• 100% Dansk webshop
 • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
 • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Lygter

Lygter hos Kikkertland

Her finder du et stort udvalg af kvalitets-lygter fra NEXTORCH og FENIX. Find udvalg af lommelygter, pandelamper og eftersøgningssæt fra Nextorch og FENIX. Desuden har vi også tilbehør til lygterne: pærer, batterier, filtre, hylstre og meget mere.

Lygter til jagt, løb, hobby, camping - kort sagt alle behov. Vi har delt vore lygter op i følgende ni kategorier for nem navigation. Lommelygter LEDlygter, Lygtesæt, Pandelamper, Campinglygter, Glo-toob lygte, Batteri og lader, Tilbehør til lygter, Hylster til lygter.

Vi har et stort sortiment af lygter, alle nøje udvalgt for deres høje kvalitet, eller gode egenskaber. Herunder ser du de forskellige kategorier af lygter vi sælger.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Lygter med kraftig lys og god rækkeevne

Når du skal købe en lommelygte eller pandelampe, er det vigtigt at vælge en driftsikker lygte med god lysstyrke. Et kraftigt lys med god rækkeevne skal der til for at se godt i mørket . Jo højere lumens, des større mængde lys udsendes. Hvor kraftig din lygte skal være, afhænger af hvad du skal bruge den til.

 

Lysstyrke: (Lumens)

 1. 70-1000 lm: Ideel til campingture, festival, jagt, cykel- og løbeture og steder med svag belysning.
 2. 1000- 1500 lm: Meget kraftige - Gode til trekking, vandreture, jagt og outdoor i total mørke uden svag by-belysning.
 3. 1500-10000 lm: Ekstreme kraftige lys til professionelt formål som patruljering, redning, politi, militær og eftersøgning.

 

De mest almindelige modeller til all round brug ligger på lumens omkring 70-1000. Ønsker du en driftsikker lygte med godt lys og lang holdbarhed, kan det betale sig at finde en pålidelig model i god kvalitet.  Køber man lygter og pandelamper fra anerkendte mærker som Nextorch og Fenix er man garanteret produkter i høj kvalitet, med stærk lys og lang holdbarhed.  Vælger man lysstyrken (lumen) med mere end 1500-10000 lumen, er det de mest ekstreme og kraftigste modeller udelukkende til professionel anvendelse. NexTorchs Saint Torch 30 har hele 5600 lm og rækker hele 470 meter. Topklasselygte, som gør nat til dag med 1 klik.

 

I vores udvalg finder du bla:

 • Lommelygter
 • LED lygter
 • pandelamper
 • jagtlygter/lygtesæt
 • campinglygter
 • ravlygter/UV-lygter
 • Vandtætte Lygter

Find alle modeller i disse kategorier i vores menu. Så finder du let den lygte, der passer bedst.

Lommelygter med LED  

En lommelygte er en transportabel elektrisk håndlampe med enten glødepære (Watt) eller lysdiode (LED).  Lommelygter med lysdioder (LED) tåler bedre rystelser. Størstedelen af alle modeller er med LED lys i dag, da denne lyskilde holder utrolig længe og er mest robust.  Vi anbefaler lommelygter med LED fra anerkendte mærker NexTORCH og Fenix, der er kendt for robust kvalitet og skarpe lys. Det er et sikkert og pålideligt valg. Der findes forskellige opladningsmuligheder.

 

Lygternes opladning:

 • Genopladelige med batteri
 • Solceller
 • Opladning med USB-stik
 • Batterier
 • Powerbank

Kig ind og se vores store udvalg.

Lygtesæt til jagt

Vi har her samlet en lygte med udstyr til jagt, kort sagt alt du skal bruge i et sæt: 1 stk lygte, 1 stk RM85 Snapmontage med fingerskrue, 1 stk  TS4-L fjernbetjening, 2 stk  123A batterier, 1 stk 18650 batteri, 1 stk USB kabel til opladning. 3 lygter i en med hvid, rød og grøn LED lys. Her får du et komplet lygtesæt fra Nextorch med alt du skal bruge, når du er i felten. Vi har forskellige komplette lygtesæt i kategorien.

Kraftige pandelamper til løb, jagt, trekking og hobby

Få begge hænder fri med en professionel pandelampe, du mister ikke noget lys i forhold til en traditionel lygte idet de nye generationer af pandelamper er meget kraftige. Til løb, trekking og outdoor aktiviteter er det nødvendigt til at se og blive set i mørke omgivelser med dårlig belysning. Hvis vejen er dårlig oplyst er en pandelygte med god lyskegle en sikkerhedsmæssig nødvendighed. Det gør det lettere for modkørende bilister at se en løber i trafikken, når mørket falder på. Nextorchs MyStar letvægts pandelygter med justerbare lys er ideelle til dette formål. Du kan få pandelamper til USB, hvor lampen lades op via computer eller elnettet. Det gør samtidig at pandelygten ikke vejer for meget. Lyskeglen kan indstilles på disse modeller. Se vores store udvalg.

Campinglygter til jagt, telt og festival

En god campinglygte kan oplyse et lokalt område med et godt lys. I modsætning til en lommelygte eller en pandelygte med lyskegle, kan en lygte til camping give et lys i form af en globe. Tag sjove lamper til at hænge op i teltet med på campingturen eller på festival. Solar bottle til solceller fås med 4 forskellige farver.
Vore lamper til camping er så billige at de godt kan komme med på festival eller to. Samtidig er kvaliteten stadig ganske fin når man tager prisen i betragtning. 

 

Ravlygter: lommelygter med UV lys

Kraftige lygte til at finde rav med (UV lygter) fås som: lommelygte, pandelampe og lup med LED lys. Så finder du let og hurtigt ravet på stranden. Ravsøgningen kan foregå med hænderne fri som pandelygte eller som håndlygte. Eco-star fra Nextorch kan bruges til begge dele. Kraftige lommelygter med både hvid og UV-lys kan bruges all round. Nextorchs P5 UV har begge funktioner samt høj lumen på 800 og mulighed for opladning med USB stik.
 

Glo-toob vandtætte lygter

En nyhed hos Kikkertland er disse vandtætte lygter fra Glo-toob. Her får du en lygte, der er perfekt til både kanoturen og dykning, idet den ikke bare kan tåle at blive våd, men den ene model er vandtæt ned til 60 meter og kan således også bruges til dykning.

Glo-toobs vandtætte design gør den også smart på fisketuren og til søs på båden, specielt hvis man taber lygten ned i vandet. NexTORCHs  Glo-toob Lithium har en levetid på 24 - 100 timer (afhængig af anvendte lysstyrke) før der skal ny strøm på. Opnå desuden 360o grader lysvinkel med Glo-toob dykkerlygter fra NexTORCH.

Til  jagt, fisketure, overlevelsesture eller lignende udendørs aktiviteter anbefales vandtætte modeller, som modstår vand og fugt.

Jupio batterier og lader

Kikkertland har batterier fra Jupio i sortiment fordi kvaliteten er høj og prisen rimelig, i forhold til mange andre batterier. Vi har alle de gængse størrelser på batterier fra de små AAA trippel A batterier op til de store firkantede CR123A der også fås i en genopladelig model.

NexTORCH batterier samt Panasonic lithium batterier udgør resten af vores sortiment.

Tilbehør til lygter

Vi har et stort sortiment af tilbehør til de lygter vi sælger. Her finder du bæreremme, fjernbetjerninger, riffelmontager og filtersæt med mere. Det er også i denne kategori du kan finde filter til lommelygte. Et filter til lommelygte kan være nyttig på jagt, når du skal finde blodspor i mørket. 

Hylster til lygter 

Lygteholdere til lygter fås i to praktiske varianter fra NexTORCH til at bære i bæltet. Du får altid den kendte kvalitet når du handler lygter eller hylster til lygter fra NexTORCH.

Har du spørgsmål angående vort sortiment af lygter til jagt og hobby eller andre af vore produkter er du velkommen til at sende en E-mail eller ringe i vores åbningstid på tlf 96303409.
 

Trustpilot