Nyheder

Her på siden kan du se Kikkertlands nyeste udvalg af produkter. Uanset om du er på udkig efter et mikroskop, en kikkert eller noget helt tredje vil du sikkert kunne finde det blandt vores sortiment. Vi vil løbende indlægge nye produkter, så du altid kan holde dig opdateret.

Kikkertlands nyheder Aalborg

Kikkertland er specialister i kikkerter, teleskoper, mikroskoper og lupper til både børn og voksne. Med vores specialviden er vi i førersædet, når det gælder nye produkter og ny viden inden for blandt andet kikkert optik. Kikkertland har nemlig altid fokus på den høje kvalitet af produkterne og sørger for blandt andet speciallavede produkter inden for jagt, friluftsliv, stjernekiggeri og meget mere. Her på siden kan du finde vores nyeste udvalg af produkter. Vi udvider jævnligt vores sortiment med alt fra ting til haven til ting til sommerhuset og meget mere. Hos Kikkertland er vi altid orienteret om den aktuelle udvikling og sørger derfor for at indhente de sidste nye produkter og features hertil, så du altid er opdateret med det seneste nye. Under vores nyhedskategori kan du finde outdoor varer til friluftsliv, hvor der blandt andet vil være ting til telttur, vandretur og camping - men det er langt fra det eneste. Vi har derudover også fotoudstyr, kvalitets lygter og naturbøger, så du er godt dækket ind på alle områder - vi sørger altid for udelukkende speciel kvalitet til dig! Udover at finde vores nyheder her på siden, kan du også besøge vores butik på Gugvej 140 lidt uden for Aalborg centrum. Her vil vores eksperter altid stå klar til at hjælpe dig med at finde præcis dét, du leder efter.

Kikkert nyheder

Som en tilføjelse til alle outdoor explorers og friluftsmennesker udvider vi løbende vores kikkert udvalg. Vi ved, hvor meget en kikkert kan bidrage til oplevelsen, hvorfor vi sørger for at opdatere vores kikkert sortiment jævnligt, så vi hos Kikkertland altid kan tilbyde dig det bedste af det bedste. En kikkert er god at tage med på jagten, når du skal udse dig dit bytte, eller på vandreturen, når du vil se ud over horisonten på toppen af en bakke. Hav desuden kikkerten med som en ting til bilen, så du altid kan stoppe op og undersøge naturen nærmere på farten. Se vores kikkert nyheder her på siden eller hele vores kikkert udvalg.

Teleskop nyheder

Udover kikkerter tilføjer vi jævnligt nye stjernekikkerter. Her på siden kan du se vores stjernekikkert nyheder. Udforsk stjernehimlen og himmellegemerne med vores topkvalitets teleskoper og bliv klogere på verden over dig. I vores udvalg kan du finde teleskoper til alle aldre og brugerniveauer:
 

 • Stjernekikkert børn
 • Stjernekikkert begynder
 • Spejlteleskoper
 • Linseteleskoper
 • WiFi teleskop
 • og mere endnu

 

Du kan finde hele vores sortiment af teleskoper under stjernekikkerter.

Mikroskop nyheder

Til den biologi-interesserede har vi både mikroskoper til børn såvel som mikroskoper til både begynderen, den øvede og den garvede. Du kan pleje dit barns interesse for naturen eller finde et mikroskop, som plejer dine egne interesser. Vi sørger for løbende opdatering af vores mikroskop sortiment, så der er masser at vælge imellem. Du kan altid se vores mikroskop nyheder her på siden. Vores udvalg består blandt andet af:
 

 • Mikroskop børn
 • Digitalt mikroskop
 • Mikroskop tilbehør
 • Stereolupper
 • Monokulære mikroskoper
  … og meget mere!

 

Med mikroskopets høje forstørrelser kan du se bitte små organismer. Hvis du ønsker at se objekter i en mindre forstørrelse, vil en lup i stedet være det perfekte valg for dig. Du kan se hele vores udvalg af mikroskoper.

Lupper nyheder

Hvis du vil se de helt små dyr og insekter, så tilføjer vi også jævnligt lupper til vores produkt sortiment. En lup kan benyttes til mange aktiviteter, herunder botanik, urmageri og meget mere. Den er derfor en god tilføjelse som en ting til kontoret og ting til hjemmet generelt. Med vores lupper kan du desuden kanalisere din indre spejder og undersøge små dyr i store forstørrelser - dette er et kæmpe hit hos de små! Med ting til børn kan du lave ting med dine børn, som de med garanti vil finde interessant. Køb en lup i dag og tag børnene under armen til en udflugt i skoven. På nuværende tidspunkt tilbyder vi lupper i op til 40x forstørrelse - hvis du ønsker en højere forstørrelse, vil det være et mikroskop, du søger.

Outdoor nyheder

Hvis du elsker friluftslivet, så har vi også et bredt udvalg af outdoor produkter til salg. Vi kan tilbyde ting til vandreturen eller ting til camping, som du kan nyde godt af. Det er vigtigt at være velforberedt, når man er ude og nyde naturen, og derfor har vi tilføjet kvalitetsbrands som Sea To Summit, Light My Fire, Trangia og Stanley til vores sortiment. Med disse brands’ topkvalitets produkter vil du blandt andet have mulighed for at drikke friskbrygget kaffe og spise varm mad, selvom du er langt væk fra dit køkken. Hvis du eller dit barn elsker udendørs livet og snart skal flyve fra reden, kunne disse produkter være optimale som flytte hjemmefra ting. Du kan se alt vores outdoor udstyr.

Jagt nyheder

Vi sælger produkter inden for en bred vifte af kategorier, hvoraf en af disse kategorier er jagt. Her sørger vi for altid at have specialiserede produkter til jagt på lager, herunder speciallavede kikkerter, jagtknive og andet jagt udstyr. Når vi får nyt udstyr til jagt, vil du altid kunne se det inde under nyhedssiden. Her vil vi vise jagt produkter, som du kan købe eller skrive direkte på ønskelisten. Hvis du leder efter mere tilbehør til jagten, kan du tjekke vores jagt udstyr ud.