• 100% dansk webshop
 • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
 • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Mikroskop til børn

Leder du efter et mikroskop til dit barn? På Kikkertland.dk har vi samlet et udvalg af mikroskoper specielt udvalgt til børn. Med vores mikroskoper får du muligheden for at undersøge og udforske de mindste detaljer, der er usynlige for det blotte øje. Her kan det nysgerrige barn studere dyr og planter med mikroskopet. Vi tilbyder mikroskoper, der er enkle og nemme at bruge. Derfor giver mikroskopet barnet mulighed for at se selv de bitte små detaljer om objektet.

Vi har samlet et udvalg af mikroskoper specielt udvalgt til børn og begyndere fra Celestron, National Geographic, Levenhuk og Carson.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hvilket mikroskop er bedst til dit barn? 

Har du et nysgerrigt barn, der elsker mikroskoper og at undersøge spændende objekter? Så har vi et stort udvalg af mikroskoper til børn. Her kan du finde alt fra begynder-mikroskoper til mikroskopsæt. Med vores mikroskoper har dit barn rig mulighed for at nærstudere dyr og planter med en passende forstørrelse på alt fra 20 gange op til 900 gange. 

Er du på udkig efter et godt mikroskop med en god linse til en fornuftig pris? Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores mikroskoper fra mærket Omegon. Mikroskoperne er blandt andet udstyret med LED belysning og underbelysning, så dit barn får mulighed for at observere og undersøge gennemsigtige prøver af objekter. De har en forstørrelse på fra 40x-400x. Du kan nemt skifte mellem de forskellige forstørrelser efter behov. Mikroskopet Visiostar i kuffert er af god kvalitet, hvilket giver dig et særligt godt begyndermikroskop. Vi anbefaler dette mikroskop, hvis dit barn er otte år og opefter.

Med mikroskopet medfølger der følgende:
 

 • Fem styk tilberedte prøver 
 • Fem styk blanke glas
 • Pipette og pincet
 • Petriskål 

USB mikroskop til børn

Et USB mikroskop er et digitalt mikroskop, der er udstyret med et digitalt kamera i stedet for et okular, som et almindeligt mikroskop har. Et USB mikroskop adskiller sig fra andre mikroskoper, fordi det er digitalt, og du kan observere dit objekt på en skærm. 

Det er muligt at tage billeder og videooptagelser med et USB mikroskop, så dit barn kan dokumentere den spændende observation. Du kan også montere mikroskopet på den holder, der medfølger, således at billedet forbliver stabilt og uden rystelser. USB mikroskoperne har en forstørrelse på 25 gange og op til 569 gange, som gør det let at vise objektet på skærmen. Mikroskoperne af denne type er kompakte og velegnet til at tage med i skole. Derfor er de særligt gode til børn, nybegyndere og folk, der er naturinteresserede og elsker at studere små dyr og planter. 

Se blandt andet vores MicroFlip lommemikroskop fra Carson. MicroFlip er et ekstremt kraftfuldt LED-belyst lommemikroskop med op til 250x forstørrelse, der er velegnet til smartphones. Derefter kan du nemt tage billeder og optage videoer af dine resultater.

Mikroskopsæt til børn

Vil du gerne have det hele samlet i ét, når du køber et mikroskop? Så tilbyder vi et udvalg af komplette mikroskopsæt, der er velegnet til både begynderen og børn. Med disse mikroskopsæt kan du udforske små objekter, som du ikke kan se med det blotte øje. Vores mikroskopsæt er af mærket Byomic og har en forstørrelse på 100 gange til 900 gange forstørrelse. Byomic mikroskopsæt er perfekte til nybegynderen, som er komplette sæt med masser af tilbehør til at få udforsket interessen. 
 

Mikroskopsættene har tre objektivlinser og et 10 til 20 gange zoom okular. Det er godt til dig, der ønsker at undersøge objekter og prøver med alt fra gær til bakterier og dele af dyr. Hvis du i stedet skal undersøge objekter som mønter, sten og insekter, anbefaler vi, at du bruger de lavere forstørrelse til at se klart.

 

Med de komplette sæt medfølger blandt andet:

 • Tre tilberedte prøver 
 • To blanke prøver - så du selv kan finde objekter at undersøge
 • En styk hul slide
 • Pipette
 • Pincet
 • Nål
 • Engelsk manual 

Begyndermikroskop til junior 

Hos Kikkertland.dk har vi også andre begyndermikroskopsæt,  fra blandt andet mærket Viewlux. Her får dit barn 28 forskellige dele, som giver rig mulighed for at observere det, der er usynligt for det blotte øje. Mikroskoperne har en forstørrelse fra 100 gange og op til 900 gange. Ligeledes er de batteridrevne og udstyret med et lys, som du kan tænde - du skal bare huske at indsætte batterier først. Du kan med fordel gå på opdagelse på kikkertland.dk og læse mere om vores sortiment.

Mikroskoper til de yngste 

Har dit barn en naturlig interesse for dyr og planter? Så har Kikkertland gode mikroskoper, der er specialdesignet til de yngste medlemmer i familien. Her anbefaler vi mærker som National Geographic og Levenhuk. Mærket National Geographic tilbyder blandt andet mikroskoper med smartphone adapter, så du kan bruge din smartphone til at se på objektiverne bagefter. 

Derudover er mikroskoperne udstyret med tre objektlinser, så du kan opnå en forstørrelse på op til 640 gange. Mikroskoperne har flot kvalitets optik, der giver lyse og skarpe billeder. Ligeledes har begge mærker LED belysning med lavere lysstyrke, så dit barn kan observere de gennemsigtige prøver i lyset - mikroskopet også er batteridrevet, så du kan have det med på tur. Både National Geographic og Levenhuk har mange af de samme kvaliteter, og der medfølger således også tilberedte prøver, blanke slides, pipetter og meget mere. National Geographic, Carson og Levenhuk modellerne er velegnet til børn fra fireårsalderen. 

Mikroskoper med gode forstørrelser til børn

Hos Kikkertland.dk har vi mange gode mikroskoper med forskellige størrelser, og hvis du skal finde et godt mikroskop til børn, så anbefaler vi, at du tager et kig på mærker som Omegon og Viewlux. De har mikroskoper til børn med en forstørrelse på 20 gange, som gør det nemt for dit barn at bruge mikroskopet og samtidig se små objektet klart og tydeligt. Det gør dem også velegnet til børn mellem tre og seks år. Mikroskoperne er kompakte og nemme at medbringe på grund af deres lette vægt. Samtidig er de udstyret med LED-lys og to justerbare okularer på 10 gange forstørrelse. Ligeledes er mikroskoperne særligt egnet til at observere objekter som mønster, mineraler og frimærker og meget andet.

Mikroskoper fra Viewlux er robuste og er udstyret med et batteridrevet LED-lys, som er placeret på toppen og i bunden af mikroskopet for at opnå god belysning. Derudover kan du også tænde og slukke det separat. Ligeledes har de en 45 graders indsigt, som er vinklen du kigger i. Denne vinkel gør det samtidig behageligt for dit barn at observere, mens du kan justere øjenafstanden til at være mellem 55 og 75 millimeter, så barnet opnår den rigtige afstand til at observere klart og tydeligt. 

Mikroskoper er den perfekte gave til børn

Uanset om du vælger et USB mikroskop eller et begyndersæt, så er mikroskoper en god gave til det nysgerrige barn. Det er samtidig også en mulighed - eller undskyldning - for at få spændende og lærerig kvalitetstid sammen med dit barn. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores sortiment og finde det mikroskop, der passer bedst til dit barn.

Observer objekter sammen med dit barn

Du kan også sagtens observere objekter sammen med dit barn, selvom I har hver jeres mikroskop. Vi har derfor også et stort udvalg af mikroskoper til voksne. Er du erfaren og har stor interesse inden for mikroskoper og observere objekter? Så tilbyder vi biologi og medicin mikroskoper, der er særligt egnet i laboratorier og til højt hobbyplan. Her finder du mærker som Optika og Levenhuk. Kan du godt lide at tilslutte dit mikroskop til en skærm? Så bør du overveje vores gode kvalitets USB mikroskoper, hvor du får mulighed får at tage billeder og optage video af dit objekt. Uanset hvilket mikroskop, du vælger får du rig mulighed for at observere objekter i selskab med dit barn.

Trustpilot