Usb Digitale Mikroskoper

Hos Kikkertland.dk finder du de bedste USB digitale mikroskoper, der er designet til at kunne tilslutte en computer. Her kan du observere objekter, du ikke kan se med det blotte øje på en computerskærm.  Alt, du skal gøre er, at installere software til mikroskopet. Herefter kan du tage billeder og lave videooptagelser, som du nemt kan overføre til dine digitale enheder via USB. Hos Kikkertland.dk tilbyder vi alt fra digitale mikroskoper med observation via indbygget LCD-skærm, HDMI og USB til håndholdte mikroskoper. 

Uanset om du er nybegynder, der lige har fundet interesse i mikroskoper, eller du er erfaren indenfor mikroskoper, så har vi et bredt udvalg af professionelle digitale mikroskoper for alle til fornuftige priser. Her finder du anerkendte brands som Celestron, Levenhuk, Optika, Viewlux, Byomic og Omegon.

Hvad er et USB digitalt mikroskop?

Et USB digitalt mikroskop er et mikroskop, der bruger et digitalt kamera til at vise forstørrede objekter på skærmen - i stedet for gennem et okular, som et almindeligt mikroskop. Digitale mikroskoper er derfor tilsluttet en computerskærm, der kan vise livebilleder af objektet.

Fordele ved et digitalt mikroskop

Det smarte ved et USB mikroskop er, at du kan tage videooptagelser og billeder af det objekt, du observerer, mens det bliver vist på en skærm. Det kan blandt andet være på en bærbar PC eller en projektor. På den måde får du et større og skarpere billede, mens andre også kan følge med i dine observationer på skærmen.

Et USB digitalt  mikroskop kommer også med en række andre fordele. Vores digitale mikroskoper har eksempelvis et ergonomisk design, som betyder, at du får et indbygget kamera og dermed slipper for at stå og se ned i en okular i timevis. Her kan du sætte dig til rette i en stol eller sofa, mens du ser billedet på skærmen uden at få gener i ryggen. Ligeledes fås vores modeller med justerbar LED-lys, så du kan indstille den ønskede lysstyrke på mikroskopet. Når du tager billeder med et digitalt mikroskop kan du nemt gemme dem, så du kan bruge dem senere.

Hvilket USB digitalt mikroskop skal jeg vælge?

Her på Kikkertland.dk har vi et bredt udvalg af forskellige former for digitale mikroskoper. Vi har alt fra bærbare mikroskoper til større digitale mikroskoper. Vi har modeller, der har forskellige forstørrelser med zoom-funktion, så du kan komme endnu tættere på objektet. Derudover er vores modeller udstyret med LCD-skærm med farve, så du kan se dit objekt i farver.

Hvis du observerer mange skinnende objekter - hvad enten det er dyr eller genstande - så tilbyder vi digitale mikroskoper med polariserede filtre, så du reducerer refleksioner og parasitrefleksioner, når du observerer. Vi har både digitale mikroskoper, der er lette og kompakte at tage med samt lidt større mikroskoper. Du kan også finde modeller, der bliver tilsluttet computeren via et USB-kabel.

Digitale mikroskoper med skærm

Du finder også et stort udvalg af digitale, kompakte mikroskoper med 4,3 tommer LCD-skærme. De er udstyret med zoom-funktion og otte LED-lys, så du kan se et forstørret billede af objektet i farver og god kvalitet. Her finder du blandt andet populære mærker som Levenhuk og Omegon.

Med vores digitale mikroskoper får du mulighed for at se selv de mindste ting i en stor måleskala, når du placerer objektet under mikroskopets linse. Vi har nemlig digitale mikroskoper, der har forstørrelser på mellem 1 gang til 600 gange, som de opnår gennem et digitalt kamera. Mikroskopernes LCD-skræme er i høj kvalitet og giver dig klare billeder af det observerede objekt. Det eneste, du skal gøre, er derfor at fastgøre objektet med to clips på mikroskopet og oplyse den ovenfra med mikroskopets LED-lys.

Kikkertland har et bredt udvalg af digitale mikroskoper med justerbar belysning, så du hurtigt og nemt kan finde frem til den rette belysning til at observere i. Ligeledes kan du, ved hjælp af den installerede software, justere billedets skarphed, så du opnår et tydeligt og klart billede. Billedet bliver derefter overført til mikroskopets LCD-skærm, og  kan samtidig vises på enhver ekstern skærm.

Leder du efter et USB mikroskop til børn til smartphone, så finder du det under mikroskop til børn.

Tag dit digitale mikroskop med ud

Med vores digitale mikroskoper får du både mulighed for både at observere objekter derhjemme og ude i naturen. Vores modeller er nemlig udstyret med opladelige batterier, der giver dig mellem to til syv timers selvstændigt arbejde afhængigt af, hvilken model du vælger.

På den måde kan du tage dit mikroskop med ud i felten, når du skal finde nye, spændende objekter at observere: Det kan være alt fra insekter til mønter. Nogle af vores modeller tilbyder desuden polariseringsfilter, der gør det muligt at reducere refleksioner fra skinnende objekter. Her kan vi anbefale, at du tager et kig på vores håndholdte Levenhuk modeller.

Tilbehør til dit digitale mikroskop

Selvom der medfølger meget vigtigt udstyr til vores digitale mikroskoper, så er der stadig enkelte dele, som vi sælger separat. Derfor tilbyder vi forskelligt tilbehør til dit mikroskop.

Her kan du blandt andet finde petriskåle, objektglas og dækglas, som er vigtige, når du skal observere et objekt. Vi har også et stort udvalg af tilberedte prøver, som du eller dine børn kan undersøge. Her finder du tilberedte prøver med blandt andet dyr, planter og insekter, så du kan prøve observere lidt af hvert. Det er både sjovt og lærerigt.

Vi tilbyder også dissekeringssæt både til hobby og professionelt brug i forbindelse med blandt andet biologi og laboratoriearbejde. Her finder du startsæt, der indeholder alt det, du skal bruge til at dissekere et objekt. I disse sæt finder du blandt andet: 
 

  • Pincet
  • Spids saks
  • Dissekeringsnåle 
  • Skalpel 
  • Skalpelskiver

Objektglas og dækglas

Når du skal observere et objekt, er det vigtigt at have et objektglas, som er det glas, du sætter din prøve på, når du skal undersøge dit objekt. Hvis du er professionel og undersøger mange forskellige objekter, skal du udskifte dit objektglas ofte.

Hos Kikkertland.dk tilbyder vi derfor objektglas med mellem 50 og 100 styk i hver pakker til en god pris. Ligeledes spiller dækglas en vigtige rolle. Dækglasset er et tyndt, gennemsigtigt materiale, der beskytter mikroskopets linse fra at komme i kontakt med prøven og giver et klart billede af objektet under observation. På Kikkertland.dk tilbyder vi dækglas i pakker med op til 100 styk.