Mini og Kompakt Kikkert

Her på siden kan du se Kikkertlands udvalg af lommekikkerter, der hverken fylder eller vejer meget, og som er nemme at have med på eksempelvis safari, camping, vandring og bådture. Du kan let folde lommekikkerten sammen, så den fylder så lidt som muligt. Tag et kig på hele vores udvalg af de smarte og praktiske kikkerter herunder. 

Find en lommekikkert til netop dit behov

Her på siden kan du finde kikkerter, der er velegnet til rejser, såvel som vandreture, camping, trekking, koncerter eller til sportsbegivenheder. Skal du have kikkerten med på længere ture, kan det være en fordel at vælge en kikkert med en mindre frontlinse på 20 til 30 mm, da de vejer og fylder mindre frem for en stor kikkert.

Overvej også, hvilken forstørrelse din lommekikkert skal have, da det ikke altid er en fordel med en stor forstørrelse. En større forstørrelse betyder nemlig, at kikkerten er mere følsom overfor bevægelse. Udforsk sortimentet her på siden, hvor vi har minikikkerter til forskellige behov.

Lille og let rejsekikkert til ferier

Mangler du en kompakt og handy kikkert til din ferie, som ikke fylder ret meget? Så er en lommekikkert - også kaldet en rejsekikkert - et godt valg af flere grunde. For det første er rejsekikkerter meget lettere i vægt end almindelige kikkerter, og så fylder de mindre. Derfor bliver de ikke for tunge at have med på turen, uanset om det er til brug på sightseeing, vandretur, safari eller observationer af fugle og dyr i naturen. Derudover er kvaliteten også i top, så du tydeligt kan se det, som du kigger på gennem linsen. 

Disse små håndkikkerter er faktisk kendetegnet ved, at de er så små, at de kan passe i en lomme eller taske, hvilket kan vise sig meget praktisk, når du rejser. Den bedste kikkert til netop din rejse kan dog afhænge af forskellige faktorer. Læs derfor vores kikkertguide, hvor du kan få gode råd til, hvordan du vælger den rigtige kikkert til dit behov.

Få et klart billede med god optik

Det er vigtig, at rejsekikkerten har sublim optik med gode prismer, så du får et klart og kontrastfyldt billede. Hos Kikkertland.dk kan du købe lommekikkerter med en coating, der sørger for, at du får et skarpt billede, når du kigger på alt lige fra landskab, dyr, skibe eller noget helt fjerde. 

Derudover kan du finde et stort udvalg af gode kikkerter i forskellige farver, hvis du også ønsker en kikkert i et flot design. Vi har alt lige fra neutrale farver, såsom sort, grøn, hvid og grå, til mere sprudlende og livlige farver, såsom blå, rød og gul. Udforsk lommekikkerterne her på siden, og vælg den farve, som du bedst kan lide. 

Kompakt, let og god kikkert i ministørrelse

Minikikkerter er kompakte og lette kikkerter i miniature størrelser i forhold til almindelige håndkikkerter, men bare rolig: Du går ikke på kompromis med kvaliteten. Minikikkerterne er nemlig udstyret med god optik, så du altid får et klart og tydeligt billede.

Pakningen af din rygsæk, taske eller kuffert til eksempelvis vandreture, trekking, camping eller koncerter skal helst fylde og veje mindst muligt, og derfor er en minikikkert et godt valg. Designet på kikkerterne er derfor slankt og foldbart, så de kan passe i lommen eller i rygsækken, når du er på tur. Hos Kikkertland.dk kan du købe en kompakt kikkert, der er både smart og praktisk at have med på farten. Udforsk udvalget, og bestil online.

Find en lille og kraftig kikkert

Ønsker du en lille men samtidig kraftig kikkert, er det vigtig at kigge på forstørrelsen på kikkerten. Vi anbefaler, at du køber en minikikkert med en forstørrelse på 10x, hvis du ønsker en kraftig model. Og vælger du en model med fasecoating, vil du opleve et fantastisk klart og detaljerigt billede, når du ser ud gennem linsen. 

Fasecoating bliver benyttet i de bedste kikkerter, og her er det værd at bemærke anerkendte brands, såsom Zeiss, Nikon og Kowa. Med Zeiss får du kikkerter i topkvalitet med en konstruktion, der er så let som fjer, og fantastisk billedkvalitet med høj kontrast i selv dårlige lysforhold.  Nikon og Kowa følger trop med deres små og lette kikkerter, der også er meget praktiske. 

Mærkerne Viewlux, Jaeger, Helios, Barr and Stroud og Celestron er værd at bemærke, hvis du ønsker en mere prisbevidst kikkert. Deres lommekikkerter har en meget god optisk ydeevne med klare og lyse billeder, og så er de lette i vægt og du kan købe dem til yderst fornuftige priser.

Lommekikkert til briller

Hvis du bruger briller, så kan du stadig bruge alle kikkerter fra Kikkertland. Du har nemlig mulighed for at indstille øjestykkerne, så de passer til dig - både med og uden briller. De fleste kikkerter har twist-up øjestykker, hvor du drejer øjestykkerne ud, når du skal bruge dem med briller, men vi har også modeller med et blødt, foldbart øjestykke. Tag et kig på udvalget, og køb din nye kikkert på Kikkertland.dk.

Valg af den bedste lommekikkert 

Har du brug for vejledning til at vælge din nye lommekikkert, der passer til dine behov? Så er vores eksperter klar til at hjælpe dig på telefon og mail. Du har også mulighed for at afprøve vores forskellige minikikkerter i vores fysiske butik i Aalborg. Her tager vi gerne en snak om rejsekikkerter, safarikikkerter, fritidskikkerter, marinekikkerter, lommekikkerter og mange andre kikkerttyper, som kan passe til dit behov.