Afstandsmåler

En afstandsmåler er perfekt til dig, der går på jagt eller spiller golf. En kikkert med afstandsmåler måler nemlig afstanden til det objekt, som du kigger på. Blot med et enkelt tryk på en knap går afstandsmåleren straks i gang med at måle afstand ved hjælp af en laser. På få sekunder har du dine præcise opmålinger - nemmere bliver det ikke. Hos Kikkertland.dk finder du et bredt udvalg af mange afstandsmålere, der er både driftsikre og pålidelige. Se vores sortiment herunder.

Hvorfor bruge en afstandsmåler?

Før i tiden skulle du have stor kendskab til det terræn, som du befandt dig i og være ret øvet i afstandsmåling for at kunne måle en afstand nogenlunde korrekt ud fra øjemål. I dag har teknologien indhentet menneskets kunnen og gjort det noget nemmere at måle afstande - endda utroligt præcist.

En kikkert med afstandsmåler er et fremragende værktøj, når du skal måle afstande med stor præcision. Uanset om du skal bruge en afstandsmåler til jagt, golf eller noget helt tredje, kan du være helt sikker på præcise målinger, når du bestiller en hos Kikkertland.dk. Samtidig undgår du fejlbedømmelser, der i sidste ende kan koste dig at lave fejlskud og -slag. Derfor er en afstandsmåler et rigtig godt måleinstrument at have med, når du begiver dig ud som jæger eller golfspiller.

Tre forskellige måder at måle afstande

En afstandsmåler virker ved, at den sender en infrarød stråle, fra hvor du står, til det objekt, som du vil kende afstanden til. Laseren bliver efterfølgende reflekteret tilbage til afstandsmåleren, og på den måde bliver afstanden beregnet.

Når du bruger en afstandsmåler, kan den operere med tre forskellige modes: HCD, LOS og Scan. Du kan læse mere om de tre forskellige modes og deres specifikationer herunder:

HCD (Horizontal Component Distance)

‘Horizontal Component Distance’ er det mest brugte mode, og som navnet angiver bliver HCD brugt til at måle en horisontal distance. Det vil altså sige, at dette mode fungerer bedst til at måle afstande på forholdsvis flade arealer. Målingen er desuden korrigeret for hældningen, hvilket betyder, at du som bruger ikke skal gøre andet end at trykke på knappen og lade afstandsmåleren gøre, hvad den gør bedst.

LOS (Line of Sight)

‘Line of Sight’ er oftest brugt af jægere, da du kan beregne justeringer til dit byttedyr. LOS viser den faktiske afstand til målet, hvorfor det er meget anvendeligt for dig, der går på jagt og vil vide distancen til dit bytte. Derudover bliver vinklen til målet, du sigter på, også beregnet - på den måde kan du indstille dit sigte bedst muligt.

SCAN 

‘SCAN’ bliver brugt til at måle distancen til objekter, der er i bevægelser. Det kunne for eksempel være, når du panorerer landskabet og følger et dyr eller en golfbold i bevægelse. Derfor kan du både som golfspiller og jæger med fordel gøre brug af SCAN.

Afstandsmåler til jagt

Lige siden tidernes morgen har mennesket ageret jæger, hvor det tidligere var for at overleve, bliver jagt i dag dyrket som en seriøs hobby. Her har vores arts evne til at anvende redskaber også sat skub i udviklingen for afstandsmåling.

Går du med tanken om at udleve din indre jægerdrøm, eller bevæger du dig allerede på de kanter? Så er en afstandsmåler uundværlig. En professionel afstandsmåler er alfa og omega, når der skal tages højde for skudbaner, vindforhold og andre faktorer ved jagt.

Få hurtige og præcise målinger

Med en afstandsmåler er det slut med at gætte, hvor langt væk byttet står. Du kan måle den reelle afstand med stor nøjagtighed og vurdere, om det er værd at forsøge et skud, eller om det er tid til at bevæge sig tættere på. Det tager ét sekund at måle afstanden nøjagtigt, og resultatet bliver vist på det tydelige LED-display. Det har aldrig været lettere at træffe den rigtige beslutning.

Mangler du andet til næste gang, du skal på jagt? Her hos Kikkertland.dk forhandler vi meget andet end kikkerter med afstandsmålere. Vi har blandt andet en stor sektion af både jagtudstyr, jagtkikkerter og jagtknive i topkvalitet. Bestil dine favoritter hjem i dag, og oplev, hvilken forskel det rette udstyr kan gøre for din jagtoplevelse.

Afstandsmåler til golf

Man mener, at golfen havde sit udspring i Skotland i begyndelsen af 1400-tallet. Herfra skulle der går næsten 500 år inden golfsporten kom til Danmark. Sidenhen har golf været yderst populær blandt mange danskere.

Siden golfen kom til verden, er der sket rigtig meget med udviklingen af udstyr. Tilbage i 1400-tallet var golfkøllerne lavet af træ, mens golfboldene var af læder og udstoppet med fjer. I dag er det en del anderledes, og der er tæt på ingen grænser for, hvad du kan få af udstyr til den populære sport - her kommer afstandsmåleren også ind i billedet.

Uanset om du er helt ny i golfverden eller har mange års erfaring, vil en afstandsmåler komme dig til stor gavn. Særligt hvis du vil måle forbedringer i dit spil og specielt i dine slag. Her er en af metoderne en pålidelig afstandsmåler specielt designet til golf en god investering. Så kan du nemt måle længden på dine slag samt længden til greenen eller endda til flaget.

Du kan tage et kig på vores udvalg af afstandsmålere til golf her. Bestil din afstandsmåler allerede i dag - før du ved af det, har du forbedret dit spil og fået et bedre handicap.

Stort sortiment af laser afstandsmålere

Hos Kikkertland.dk har vi udvalgt vores sortiment af afstandsmålere meget nøje. Så er du helt sikker på at modtage en professionel afstandsmåler i topkvalitet, når du bestiller den hos os. Vi har blandt andet mærker, såsom:

  • Nikon
  • Asphen
  • Bushnell 

Vi forhandler altså kun kvalificerede afstandsmålere, som du kan bruge, uanset om du er fugleentusiast, golfspiller, jæger eller noget helt andet.

Er du i tvivl om, hvilken laser afstandsmåler du bør vælge? Så kan vi på det varmeste anbefale dig en afstandsmåler fra et af ovenstående mærker. De producerer nemlig særdeles praktiske afstandsmålere, der alle ligger godt i hånden. Vær også opmærksom på at vælge en forseglet og vandtæt afstandsmåler, så du kan bruge den under alle vejrforhold. Afstandsmålere, der er nemme at have med sig rundt, er også et godt valg - tag derfor også vægt og størrelse med i dine overvejelser.

Køb din afstandsmåler hos Kikkertland

Takket være den teknologiske udvikling kan du i dag købe en afstandsmåler til både jagt og golf uden bekymringer om kvaliteten - alle vores afstandsmålere måler nemlig hurtigt og præcist. De brugervenlige designs på vores afstandsmålere gør både sigte og resultatlæsning let, så du er sikker på hurtig betjening, når du bruger din afstandsmåler.

Hos Kikkertland.dk er vi helt indforstået med, at du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, når du skal vælge en afstandsmåler. Vores afstandsmålere er derfor udvalgt med henblik på, at de alle leverer en fremragende optik, og du kan trygt vælge mellem vores brede sortiment - uden at gå galt i byen. Køb din kikkert med afstandsmåler i dag, og opdag, hvor meget det rette udstyr kan gøre for din samlede oplevelse, når du er på jagt, spiller golf eller laver noget helt tredje.

Vi står klar til at hjælpe

Har du brug for yderligere vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os over telefonen. Du kan også besøge vores butik i Aalborg, hvor vi kan rådgive, og du kan prøve mange af vores produkter, så du føler dig helt sikker, inden du investerer i nyt udstyr.

Vi har desuden udarbejdet flere forskellige guides om mange af vores produkter, som du kan læse, inden du beslutter dig. Bestil dit udstyr hos Kikkertland allerede i dag, og forbered dig på fantastiske oplevelser med afstandsmålere og meget andet.