• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Børneteleskoper

Her finder du et udvalg af stjernekikkerter velegnet til børn. Kikkertland har et bredt udvalg af stjernekikkerter til børn fra 4-5 år og op. Du kan finde teleskoper i alle prisklasser hos os. Så tag et kig her på siden og find et teleskop til dit barn, der passer til dit budget og dit barns behov.

 

Du kan læse mere om valg af teleskop her: Guide til stjernekikkert.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Stjernekikkert til børn

Er dit barn nysgerrig på rummet og stjernerne? Så er et børneteleskop helt sikkert noget for ham eller hende. Med en stjernekikkert fra Kikkertland kan dit barn udforske himlen, alle dets stjerner og alle en masse planeter i galaksen. Vi har et bredt udvalg af stjernekikkert til børn - både til de børn, der allerede har erfaring med et teleskop, og til dem, som lige er startet ud med astronomi. 

Hos Kikkertland finder du stjernekikkerter fra nogle af de bedste mærker på markedet. Vi fører nemlig anerkendte mærker som Celestron, Skywatcher og en masse andre. Så er du garanteret at finde et kvalitetsteleskop hos os. 

Et børneteleskop til den kommende astronom

Hvis dit barn er helt ny til stjernekigning, er det en god idét at starte med et begynderteleskop. Her kan vi anbefale Starfinder 60 stjernekikkert. Den er helt perfekt som begynder stjernekigger og vigtigst af alt, så er den nem at betjene for børn. Dit barn kan starte med at udforske nattehimlen med dette teleskop, og se månen og  planeterne. Skulle interessen være der, er det også muligt at bruge et linseteleskop til landskabs-observation fx med Starfinder 60 stjernekikkert. Teleskopet passer perfekt til børn fra 6 årsalderen og op efter.

Har du derimod et barn, der bare altid har elsket at kigge på stjerner og planeter med dit teleskop og nu ønsker sig sit helt eget teleskop, så kan vi varmt anbefale en Mercury 60 eller Astromaster 60 stjernekikkert. Dette er et transportabelt teleskop til at observere månen og planeter, som også kan bruges til landskabsobservationer. Teleskopet giver et skarpt og lyst billede af månen og de planeter, som dit barn kan finde i galaksen. Det er blandt andet nemt at observere Jupiters måner og Saturns ringe. Til denne stjernekikkert medfølger en lang række fordele, som en smartphone adapter, så der kan tages billede med en mobil gennem teleskopet, og et månefilter, så lysstyrken kan dæmpes og dit barn kan se alle månens detaljer. 

Uanset om dit barn skal bruge et begynderteleskop eller en mere avanceret stjernekikkert, så kan du finde det, du leder efter hos os. 

 

Læs gerne vores guide til stjernekikkert

 

Har du spørgsmål om børneteleskoper? 

Er du i tvivl om hvilken stjernekikkert, der passer til dit barn? Så er du altid velkommen til at spørge os til råds. Du kan ringe til os på tlf. 9630 3409 eller sende os en mail på info@kikkertland.dk,  så hjælper vi dig med at finde det rette teleskop, som dit barn helt sikkert vil blive ellevild med. 

Er du bosat i Aalborg eller omegn, er du mere end velkommen til at tage forbi vores butik på Gugvej 140, 9210 Aalborg SØ, så får du personlig hjælp og rådgivning til at finde det rigtige børneteleskop. 

 

Trustpilot