• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Pandelamper

Hos Kikkertland.dk finder du et stort udvalg af pandelamper fra NexTorch, der kan være behjælpelige i alverdens situationer. Blandt andet kan det være en stor fordel at medbringe en pandelampe med mange lumen på vandreturen, jagtturen, orienteringsløbet og backpackerturen. Og selvom udvalget er bredt, så er kvaliteten altid i top. Hos Kikkertland.dk er alle modeller nemlig vandtætte og holdbare, hvilket giver dig det bedste grundlag for at oplyse selv de mørkeste stunder. Se udvalget herunder.
 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Pandelamper du kan stole på

Der kan være et hav af grunde til, at du har brug for en pandelampe eller -lygte. Derfor finder du til hver en tid et godt udvalg af pandelamper med forskellige funktioner og egenskaber hos Kikkertland.dk. Fælles for dem alle er selvfølgelig, at kvaliteten er i højsædet. Det er nemlig yderst vigtigt at have en pandelampe, som du kan stole på, når mørket sænker sig.

NexTorch: Pandelamper i topkvalitet med kraftigt lys

Hos Kikkertland.dk fører vi et bredt sortiment af lygter fra NexTorch, som er en af verdens førende producenter inden for højkvalitets pandelamper. NexTorch får testet sine produkter af både professionelle produktdesignere og almene brugere, hvilket sikrer en gennemgående kvalitet og brugervenlighed. Det betyder også, at NexTorch har tænkt de fleste situationer ind i deres pandelamper, og derfor finder du med høj sandsynlighed også en pandelygte, der kan opfylde dine behov.

Du kan med fordel også tage et kig på vores håndholdte lommelygter med LED lys her.

Køb en LED pandelampe med den rette lumen

En driftsikker pandelampe med god lysstyrke er essentielt for, at du får en god oplevelse, hver gang du tager lygten i brug. Og for at kunne træffe det rette valg, bør du vide, hvad lumen er, og hvad det betyder for din pandelampe. Lumen er nemlig det begreb, der afgør, hvor kraftigt lyset er. Vi anbefaler derfor, at du tager et kig på vores vejledende lumenguide herunder, der kan hjælpe dig med at vælge din nye pandelampe:

  • 70-1000 lumen: Ideel til campingture, festival, jagt, cykel- og løbeture og steder med svag belysning.
  • 1000- 1500 lumen: Kraftig belysning, der er god til trekking, vandreture, jagt og outdoor i total mørke.
  • 1500-10000 lumen: Meget kraftigt lys, der oftest bliver brugt til professionelle formål, såsom patruljering, redning, politi, militær og eftersøgning.

Hos Kikkertland.dk har vi et bredt sortiment af pandelamper med forskellige lumen. Du kan se, hvor mange lumen de forskellige lygter har ved at klikke på produktet.

Køb en pandelampe med genopladelige batterier

Er du træt af at opdage det blinkende lys i pandelampen, der giver en brat påmindelse om, at det er tid til at få skiftet batterierne? Så køb en pandelampe med genopladelige batterier. Her kan du nemt og bekvemt oplade lygten lynhurtigt ved hjælp af det indbyggede USB-stik og en ekstern enhed, såsom din telefonlader, computer eller lignende. De genopladelige batterier har også en lang levetid, så du kan bruge lampen i mange timer ad gangen - faktisk helt op til 40 timer på én opladning. 

Med et genopladeligt batteri får du en pandelampe, som virker til alle formål. Her kan du altid være på forkant med lyset og oplade batteriet på forskud, så du og din pandelampe ikke går i sort i uheldige situationer, hvor der er brug for lys. Har du glemt at lade lygten på forhånd, og løber den tør for strøm på et ubelejligt tidspunkt? Så skal den blot en hurtig tur i en strømenhed, og så er pandelampen snart klar til lyse dine veje op igen. 

Pandelamper med almindeligt batteri

Synes du, at det bliver for krævende, når du skal oplade din pandelampe inden brug? Så kan du naturligvis også finde pandelamper, der bruger almindelige batterier, i sortimentet ovenfor. Mange af pandelamperne bruger enten de velkendte AA eller AAA batterier, hvilket gør det let for dig at have nogle ekstra batterier med på turen.

Er du løbet tør for batterier derhjemme? Så kan du også købe nye batterier sammen med din pandelygte, når du handler hos Kikkertland.dk. Vi har nemlig et væld af diverse batterier og batteriopladere her.

Kvalitet, komfort og godt lys

Du behøver ikke længere lede med lys og lygte efter den bedste komfort, når det gælder pandelamper- og lygter. Hos Kikkerland.dk finder du nemlig NexTorch pandelamper, som hverken går på kompromis med lysstyrken, kvaliteten eller komforten.

NexTorch opnår den gode komfort ved at producere letvægtige pandelamper med brede elastikker. Det sørger nemlig for, at den minimale vægt bliver fordelt på et større område, hvilket giver dig den bedste og mest behageligt oplevelse. Så behøver du ikke stoppe nattelæsningen, jagten eller orienteringsløbet før tid, da den vægtløse pandelampe ikke pludselig begynder at gnave og genere. 

Faktisk er de mange pandelamper beregnet til professionel brug, hvilket gør, at du kan have lampen siddende i panden i længere tid end normalt - helt uden gener. Tag et kig på sortimentet, og find frem til den pandelampe, der passer bedst til dig og dit behov.

En pandelampe i letvægtsklassen

Alle NexTorch pandelamper og -lygter er fremstillet af letvægts flyaluminium, hvilket gør dem vandtætte til IPX8 standard. Det er samtidig din garanti for, at batterierne kan holde og at lampen er bygget til at modstå den høje varme, som LED-pærerne udvikler. 

Med andre ord kan pandelamperne i vores udvalg klare det meste, og du behøver hverken være nervøs for at bruge pandelamperne i regnvejr eller i for lang tid ad gangen. Så hvis du ønsker en god pandelampe med mange fordele, kan du med ro i maven vælge en model fra NexTorch hos Kikkertland.dk.

Løb, og orientér dig med en god pandelampe

Har du givet dig i kast med orienterings- eller natløb? Så ved du, hvor robust og holdbar en pandelampe skal være. Hos Kikkertland.dk finder du derfor også et væld af letvægts pandelamper og batterier med lang holdbarhed. Ligeledes kan en 360 grader drejelige lysstråle nemt drejes i den ønskede retning, så du ser klart og tydeligt. Det giver dig det bedste udgangspunkt, når du skal i gang med enten orienterings- eller natløb.

Du kan også finde mere kraftige pandelygter på Kikkertland.dk, der har en batteripakke, som skal bæres på ryggen. Batteripakken bliver spændt fast på din ryg, så du har lettere ved at bære det store batteri, imens du eksempelvis vandrer, løber, ror eller laver andre aktiviteter. Det store batteri i batteripakkerne er nemlig tungt og besværligt at balancere på hovedet under løbeturen. 

Er du en professionelle orienteringsløber, eller gemmer der sig sådan én i maven på dig? Så bør du overveje de robuste pandelamper med eksternt batteri, da det letter både konkurrencer og træning. 

Se også udvalget af ravlygter

Øverst på siden kan du se vores store sortiment af robuste pandelygter og batteripakker, som du kan bruge til et væld af formål. Vi har dog også et bredt udvalg af ravlygter - eller UV-lygter - som du naturligvis også kan tjekke ud. 

Her kan du blandt andet finde lygter der, som navnet afslører, er gode til at søge efter rav med. Lygterne får nemlig ravklumperne til at lyse op på stranden grundet det ultraviolette lys. Du kan købe en ravlygte både som lup, lommelygte og pandelampe. 

Altid god kvalitet hos Kikkerland.dk

Er din pandelampe til vandreture, camping, løb, jagt eller almindelig hobbybrug? Uanset hvad du skal bruge din pandelygte til, så er du sikret markedets førende og mest professionelle produkter, når du kigger på udvalget fra Nextorch hos Kikkertland. Her er alle vores modeller af pandelamper nemlig vandtætte og af den højeste kvalitet. Når du køber en pandelygte hos Kikkertland, er du dermed altid sikker på, at kvaliteten er i top, og vi garanterer dig nogle af markedets bedste priser.

Mangler du hjælp til finde frem til din nye pandelampe?

Er du i tvivl, om du skal have en LED pandelampe eller en model med almindelige batterier? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 9630 3409. Du har også mulighed for at komme ned i vores fysiske butik. Her står det professionelle personale klar til at svare på alle dine spørgsmål omkring pandelamper og rådgive dig til, hvilken variant der bedst kan opfylde dine behov.

Trustpilot