Mikroskop til Børn

Leder du efter et mikroskop til dit barn? På Kikkertland har vi samlet et udvalg af forskellige mikroskoper specielt udvalgt til børn og junior. Med vores mikroskoper får du muligheden for at undersøge og udforske de mindste detaljer i den mikroskopiske verden, der er usynlig for det blotte øje. Her kan dit barn blandt andet studere dyr og planter med mikroskopet. Vi tilbyder mikroskoper, der er enkle og til at bruge for børn helt ned i 3-4-års-alderen!

Mikroskoper til børn giver mulighed for kvalitetstid sammen

Uanset hvilket mikroskop til børn du vælger, så er et mikroskop en god gave til det nysgerrige barn, som gerne vil tættere på den mikroskopiske verden. Det er derudover en mulighed - eller undskyldning - for at få spændende og lærerig kvalitetstid sammen med dit barn. I kan sammen komme tættere på eksempelvis blade i naturen, jord fra haven, forskellige væsker og meget mere.

Hvis du er i tvivl om, hvilket mikroskop du skal vælge, kan du blive klogere på udvalget hos Kikkertland herunder.

Hvilket mikroskop er bedst til dit barn?

Har du et par nysgerrige børn, der elsker mikroskoper og at undersøge spændende objekter? Hos Kikkertland har vi et stort udvalg af mikroskoper til børn, så du har de bedste forudsætninger for at finde et, som passer til dit barns behov. Her kan du finde alt fra begynder-mikroskoper til mikroskopsæt. Med vores mikroskoper har dit barn rig mulighed for at nærstudere dyr og planter med en passende forstørrelse på alt fra 20x op til 900x.

Mikroskoper til børn fra Omegon

Er du på udkig efter et godt mikroskop til en fornuftig pris? Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores mikroskoper fra mærket Omegon. Mikroskoperne er blandt andet udstyret med god LED-belysning og underbelysning, så dit barn har mulighed for at observere og undersøge gennemsigtige prøver af objekter.

Omegon-mikroskoperne til børn har en forstørrelse på alt fra 40x til 400x. Og du kan nemt skifte mellem de forskellige forstørrelser efter behov ved at dreje på justeringshjulet.

Tag blandt andet et kig på vores Omegon Visiostar-mikroskop, som er af god kvalitet og et særligt godt begyndermikroskop til børn fra otte år og opefter. Her får du også tilbehør med til dit nye mikroskop, såsom:

  • Fem styk tilberedte prøver 
  • Fem styk blanke glas
  • Pipette og pincet
  • Petriskål

Du kan med fordel også tage et kig på vores udvalg af mikroskoper til børn fra mærker, såsom Discovery og Carson, der begge er en amerikansk producent.

Overvej USB-mikroskoper med et digitalt kamera til børn

Et USB-mikroskop er et digitalt mikroskop, der er udstyret med et digitalt kamera i stedet for et okular, som et almindeligt mikroskop har. Et USB-mikroskop til børn adskiller sig fra andre mikroskoper, fordi det er digitalt, så du kan forbinde det til computeren og observere dit objekt på en skærm.

Dokumentér de spændende observationer

Det er muligt at tage billeder og videooptagelser med et USB-mikroskop, så dit barn kan dokumentere den spændende observation. Du kan også montere mikroskopet på den holder, der medfølger, så billedet forbliver stabilt og uden rystelser. USB-mikroskoperne hos Kikkertland har en forstørrelse på 25 gange og op til 569 gange, som gør det let at vise objektet på skærmen.  Nogle modeller har endda en indbygget skærm på mikroskopet.

Derudover er de kompakte og velegnede til at tage med i skole, så vennerne og veninderne også kan følge med i de sjove observationer. Så bliver mikroskopet hurtigt til det mest populære - og lærerige - legetøj.

Vælg et sjovt mikroskopsæt til børn

Vil du gerne have det hele samlet i ét, når du køber et mikroskop? Så tilbyder vi et udvalg af komplette mikroskopsæt, der er velegnet til både børn og voksne begyndere. Med et komplet kit kan du udforske små objekter, som du ikke kan se med det blotte øje. Med de komplette sæt medfølger blandt andet:

  • Tilberedte prøver 
  • Blanke prøver - så du selv kan finde objekter at undersøge
  • Pipette
  • Pincet

Du kan bruge vores populære mikroskopsæt til børn til at undersøge objekter og prøver med alt fra gær til bakterier og dele af dyr. Hvis du i stedet skal undersøge objekter som mønter, sten og insekter, anbefaler vi, at du bruger de lavere forstørrelse til at se klart. Du kan også tage et kig på vores udvalg af lupper, som dit barn kan tage med i haven for at se nærmere på dyr og insekter.

Begyndermikroskop til junior 

Hos Kikkertland har vi også andre begyndermikroskopsæt fra blandt andet Viewlux. Her får dit barn op til 28 forskellige dele, som giver rig mulighed for at observere det, der er usynligt for det blotte øje. Mikroskoperne har en forstørrelse fra 100x og op til 900x, så børnene kan komme helt tæt på. Derudover er de batteridrevne og udstyret med et lys.

Vælg derfor et mikroskop til børn hos Kikkertland, og glæd dig til at se dit barn få mange timer til at gå med at udforske og udføre lærerige eksperimenter.

Mikroskoper til de yngste 

Har dit barn en naturlig interesse for dyr og planter? Så har Kikkertland gode mikroskoper, der er specialdesignet til de yngste medlemmer i familien. Her anbefaler vi mærker, som National Geographic og Levenhuk. Mærket National Geographic tilbyder blandt andet mikroskoper med smartphone adapter. Så kan du bruge din smartphone til at optage dine observationer og se dem igen bagefter.

Både National Geographic og Levenhuk har mange af de samme kvaliteter, hvor der blandt andet medfølger tilberedte prøver, blanke slides, pipetter og meget mere. Mikroskoperne fra National Geographic og Levenhuk er velegnet til børn fra fire år og opefter.

Mikroskoper med mindre forstørrelse til børn

Hos Kikkertland har vi mange gode mikroskoper med forskellige forstørrelser. Hvis du skal finde et godt mikroskop til mindre børn, anbefaler vi, at du tager et kig på modeller med en forstørrelse på 20 gange. Det gør det nemlig let for dit barn at bruge mikroskopet og samtidig se små objekter klart og tydeligt. Mikroskoper med forstørrelser på 20 gange eller derunder er velegnet til børn mellem 3 og 6 år.

Derudover er de mindre mikroskoper kompakte og nemme at medbringe på grund af deres lette vægt. Samtidig er nogle udstyret med LED-lys og justerbare okularer på 10 gange forstørrelse. Så kan dit barn observere objekter, såsom mineraler, fingeraftryk, frimærker og meget andet.

Find et behageligt mikroskop til børn

Mange af mikroskoperne til børn har en behagelig vinkel, som giver en god komfort. Vinklen gør nemlig, at det er behageligt for dit barn at observere, mens du kan justere øjenafstanden til at være mellem 55 og 75 millimeter, så barnet opnår den rigtige afstand til at observere klart og tydeligt.

Se derfor hele udvalget af mikroskoper til børn igennem, og finde netop den model, som passer til dit barns alder og behov. Du kan også tage et kig på vores udvalg af stjernekikkerter til børn, som dit barn kan bruge til at vende blikket mod stjernerne.

Observer objekter og mikroliv sammen med dit barn

Du kan sagtens observere objekter og mikroliv sammen med dit barn, selvom I har hver jeres mikroskop. Derfor har vi hos Kikkertland også et stort udvalg af mange andre mikroskoper, som egner sig til voksne. Er du erfaren og har stor interesse inden for mikroskoper og det at observere objekter? Så tilbyder vi biologi- og medicinmikroskoper, der er særligt egnet i laboratorier, på uddannelsesinstitutioner og til højt hobbyplan.

Vil du hellere have mulighed for at tilslutte dit mikroskop til en skærm? Så bør du overveje vores digitale USB-mikroskoper i høj kvalitet, som holder i mange år. Med et USB-mikroskop får du mulighed for at tage billeder og optage video af dit objekt. Uanset hvilket mikroskop du vælger, får du rig mulighed for at observere objekter på nært hold i selskab med dit barn.

Find også meget andet sjovt udstyr til børn hos Kikkertland, som giver lysten til at udforske verden uden for hjemmets vægge.