• 100% dansk webshop
 • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
 • Vi har åbent i butikken
 • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
   

Afstandsmåler

En afstandsmåler er perfekt til dig, der går på jagt eller spiller golf. En kikkert med afstandsmåler måler afstanden til det objekt du kigger på. Blot med et enkelt tryk på knappen går afstandsmåleren straks i gang med at måle afstanden ved hjælp af en laser. På få sekunder har du en utrolig nøjagtig afstand - nemmere bliver det ikke. Hos Kikkertland finder du et bredt udvalg af forskellige driftsikre og pålidelige afstandsmålere. Se vores sortiment af afstandsmålere herunder.

 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hvorfor bruge en afstandsmåler?

Før i tiden skulle man have stor kendskab til terrænet, som man befandt sig i og samtidig være ret øvet i afstandsmåling for at kunne måle en afstand nogenlunde korrekt ud fra øjemål. I dag har teknologien indhentet menneskets kunnen og gjort det noget nemmere at måle afstande.
 

En kikkert med afstandsmåler er et fremragende måleinstrument, når du skal måle afstande. Uanset om du skal bruge en afstandsmåler til jagt eller golf, kan du være helt sikker på præcise målinger. Samtidig undgår du fejlbedømmelser, der i sidste ende kan koste dig at lave fejl. Derfor er en afstandsmåler et rigtig godt udstyr at have med sig, når du begiver dig ud som jæger eller golfspiller.

Tre forskellige måder at måle afstande

En afstandsmåler virker ved, at den sender en infrarød stråle, fra hvor du står, til det objekt du vil kende afstanden til. Strålen reflekteres efterfølgende tilbage til afstandsmåleren og på den måde beregnes afstanden.
 

Når du bruger en afstandsmåler, kan den operere med 3 forskellige modes: HCD, LOS og Scan. Du kan læse mere om de tre forskellige modes herunder:

HCD (Horizontal Component Distance)

HCD er det mest brugte mode, og som navnet lyder bruges HCD-modet til at måle en horisontal distance. Det vil altså sige, at dette mode fungerer bedst til at måle afstande på forholdsvis flade arealer. Målingen er desuden korrigeret for hældningen, så derfor skal du som bruger ikke gøre andet end at trykke på knappen, og lade afstandsmåleren gøre hvad den gør bedst.

LOS (Line of Sight)

Dette mode bruges oftest af jægere, da du kan beregne justeringer til dit byttedyr. LOS-modet viser den faktiske afstand til målet, hvorfor det er et meget anvendeligt mode for dig, der går på jagt. Derudover beregnes også vinklen til målet, du sigter på.

SCAN 

Scan-modet bruges til at måle distancen til objekter i bevægelser. Det kunne fx være, når du panorerer landskabet eller følger et dyr i bevægelse. Derfor kan du både som golfspiller og jæger med fordel gøre brug af Scan.

Afstandsmåler til jagt

Lige siden tidernes morgen har mennesket ageret jæger. Hvor det tidligere var for at overleve, dyrkes jagt i dag som en seriøs hobby. Her har vores arts evne til at anvende redskaber, også har sat skub i udviklingen for afstandsmåling.
 

Går du med tanken om at udleve din indre jægerdrøm, eller bevæger du dig allerede på de kanter? Så er en afstandsmåler uundværlig. En professionel afstandsmåler er alfa og omega, når der skal tages højde for skudbaner, vindforhold og andre faktorer ved jagt.
 

Med en afstandsmåler er det slut med at gætte, hvor langt væk byttet står. Nu kan du udmåle den faktuelle afstand og vurdere, om det er værd at forsøge et skud, eller om det er tid til at bevæge sig tættere på. Det tager ét sekund at måle afstanden nøjagtigt, og resultatet vises på det tydelige LED-display.
 

Mangler du andet til næste gang, du skal på jagt? Her hos Kikkertland forhandler vi meget andet end kikkerter med afstandsmålere. Vi har blandt andet en stor sektion af både jagtudstyr, jagtkikkerter og jagtknive. Klik dine favoritter hjem i dag og oplev hvilken forskel det rette udstyr kan gøre for din jagtoplevelse.

Afstandsmåler til golf

Man mener, at golfen havde sit udspring i Skotland i begyndelsen af 1400-tallet. Herfra skulle der går næsten 500 år inden golfsporten kom til Danmark. Sidenhen har golf været yderst populær blandt mange danskere.
 

Siden golfen kom til verden, er der sket rigtig meget med udviklingen af udstyr. Tilbage i 1400-tallet var golfkøllerne lavet af træ, mens golfboldene var af læder og udstoppet med fjer. I dag findes der nærmest ingen grænser for, hvad man kan få af udstyr til den populære sport. Her kommer afstandsmåleren også ind i billedet.
 

Uanset om du er helt ny i golfverden eller har mange års erfaring, vil en afstandsmåler komme dig til stor gavn. Særligt hvis du vil måle forbedringer i dit game. Her er en af metoderne en pålidelig afstandsmåler til golf. Du kan nemt måle længden på dine slag samt længden til green eller endda til flaget. En afstandsmåler er et hjælpemiddel til at forbedre dit golfspil, når du træner.
 

Vores udvalg af afstandsmålere til golf finder du lige her. Bestil din afstandsmåler allerede i dag - før du ved af det, har du lavet din første hole-in-one.

Stort sortiment i laser afstandsmålere

Hos Kikkertland har vi udvalgt vores sortiment af afstandsmålere meget nøje. Så er du helt sikker på at modtage en professionel afstandsmåler, når du bestiller din afstandsmåler hjem fra os. Blandt mærker finder du:

 • Nikon
 • Jaeger
 • Vortex
 • Bushnell 
   

Vi forhandler altså kun kvalificeret afstandsmålere til brug for både fugleentusiaster, golfspillere, jægere eller hobby ornitologer.
 

Er du lidt i tvivl om, hvilken afstandsmåler du bør vælge? Så kan vi anbefale dig afstandsmåleren Jaeger LRF. Det er en særdeles handy afstandsmåler, der ligger godt i hånden. Samtidig har denne model en kampvægt på kun 180 gram, uden at det går ud over kvaliteten på måleudstyret. En genial afstandsmåler, der er let at have med sig rundt grundet dens størrelse og lette vægt.

Køb din afstandsmåler hos Kikkertland

Takket være den teknologiske udvikling kan du i dag købe en afstandsmåler til både jagt og golf uden bekymringer om kvaliteten - alle vores afstandsmålere måler hurtigt og præcist. De brugervenlige designs på vores afstandsmålere gør både sigte og resultatlæsning let, så du er sikker på hurtig betjening, når du bruger din afstandsmåler.
 

Hos Kikkertland er vi helt indforstået med, at du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, når du skal vælge en afstandsmåler. Vores afstandsmålere er udvalgt med henblik på, at de alle leverer en fremragende optik. Du kan derfor trygt vælge mellem vores brede sortiment. Køb din kikkert med afstandsmåler i dag, og opdag hvor meget det rette udstyr kan gøre for din samlede oplevelse, når du jæger eller spiller golf.
 

Har du brug for yderligere vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning over telefonen, og ellers er du også velkommen til at besøge vores butik i Aalborg. Her kan du også prøve mange af vores produkter, så du føler dig helt sikker, inden du investerer i nyt udstyr.
 

Vi har desuden udarbejdet flere forskellige guides om mange af vores produkter, som du kan læse, inden du beslutter dig. Klik dine favoritter hjem allerede i dag og forbered dig på fantastiske oplevelser.
 

Trustpilot