Lygter

Hos Kikkertland finder du et stort udvalg af forskellige lygter fra Nextorch, herunder både lommelygter, pandelamper og eftersøgningssæt. Vi har også tilbehør til lygterne - blandt andet pærer, batterier, filtre, hylstre og meget mere. Her kan du købe lygter til jagt, løb, hobby, camping og mange andre aktiviteter. For at gøre det så nemt som muligt for dig, når du skal finde den rigtige lygte til dit behov, har vi delt udvalget op i forskellige kategorier, som du kan se herunder. Find en god lygte, der passer til dine behov hos Kikkertland.

Vælg en kraftig lommelygte med en god rækkeevne

Når du skal købe en lommelygte eller pandelampe, så er det vigtigt at vælge en driftssikker lygte med en kraftig lysstyrke. Du skal nemlig bruge et kraftigt lys med god rækkeevne for at se optimalt i mørke områder. Det betyder, at jo højere lumens lygten har, des større mængde lys bliver der udsendt. Hvor mange lumen din lommelygte skal have, afhænger derfor af, hvad du skal bruge den til. 

Tag et kig på vores vejledende lumensguide herunder, og find den rigtige lygte til dit behov i vores sortiment:  

 • 70-1000 lumens: Ideel til campingture, festival, jagt, cykel- og løbeture og steder med svag belysning. 
 • 1000- 1500 lumens: Meget kraftig belysning, der er god til trekking, vandreture, jagt og outdoor i totalt mørke uden svag by-belysning. 
 • 1500-10000 lm: Ekstremt kraftigt lys, der oftest bliver brugt til professionelle formål som patruljering, redning, politi, militær og eftersøgning. 

Hvilken lommelygte skal jeg vælge?

De mest almindelige modeller har lumens på omkring 70 til 1000. Ønsker du en driftssikker lygte med godt lys og lang holdbarhed, så kan det betale sig at finde en pålidelig model i god kvalitet. Køber du lygte fra det anerkendte mærke Nextorch, er du garanteret produkter i høj kvalitet, med stærkt lys og lang holdbarhed og dermed en lygte, du kan få glæde af i lang tid. 
 

Skal du bruge en lygte i tusmørke uden by-belysning? Så kan du med fordel vælge en model med mellem 1000 til 1500 lumen. Det kan blandt andet være, hvis du er på vandretur, jagt, ude at fiske eller lignende i naturen, hvor der er minimal, naturlig belysning. 
 
I vores udvalg finder du blandt andet: 

Find alle modeller i disse kategorier i vores menu. Så får du nemt den lygte, der passer bedst til dig. Hvis du er i tvivl, så kan du altid kontakte os i vores fysiske butik eller per telefon. Vi rådgiver dig gerne i dit valg af lygter. 

Lommelygter med LED

En lommelygte er en transportabel elektrisk håndlampe med enten glødepære, der bruger Watt, eller lysdiode, der bruger LED lys. LED lygter tåler bedre rystelser, og derfor er de fleste lygter også med LED lys den dag i dag. Denne lyskilde holder også længere, og så er den mere robust, hvilket kommer dig til gode.  

Vi anbefaler lommelygter med LED fra det anerkendte mærker Nextorch, der er kendt for holdbarhed, kvalitet og skarpt lys. Du kan endda lade nogle af vores LED lygter op på flere forskellige måder. Blandt andet med:  

 • Genopladelige med batteri 
 • Almindelige Batterier 
 • Powerbank 

Se vores lygtesæt til jagt

Hos Kikkertland.dk har vi samlet lygtesæt med udstyr, som du får brug for til jagt. Her er - kort sagt - alt du skal bruge i et jagtsæt, såsom:  

 • En lygte med LED lenser 
 • En RM85 Snapmontage med fingerskrue 
 • En fjernbetjening 
 • Batterier 
 • Et USB-kabel til opladning 
 • Tre-i-en lygte med hvidt, rødt og grønt LED lys 

Du kan altså få et komplet lygtesæt fra Nextorch med alt, du skal bruge, når du er i felten. Dyk ned i udvalget, og find dit favoritsæt. 

Kraftige pandelamper til din hobby

Med en god pandelampe kan du få begge hænder fri. Du mister ikke noget lys i forhold til en traditionel lygte, idet de nye generationer af pandelamper er mere eller mindre lige så kraftige. Hos Kikkertland.dk kan du vælge mellem flere forskellige pandelamper.

Øg sikkerheden i mørket med en pandelampe

Når du dyrker alt lige fra løb og trekking til alverdens andre outdoor aktiviteter, er det nødvendigt, at du både kan se og blive set i de mørke omgivelser. Hvis vejen eksempelvis er dårligt oplyst, er en pandelygte med god lyskegle en sikkerhedsmæssig nødvendighed, når du bevæger dig udenfor i mørket. Det gør det nemlig lettere for modkørende bilister at se dig i trafikken, når mørket falder på, og du kan bedre selv se, hvor du færdes.  

Nextorch pandelygter med justerbart LED lys

Nextorchs letvægts pandelygter med justerbare lys er ideelle til din hobby, såsom løb eller trekking i mørket. Du kan få pandelamper til USB, hvor du kan lade lampen op via computeren eller din telefons oplader. Derudover kan du også indstille lyskeglen på flere af modellerne.  

Pandelamperne er monteret på et justerbart pandebånd, der er behageligt at have på. Du kan ligeledes justere lysstrålen op til 180 grader på mange af modellerne samt tage pandelampen af, så du kan bruge den som en håndlygte.  

Batterierne er også lette, hvilket gør pandelamperne fra Nextorch ideelle til en frisk løbe- eller vandretur, når mørket har sænket sig. Samtidig har pandelamperne en brændetid på 105 timer og et rødt lys, som bevarer dit nattesyn, da rødt lys ikke påvirker dine øjne på samme måde, som hvidt lys gør.  

Lygte til camping, telt og festival

En god campinglygte kan oplyse store områder med sin stærke lyskegle. I modsætning til håndholdte lygter og pandelygter fungerer campinglygter bedst, hvis de står på jorden eller hænger i luften. Hos Kikkertland.dk kan du blandt andet købe sjove lamper til at hænge op i teltet på campingturen eller på festivalen.  

Vi har et stort udvalg af lygter fra Nextorch, der er særligt egnet til campingture, teltture og festivaler.  

Tag en 360 graders lommelygte med på teltturen

Ønsker du en smart lygte, der kan dreje 360 grader? Så skal du tage et kig på vores 360 graders lommelygte fra Nextorch. Disse modeller er ideelle til både camping, telt og udendørsaktiviteter, da du får en smart og kompakt lommelygte med en rækkevidde på op til fem meter i alle retninger.  

Lommelygten har ligeledes en magnetisk bund, der gør den nem at placere på diverse metalflader, uden den vælter. Nextorch 360 lygte er også udstyret med en karabinhage, så du kan montere den i for eksempel teltet eller hæfte den fast til bæltet. På den måde kan du tage lygten med dig og stadig have begge hænder frie.

Ravlygter: Lommelygter med UV-lys

Skal du bruge en kraftig lygte til at finde rav med? Så tag et kig på vores UV-lygter, som du kan få som lommelygter, pandelamper og lupper med LED lys. Så er det lettere at se det smukke rav på stranden. Med en pandelygte eller håndlygte kan ravsøgningen foregå med hænderne fri. 

Ønsker du en kraftig lommelygte med både hvidt lys og UV-lys, som du kan bruge over det hele? Så har Kikkertland.dk flere forskellige Nextorch modeller, der opfylder netop dét behov. Her finder du for eksempel lommelygter, der har begge funktioner og høj lumen, hvilket giver dig en kraftig belysning. Udforsk sortimentet, og køb en ny lygte til en yderst skarp pris hos os. 

Jupio batterier og ladere

Hos Kikkertland.dk tilbyder vi kvalitetsbatterier fra Jupio til fornuftige priser. Vi har alle de gængse størrelser på batterier - alt fra de små AAA-batterier til de store, firkantede CR123A. Dertil tilbyder vi også genopladelige batterier, så du kan få opladet og genbrugt dem igen og igen. Ligeledes finder du lithium batterier fra det eksklusive Nextorch og Panasonic i vores sortiment.  

 

Tilbehør til lygter 

Vi har et stort sortiment af tilbehør til lygter, så du kan få alt det, som du mangler. Her finder du blandt andet bæreremme, fjernbetjeninger, filtersæt og riffelmontage. På den måde kan du nemt montere en lommelygte på din riffel, så jagtsituationen bliver optimeret under dårlige lysforhold. Derudover tilbyder vi filtre til lommelygter, som kan være nyttige på jagten, når du skal finde blodspor. Her tilbyder vi et filtersæt med forskellige farver, der tjener forskellige formål: 

 • Rødt filter: De fleste dyr kan ikke se rødt lys. Med dette filter kan du derfor nemmere komme tættere på dyret og observere eller sigte på det. 
 • Grønt filter: Giver forbedret nattesyn - særligt i skovområder. 
 • Blåt filter: Med dette filter kan du observere blodspor fra dit bytte.

Hylster til lygter 

Mangler du et hylster til din lygte? Så kan du tage et kig på udvalget hos Kikkertland.dk, hvor du altid får god kvalitet. Hos os finder du modeller med klemme, som du nemt kan montere på en kasket, dine bukser eller noget helt tredje, afhængig af hvad du foretrækker. Klemmen kan nemlig let blive monteret på alverdens tynde flader, så du kan have din lommelygte med dig overalt. 

Brug for hjælp? Vi rådgiver dig gerne

Uanset om du skal bruge lommelygter til jagt, udendørsliv eller noget helt tredje, så er det altid rart at få professionel vejledning, hvis du er i tvivl. Og dét kan du få hos Kikkertland - vi er nemlig eksperter i hele vores sortiment af lygter. Vi står klar til at rådgive dig ud fra dine ønsker og behov, så du får bestilt det rette produkt. Du kan kontakte os indenfor vores åbningstid eller besøge vores butik på Gugvej i Aalborg.