Campinglygter

Er du til camping og friluftsliv, eller mangler du bare en god lygte til sommerhuset eller kolonihaven? Så er du kommet til det rette sted!  

På denne side finder du nemlig et udvalg af lygter fra populære mærker, der passer perfekt til udelivet som for eksempel:  

  • Carson 
  • Feuerhand   

Så hvad enten du er ivrig campist, eller bare skal bruge en lygte til festivalteltet, så har vi helt sikkert noget, der passer til dit behov! Se hele vores udvalg af campinglygter og lygter til friluftsliv her på Kikkertland.dk - til priser hvor alle kan være med. 

Pandelamper - Hav altid lys med dig 

Synes du vores campinglygter er lidt for store til dit behov? Så har vi et perfekt alternativ i vores pandelamper. Hvad enten du går, løber eller bare sidder stille, så er en pandelampe det perfekte redskab. På den måde har du nemlig altid lys i din øjenretning!  

Vores pandelamper fra Nextorch Eco-star er nærmest uundværlige at have med på tur og er helt fantastiske i deres lette, kompakte og smarte design. Pandelampen fås både i grøn og sort. Derudover er pandelampen monteret på et justerbart pandebånd i behageligt materiale, men kan også afmonteres, således at lygten kan bruges som håndlygte. Eco-stars lysstråle er justerbar op til 180° og har en brændetid på op til 105 timer! Der er derfor ingen undskyldning for ikke at tage en gå-eller løbetur, selv når dagene bliver kortere. Som om dette ikke var nok, så vejer den kun 61 g. (med batteri) og har også rødt lys, så du kan bevare dit nattesyn! 

Større lygter til telt 

Det er vigtigt med godt lys, hvad enten du sidder udenfor eller befinder dig i dit telt i skoven eller på campingpladsen. Vi, her hos Kikkertland, sætter derfor en ære i at levere gode lyskilder til dig, når du er i naturen, på vandreture, løbeture eller camping.   

En Hurricane petroleums campinglampe fra Feuerhand har kraftigt lys, og kan lyse helt op til 20 timer på en petroleumstank. Med en petroleumslampe er du sikret en hyggelig stemning når du for eksempel ser op på nattehimlen, samtidig med du får et godt lys, når du fx læser en bog eller spiller kort i teltet.  

Campinglampen behøver kun petroleum, og kan give op til 20-timers lys! Det er derfor den perfekte følgesvend på din campingtur, og kan være med til at forlænge dagen og dermed den hyggelige feriestemning.   

Denne lampe kan både fastgøres i teltloftet, på tasken eller stå på et bord, den er derfor perfekt til både skovture, camping, strandture, eller andre aftensaktiviteter. 

Lommelygte og campinglampe i én 

Ønsker du en lidt mindre lampe, udbyder Nextorch en supersmart 360° lygte til camping, telt og udendørs aktiviteter. Ved køb af en Nextorch UL360 får du en lygte, der både er kompakt, slank og smart – simpelthen en alt i én lygte. Lygten kan både bruges som lommelygte, men kan også hænges på tasken eller i teltloftet ved hjælp af dens elastiske snor og karabinhage. Den kan dermed være attraktiv til både hverdagsbrug og campingture, og der er således garanti for, at du nok skal finde noget at bruge den til!  

Lygten har et 360° drejeligt lygtehus, således at det er muligt at få lys i alle tænkelige retninger. Derudover har UL360 lygten en magnetisk bund, der gør den nem at placere på en metalflade som for eksempel et bord. 

Køb din campinglygte hos Kikkertland 

Hvad enten du leder efter en lille og handy pandelampe, en hyggelig belysning til de sene aftener i teltet, eller en stærk og kompakt lygte, så kan du købe det her hos Kikkertland.  

Vi går meget op i, at du skal have den rigtige rådgivning, og at du føler dig tryg i dit køb af produkter hos os. Du skal derfor altid være mere end velkommen til at ringe til os eller maile til os, så står vi klar med et hold af eksperter, der kan besvare dine spørgsmål. Her hos Kikkertland findes der ingen dumme spørgsmål.  

Du er også velkommen til at besøge os i vores butik i Aalborg, hvor du har mulighed for at teste mange af vores produkter.