• Fri Fragt ved ordrer over kr. 600,-
  • 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg

Lygter

Lygter hos Kikkertland

Her finder du et stort udvalg af kvalitets-lygter fra NEXTORCH. Stort udvalg af lommelygter, pandelamper og eftersøgningssæt fra Nextorch. Desuden har vi også tilbehør til lygterne: pærer, batterier, filtre, hylstre og meget mere.

Lygter til jagt, hobby, camping - kort sagt alle behov. Vi har delt vore lygter op i følgende ni kategorier for nem navigation. Lommelygter LEDlygter, Lygtesæt, Pandelamper, Campinglygter, Glo-toob lygte, Batteri og lader, Tilbehør til lygter, Hylster til lygter.

Vi har et stort sortiment af lygter, alle nøje udvalgt for deres høje kvalitet, eller gode egenskaber. Herunder ser du de forskellige kategorier af lygter vi sælger.


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Lommelygter med LED  

Vi har valgt lommelygter med LED fra det berømte mærke NexTORCH der er kendt for sin robuste kvalitet og skarpe lys. Lommelygterne fås både med fast genopladeligt batteri samt med batterier der kan skiftes.
Kig ind og se vores udvalg.

Lygtesæt til jagt

Vi har her samlet en lygte med udstyr til jagt, kort sagt alt du skal bruge i et sæt. 
1 stk lygte, 1 stk RM85 Snapmontage med fingerskrue, 1 stk  TS4-L fjernbetjening, 2 stk  123A batterier, 1 stk 18650 batteri, 1 stk USB kabel til opladning. Her får du et komplet lygtesæt med alt du skal bruge, når du er i felten. Vi har forskellige komplette lygtesæt i kategorien.

Pandelamper til løb, jagt eller hobby

Få begge hænder fri med en professionel pandelampe, du mister ikke noget lys i forhold til en traditionel lygte idet de nye generationer af pandelamper er meget kraftige. Du kan få pandelamper til USB, hvor lampen lades op via computer eller elnettet. Det gør samtidig at pandelygten ikke vejer for meget. Se vores store udvalg.
 

Campinglygter til jagt og festival

En god campinglygte kan oplyse et lokalt område med et godt lys, i modsætning til en lommelygte eller en pandelygte, der bruges til at lave en lyskegle skal en lygte til camping give et lys i form af en globe. 
Vore lamper til camping er så billige at de godt kan komme med på festival eller to. Samtidig er kvaliteten stadig ganske fin når man tager prisen i betragtning. 

Glo-toob vandtætte lygter

En nyhed hos Kikkertland er disse vandtætte lygter fra Glo-toob. Her får du en lygte, der er perfekt til kanoturen, idet den ikke bare kan tåle at blive våd, men den ene model er vandtæt ned til 60 meter og kan således også bruges til dykning.  Glo-toobs vandtætte design gør den også smart på fisketuren, specielt hvis man taber lygten ned i vandet. Disse lygter har en levetid op til 40 timer før der skal ny strøm på.

Jupio batterier og lader

Kikkertland har batterier fra Jupio i sortiment fordi kvaliteten er høj og prisen rimelig, i forhold til mange andre batterier. Vi har alle de gængse størrelser på batterier fra de små AAA trippel A batterier op til de store firkantede CR123A der også fås i en genopladelig model.

NexTORCH batterier samt Panasonic lithium batterier udgør resten af vores sortiment.

Tilbehør til lygter

Vi har et stort sortiment af tilbehør til de lygter vi sælger. Her finder du bæreremme, fjernbetjerninger, riffelmontager og filtersæt med mere. Det er også i denne kategori du kan finde filter til lommelygte. Et filter til lommelygte kan være nyttig på jagt, når du skal finde blodspor i mørket. 

Hylster til lygter 

Lygteholdere til lygter fås i to praktiske varianter fra NexTORCH til at bære i bæltet. Du får altid den kendte kvalitet når du handler lygter eller hylster til lygter fra NexTORCH.

 

Har du spørgsmål angående vort sortiment af lygter til jagt og hobby eller andre af vore produkter er du velkommen til at sende en E-mail eller ringe i vores åbningstid.