• Fri Fragt ved ordrer over kr. 600,- (DK)
  • 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Pandelamper

Pandelamper til løb, hobby og meget andet

Pandelamper fra Nextorch hos Kikkertland. NexTORCH er blandt de absolut førende producenter af professionelle lygter.

Vi har et stort sortiment af pandelamper til vandreture, camping, løb eller almindelig hobbybrug. Selv de billigste modeller af pandelamper er vandtætte og af en uovertruffen kvalitet. Når du køber en pandelygte hos Kikkertland er du sikker på at vi står inde for kvaliteten. Du er altid velkommen i butikken for vejledning og pandelamper til jagt, løb eller andet. 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Pandelampe med USB

Er du træt af at skifte batterier kan du købe en pandelampe til USBstik. Disse lygter oplades nemt og hurtigt via det indbyggede USBstik. Vi har naturligvis også pandelamper til almindelige batterier i sortiment.

Pandelampe med stor komfort

Nextorch fremstiller pandelamper der er beregnet til professionel brug, hvor du kan lampen siddende i panden i længere tid uden gener. Dette opnås med lav vægt og brede elastikker, det sker helt uden at gå på kompromis med kvalitet eller lysstyrke på de professionelle pandelamper. Vi sælger pandelamper i mange forskellige størrelser og til forskellige formål som jagt, løb hobby eller andet. Med en god pandelampe har du altid begge hænder fri og kan nemt orientere dig i mørke omgivelser.

 

Kvalitets pandelamper fra NeXTORCH

 Alle Nextorch lygter er fremstillet af letvægts flyaluminium og vandtætte indtil IPX8 standard (op til 2 meter vand).  Når du betaler lidt mere for en god pandelampe, kan du være helt sikker på, at batterierne kan holde og at lampen er bygget til at modstå den høje varme LEDpærer udvikler.

 

Pandelamper til løb og orientering

Pandelamper til løb skal være robuste, have en lav vægt og en lang holdbarhed på batteriet. De mest kraftige pandelygter har en batteripakke, der skal bæres på ryggen imens du løber, da batteriet ellers vil være for tungt og uhandy at have på hovedet imens du løber. Professionelle orienteringsløbere bruger disse pandelamper med eksternt batteri ved konkurrencer og træning. Vi har et stort sortiment af pandelygter på lager.