Hus og have

Er du vild med at kigge på dyrelivet i haven? Herunder finder du alt vores bedste tilbehør til haven, såsom fuglehuse og foderbrætter. Vores fuglehuse er af den bedste kvalitet, ser smukke ud i haven og så er fuglene helt vilde med dem! Herunder finder du også foderbrætter, som du kan hænge rundt omkring i haven. De vil lokke endnu flere fugle til, og skabe et rigt udeliv i din have. Se også vores flotte nøgleringe, der med garanti vil skabe lidt farve i hverdagen! 

Se vores forskellige kategorier af udeliv i haven herunder. 

Køb et smukt fuglehus fra Wildlife Garden

Tag et kig på vores smukke fuglehuse fra det populære svenske brand Wildlife Garden. Er du til Funkis huse, fjeldhytter eller huse i bedste svenske Smålandsstil?  Fuglehusene kan fås i mange forskellige designs, så det passer til lige din stil i hus og have. Fuglehusene er desuden designet i samarbejde med ornitologer, hvilket betyder, at fuglene får de bedste forudsætninger for at bo trygt og sikkert. Tag et kig på alle vores fuglehuse ovenfor.

Desuden er alle produkter fra Wildlife Garden fremstillet miljøvenligt.

Forkæl fuglene i din have med et foderbræt

Vil du gerne byde fuglene velkommen i din have? Med et foderbræt, kan du få en stor fuglediversitet i din have, da mange fugle kan nyde godt af det samme bræt. Derudover har vi flere foderbrætter, der har indbygget fuglebad, så fuglene både kan få et bad og et måltid i din have. Foderbrætterne er desuden i smukke designs, der ligner fuglehuse.

Ønsker du et mere simpelt design? Så har vi også foderautomater samt stjerner, hvori du kan putte foderkugler. Disse er oplagte til at have til at hænge i både haven og langs huset. Hvis du vil have mulighed for at spotte fuglene helt tæt på, kan vi anbefale dig, at tage et kig på vores fuglekikkerter.

Skab biodiversitet med et insekthotel

Med et insekthotel kan du give forskellige insekter et dejligt hjem i din have. Vi har insekthoteller til både vilde bier og sommerfugle. Insekthotellerne er i de flotteste designs, der vil pynte på både hus og have. Insekter er meget vigtige for haven, eksempelvis er det bierne, der bestøver dine planter, så dine blomster, buske og træer har det bedst.

Hold styr på dine nøgler med en nøglering

Vil du gerne skabe orden i dine nøgler, eller ønsker du et nyt flot vedhæng til din taske? Med de flotte og naturtro nøgleringe fra Wildlife Garden, behøver du ikke lede længere. Nøgleringene, der fås med forskelligt motiv, kan påsættes både nøgler, tasker, penalhuse eller noget helt fjerde – kun fantasien sætter grænser. Desuden er de malet i miljøvenlige farver, og håndskåret i træ, så hver nøglering er unik.

Kombiner hus og have med en køkkenrulleholder

Bring haven ind i huset med de søde køkkenrulleholdere fra Wildlife Gaden. Køkkenrulleholderne er lavet i træ, men har som noget helt unikt en lille fugl på toppen. Derudover kan du vælge mellem:

  • Rødhals
  • Sumpmejse
  • Blåmejse

Fuglene er håndskæret i træ og malet i miljøvenlige farver. Derudover kan du vælge mellem Rødhals, Sumpmejse og Blåmejse.

Bring naturen indenfor med smukke knager

Kast et blik på vores flotte knager, der alle er unikke, fordi der er håndlavede. Alle knagerne forestiller hvert et dyr, og du kan dekorere dit hus med alt fra løver til søpapegøjer. Dekorer eksempelvis børneværelset med dyr fra Afrikas savanne, eller indret jagthytten med Kronhjorte. Knagerne er perfekte til dig, der gerne vil have naturen indenfor.

Genkend havens fugle med en fuglebog

Kan du genkende alle havens fugle? Fortvivl ej, der er også mange, og hver fugl har sit eget kendetegn. Med en fuglebog, kan du læse og lære om alle fuglearterne, og holde øje, mens de sidder i din have. Vi har bøger til både børn og voksne. Hvis du vil endnu tættere på fuglene omkring dit hus og have, så tag et kig på vores udsigtskikkerter.