder til mange lærerige stunder både inde og ude.

Har du brug for andre produkter? Udover naturbøger kan vi på Kikkertland også tilbyde produkter inden for blandt andet:

Gå på opdagelse i vores sortiment i dag, og bestil det, du mangler.