Foderbrætter

Drømmer du om mere fuglediversitet i din have? Med et foderbræt kan du tiltrække mange forskellige sorter af fugle, og du kan tilmed placere den lige ud for dit vindue, så du kan følge med i fuglenes liv på nært hold.

Med en Wildlife Garden foderautomat kan du fodre små fugle, uden større fugle spreder frøene over hele haven. I vores udvalg kan du desuden finde en Wildlife Garden foderlade, der kan rumme mange forskellige slags foder og dermed tiltrække en bred vifte af forskellige fugle. Gå på opdagelse i vores udvalg af fuglefoderhuse og fuglefoderautomater her på siden.

Skab et fugleparadis med fuglefoderhuse og fuglefoderautomater

Vil du gerne skabe et smukt og livligt fugleparadis i din have? Så er en Wildlife Garden foderautomat eller en Wildlife Garden foderlade det perfekte valg for dig. Et fuglefoderhus giver dig mulighed for at tiltrække og pleje et væld af farverige fuglearter. Du vil blive imponeret over at se den livlige stemning, der opstår i haven, når fuglene samles om foderhusene og foderautomaterne. Det er en fantastisk måde at komme tæt på naturen og nyde synet af fuglene.

Du kan desuden få et foderhus til egern fra Wildlife Garden, som du kan fylde med valnødder og hasselnødder. Foderhuset giver dig mulighed for at se de søde dyr på besøg i din have, når de leder efter mad. Du vil bemærke, hvordan egernet hurtigt finder ud af at komme til maden ved at sidde på trappen og skubbe taget op med hovedet. 

Wildlife Garden foderautomat - giv mad til små fugle 

Vores Wildlife Garden foderautomat er specielt designet til at give mad til små fugle, da de nemt kan slå sig ned på en af foderportalerne. Større fugle er for store til at slå sig ned på en Wildlife Garden foderautomat, og du er derfor sikret, at de ikke vælter frøene ud over hele haven.

Wildlife Garden foderautomaten er designet moderne og funktionelt. Fuglefoderautomaten kan rumme op til seks liter frø, og desuden er den indvendige PC-plastikbeholder utrolig nem at rengøre. Selve foderautomaten er lavet af pulverlakeret stål, og en Wildlife Garden foderautomat kan derfor holde til både kolde vintre og varme sommerdage. Produkter fra Wildlife Garden er miljøvenlige, og de er altid malet med miljøvenlig maling.

En foderautomat vil helt sikkert tiltrække en masse fugle. Hvis du har lyst til at kigge nærmere på dem, kan du tage et kig på vores udvalg af fuglekikkerter, udsigtskikkerter og fuglebøger

Wildlife Garden foderlade - stor diversitet af fugle i haven

Med Wildlife Garden foderladen kan du tiltrække en bred vifte af fugle til din have. Alt fra små mejser og spurve til større fugle som solsorte og grønspætter vil finde deres vej til foderladen. 

En Wildlife Garden foderlade kan rumme op til 5 liter foder, og du kan vælge forskellige typer som talgkugler, insektkager, jordnødder, solsikkefrø eller andre frøblandinger. Den tiltrækkende duft og synet af maden i fuglefoderhuset vil lokke fuglene til, og du kan nyde synet af den livlige aktivitet.

Foderladen fra Wildlife Garden er designet, så fuglene ikke står i maden og derved ikke overfører sygdomme til foderet. Du kan nemt fylde fuglefoderhuset op og rense det, så fuglene altid har adgang til frisk og ren mad.

Find dit nye fuglefoderbræt til haven hos Kikkertland

Hos Kikkertland kan du finde et godt udvalg af de flotte Wildlife Garden foderautomater, Wildlife Garden foderlader og andre fuglefoderhuse, så du kan tiltrække fugle til haven og skabe en livlig stemning. Se desuden vores egernfoderhuse, insekthoteller og sommerfuglehuse for mere dyreliv i haven.

Vi står hos Kikkertland altid klar på kyndig vejledning og svar på dine spørgsmål. Kontakt os, eller læg vejen forbi vores butik i Aalborg for at se udvalget af fuglefoderautomater.