• 100% dansk webshop
 • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
 • Vi har åbent i butikken
 • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
   

Lygter

Hos Kikkertland finder du et stort udvalg af kvalitets-lygter fra Nextorch. Vi tilbyder  blandt andet  lommelygter, pandelamper og eftersøgningssæt. Desuden har vi også tilbehør til lygterne såsom pærer, batterier, filtre, hylstre og meget mere. Her finder du lygter til jagt, løb, hobby, camping. Vi har delt vores lygter op i følgende 8 kategorier for nem navigation: Lommelygter LED-lygter, lygtesæt, pandelamper, campinglygter, batteri og lader, tilbehør til lygter og hylster til lygter.

Vi har et stort sortiment af lygter, alle nøje udvalgt for deres høje kvalitet eller gode egenskaber. Herunder ser du de forskellige kategorier af lygter vi sælger.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Lygter med kraftig lys og god rækkeevne

Når du skal købe en lommelygte eller pandelampe, så er det vigtigt at vælge en driftsikker lygte med god lysstyrke. Du skal nemlig bruge en kraftigt lys med god rækkeevne for at se godt i mørket . Jo højere lumens, des større mængde lys bliver der nemlig udsendt. Hvor kraftig, din lygte skal være, afhænger derfor af, hvad du skal bruge den til.
 
Find den rigtige lysstyrke eller lumens:

 1. 70-1000 lumens: Ideel til campingture, festival, jagt, cykel- og løbeture og steder med svag belysning.
 2. 1000- 1500 lumens: Meget kraftige belysning, der er god til trekking, vandreture, jagt og outdoor i total mørke uden svag by-belysning.
 3. 1500-10000 lm: Ekstreme kraftige lys, der oftest bliver brugt til professionelle formål som patruljering, redning, politi, militær og eftersøgning.

Hvilken lommelygte skal jeg vælge? 

De mest almindelige modeller har lumens på omkring 70-1000. Ønsker du en driftsikker lygte med godt lys og lang holdbarhed, så kan det betale sig at finde en pålidelig model i god kvalitet. Køber du lygte fra det anerkendte mærke Nextorch, er du garanteret produkter i høj kvalitet, med stærk lys og lang holdbarhed. 
 
Vælger du en lysstyrke (lumen) med mere end 1500-10000 lumen, får du en ekstrem og kraftig lygte-model, der oftest bliver brugt til professionel anvendelse. Disse kraftige lygter med høj lumens finder du hos Kikkertland.dk. Du får professionelle lommelygter med god og kraftig belysning, der gør nat til dag med et klik. Her kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af Nextorch.
 
I vores udvalg finder du bla:

 

 • Lommelygter
 • LED lygter
 • Pandelamper
 • Jagtlygter/lygtesæt
 • Campinglygter
 • Ravlygter/UV-lygter
 • Vandtætte Lygter
   

Find alle modeller i disse kategorier i vores menu. Så får du nemt den lygte, der passer bedst til dig. Hvis du er i tvivl, så kan du altid kontakte os i vores fysiske butik eller per telefon. Vi rådgiver dig gerne i dit valg af lygter. 

Lommelygter med LED  

En lommelygte er en transportabel elektrisk håndlampe med enten glødepære (Watt) eller lysdiode (LED). Lommelygter med lysdioder (LED) tåler bedre rystelser, og derfor er også størstedelen af alle modeller med LED lys i dag. Denne lyskilde holder bare længere, og så er den mere robust.  Vi anbefaler lommelygter med LED fra det anerkendte mærker Nextorch, der er kendt for holdbar kvalitet og skarpt lys. Det er et sikkert og pålideligt valg. 

Lygternes opladning:

 

 • Genopladelige med batteri
 • Solceller
 • Opladning med USB-stik
 • Batterier
 • Powerbank

Lygtesæt til jagt

Hos Kikkertland.dk har vi samlet et lygtesæt med udstyr til jagt, som du får brug for. Her er - kort sagt - alt du skal bruge i et jagtsæt: 1 stykke lygte, 1 stk RM85 Snapmontage med fingerskrue, 1 stk  TS4-L fjernbetjening, 2 stk  123A batterier, 1 stk 18650 batteri, 1 stk USB kabel til opladning. 3 lygter i en med hvid, rød og grøn LED lys. Her får du et komplet lygtesæt fra Nextorch med alt, du skal bruge, når du er i felten. Vi har forskellige komplette lygtesæt i kategorien, dyk ned i det, og find din favorit.

Kraftige pandelamper til din hobby

Få begge hænder fri med en god pandelampe. Du mister ikke noget lys i forhold til en traditionel lygte, idet de nye generationer af pandelamper er meget kraftige. Til løb, trekking og outdoor aktiviteter er det nødvendigt til at se og blive set i de mørke omgivelser med dårlig belysning. Hvis vejen er dårlig oplyst er en pandelygte med god lyskegle derfor en sikkerhedsmæssig nødvendighed, når du løber eller trecker. Det gør det lettere for modkørende bilister at se dig i trafikken, når mørket falder på. 

Nextorchs letvægts pandelygter med justerbare lys er ideelle til din hobby som løb eller trekking i mørket. Du kan få pandelamper til USB, hvor lampen lades op via computeren. Det gør samtidig at pandelygten ikke vejer for meget. Derudover kan du også indstille lyskeglen på disse modeller. 

Lygte til camping,  telt og festival

En god campinglygte kan oplyse områder med sin stærke lyskegle. I modsætning til en lommelygte eller en pandelygte, Kikkertland.dk har blandt andet sjove lamper til at hænge op i teltet på campingturen eller på festivalen - og de fås alle til skarpe priser. Af den grund kan de sagtens komme med på en festival eller to. 
 
Hos Kikkertland.dk har vi dog også et stort udvalg af lygter fra Nextorch, der er særligt egnet til campingture, teltture og festivaler. Her finder du blandt andet Eco-star pandelamper, der er monteret på et justerbart pandebånd, som er behageligt at have på. Pandelamperne fra Eco-star er gode til at give dig lys til at navigere rundt i mørket, når dagen er gået på hæld. Du kan ligeledes justere lysstrålen op til 180 grader samt tage pandelampen af, så du kan bruge den som en håndlygte. Batteriet vejer kun 61 gram, hvilket gøre disse pandelamper ideelle til en frisk løbe- eller vandretur, når mørket har sænket sig.. Samtidig har pandelamperne en brændetid på 105 timer og et rødt lys, som bevarer dit nattesyn, da rødt lys ikke påvirker dine øjne på samme måde som hvidt lys gør. 

Tag 360 graders lommelygte med på teltturen

Ønsker du en smart lygte, der kan dreje 360 grader? Så skal du tage et kig på vores 360 graders lommelygte fra Nextorch. Disse modeller er ideelle til både camping, telt og udendørsaktiviteter. Her får du en smart kompakt lommelygte med en rækkevidde på op til fem meter, der kan lyse i alle retninger. Lommelygten har ligeledes en magnetisk bund, der gør den nem at placere på diverse metalflader. Med den elatiske og kabinehage kan du montere lygterne i for eksempel telt eller bælte, så de kan hænge og give godt lys. Det er praktisk til enhver telttur. 

Ravlygter: Lommelygter med UV-lys

Skal du bruge en kraftig lygte til at finde rav med? Så tag et kig på vores UV-lygter, der fås som lommelygter, pandelamper og lupper med LED lys. Så finder du let og hurtigt ravet på stranden. Med en pandelygte eller håndlygte kan ravsøgningen foregå med hænderne fri . Her kan du med fordel se på det eksklusive brand, Nextorch, som har modeller, du kan bruge til begge formål. 

Ønsker du en kraftig lommelygte med både hvid og UV-lys, som du kan bruge over det hele? Så har Kikkertland.dk Nextorch modeller, der opfylder netop dét behov. Her finder du for eksempel lommelygter, der har begge funktioner og høj lumen, hvilket giver dig en  kraftig belysning. På den måde kan du lettere finde rav. 

Jupio batterier og lader

Hos Kikkertland.dk tilbyder vi kvalitets batterier fra Jupio til en fornuftig pris.  Vi har alle de gængse størrelser på batterier - alt fra de små AAA trippel A batterier og til de store firkantede CR123A. Dertil tilbyder også genopladelige batterier, så du kan oplade dine batterier og genbruge dem igen og igen. Ligeledes finder du batterier fra det eksklusive Nextorch og Panasonic lithium blandt vores sortiment. 

Tilbehør til lygter

Vi har et stort sortiment af tilbehør til de lygter, som vi tilbyder. Her finder du bæreremme, fjernbetjeninger , filtersæt og riffelmontage. På den måde kan du nemt montere en lommelygte på din riffel, så jagtsituationen bliver bedre. Derudover tilbyder vi også filtre til lommelygter. Et filter kan eksempelvis være nyttig på jagten, når du skal finde blodspor. Her tilbyder vi et filtersæt med forskellige farver, der tjener forskellige formål:

 • Rødt filter: De fleste dyr kan ikke se rødt lys. Med dette filter kan du derfor nemmere komme tættere på dyret og observere eller sigte på det. 
 • Grønt filter: Giver forbedret nattesyn - særligt i skovområder. 
 • Blåt filter: Med dette filter kan du observere blodspor fra blandt andet dyr.

Hylster til lygter 

Lygteholdere til lygter fås i to praktiske varianter fra Nextorch. Begge er til at bære i bæltet. Du får altid god  kvalitet, når du handler lygter eller hylster til lygter fra Nextorch. Du finder også modeller med klemme, som du nemt kan montere på en kasket, hvis du foretrækker det. Du skal blot fastsætte lygten med klemmen i for eksempel skyggen af kasketten eller på andre tynde overflader. 

Brug for hjælp? Vi rådgiver dig gerne

Uanset om du skal bruge lommelygter til jagt, udendørsliv, eller noget helt tredje, så er det altid rart at få noget professionel vejledning, hvis du er i tvivl. Og det kan du få hos Kikkertland. Med vores store sortiment kan det ligeledes godt være svært at finde ud af, hvad der er de helt rigtige produkter for dig. Derfor står vi altid til klar til at give professionel vejledning ud fra dine ønsker og behov. Du kan kontakte os indenfor vores åbningstid eller besøge vores butik. Her har du samtidig mulighed for at se og teste nogle af vores modeller, inden du beslutter dig for en lommelygte eller pandelampe.

Trustpilot