• 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Pandelamper

Hos Kikkertland.dk finder du et stort udvalg af pandelamper fra NexTorch, der kan hjælpe i alverdens situationer – på vandreturen, jagtturen, orienteringsløbet, camping, backpackerturen og meget andet. Og selvom udvalget er mangeartet, så er kvaliteten altid ens. Hos Kikkertland.dk er alle modeller nemlig holdbare og vandtætte, hvilket giver dig det bedste grundlag for at oplyse selv de mørkeste stunder.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Find en pandelygte til dit formål

Der kan være et hav af grunde til, at du har brug for en pandelampe eller -lygte. Derfor finder du et godt udvalg af pandelamper hos Kikkertland.dk med forskellige funktioner og egenskaber. Fælles for dem alle er selvfølgelig, at kvaliteten er i højsædet - uanset hvad. Det er nemlig yderst vigtigt at have en pandelampe, som du kan stole på, når mørket sænker sig.
 

NexTorch er en af verdens førende producenter inden for højkvalitets pandelamper. Her har mærket fået testet sine produkter af både professionelle produktdesignere og brugere, hvilket sikrer en gennemgående kvalitet og brugervenlighed. Det betyder også, at NexTorch har tænkt de fleste situationer ind i deres pandelamper, og derfor finder du med størst sandsynlighed også en pandelygte, der kan opfylde dine behov.

Pandelamper med USB-stik

Er du træt af at opdage det blinkende lys i pandelampen, der giver en brat påmindelse om, at det er tid til at få skiftet batterierne? Så køb en pandelampe med USB-stik og indbygget, genopladeligt batteri. Her kan du nemt og bekvemt oplade lygten hurtigt ved hjælp af det indbyggede USB-stik og en ekstern enhed. 
 

Med et genopladeligt batteri og USB-stik får du en pandelampe, som virker, når du skal bruge den. Her kan du altid være på forkant med lyset og opladet batteriet på forskud, så du og din pandelampe ikke går i sort i uheldige situationer. Og løber lygten alligevel tør for strøm på et ubelejligt tidspunkt? Så skal den blot en hurtig tur i strømenhed, og så er pandelampen snart klar til lyse dine veje op igen. 

Pandelamper med almindeligt batteri

Synes du, at det bliver for krævende, når du skal oplade din pandelampe inden brug? Så kan du naturligvis også finde pandelamper til almindelige batterier i sortimentet ovenfor. Mange af pandelamperne bruger enten de velkendte AA eller AAA batterier, hvilket gør det let for dig at have nogle ekstra batterier med på turen, så du altid kan holde et konstant lys.
 

Se vores udvalg af batterier og ladere.

Lys, lygte og god komfort

Du behøver ikke længere lede med lys og lygte efter den bedste komfort, når det gælder pandelamper- og lygter. Hos Kikkerland.dk finder du nemlig NexTorch pandelamper, som hverken går på kompromis med lysstyrken, kvaliteten eller komforten. De mange pandelamper er beregnet til professionel brug, hvilket gør, at du kan have lampen siddende i panden i længere tid end normalt uden gener.
 

Den gode komfort opnår NexTorch ved at producere pandelamper af lav vægt og med brede elastikker. På den måde bliver den minimale vægt fordelt på et større område, hvilket giver dig den bedste og mest behageligt oplevelse. Så behøver du ikke stoppe nattelæsningen eller orienteringsløbet før tid, da den vægtløse pandelampe ikke pludselig begynder at gnave og genere. 

En pandelampe i letvægtsklassen

Alle NexTorch pandelamper og -lygter er fremstillet af letvægts flyaluminium. Det gør dem vandtætte indtil IPX8 standard, hvilket svarer til op til 2 meters vand.  Det er samtidig din garanti for, at batterierne kan holde og at lampen er bygget til at modstå den høje varme, som LED-pærerne udvikler.

Løb og orienter dig med en god pandelampe

Har du givet dig i kast med orienterings- eller natløb, så ved du, hvor robust og holdbar en pandelampe skal være. Hos Kikkertland.dk finder du derfor også et væld af pandelamper med lav vægt og batterier med lang holdbarhed. Det giver dig det bedste udgangspunkt, når du skal i gang med enten orienterings- eller natløb.
 

Du kan også finde mere kraftige pandelygter på Kikkertland.dk, der har en batteripakke, som skal bæres på ryggen, imens du er i bevægelse. Batteripakken bliver spændt fast på ryggen, hvilket gør, at det store batteri – uden problemer – kan bæres rundt, mens du eksempelvis løber. Det ville nemlig være alt for tungt og besværligt at balancere på hovedet under løbeturen. Er du en professionelle orienteringsløber, eller gemmer der sig sådan én i maven på dig? Så bør du overveje de robuste pandelamper med eksternt batteri, da det letter både konkurrencer og træning. 
 

Se vores store sortiment af robuste pandelygter og batteripakker ovenfor, eller tjek udvalget af tilbehør til lygter ud. 

Altid god kvalitet hos Kikkerland.dk

Ligegyldigt om din pandelampe er til vandreture, camping, løb, jagt eller almindelig hobbybrug, så er du sikret markedets førende og mest professionelle produkter, når du kigger på Pandelamper fra Nextorch hos Kikkertland. Her er det ikke prisklassen, som er afgørende for udfaldet, da alle vores modeller af pandelamper er vandtætte og af uovertruffen kvalitet. Når du køber en pandelygte hos Kikkertland er du således altid sikker på, at kvaliteten er i top - ligegyldig prisen. 
 

Er du i stedet i tvivl om hvilke pandelamper, der passer til dine behov, så er du også velkommen ned i vores fysiske butik. Her står det professionelle personale klar til at vejlede dig omkring pandelamper, og hvilke der bedst kan opfylde dine behov.