• Fri Fragt ved ordrer over kr. 600,- (DK)
  • 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Afstandsmåler

En afstandsmåler er perfekt til jagt og golf. Kikkerten måler afstanden til det objekt du kigger på. Med et enkelt tryk på knappen og afstandsmåleren måler afstanden ved hjælp af laser.

Her finder du et udvalg af forskellige driftsikre og pålidelige afstandsmålere.

 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Tre forskellige måder at måle afstand

Afstandsmålere kan operere med 3 forskellige modes: HCD, LOS og Scan. 

  • HCD gør det muligt at måle en horizontal distance til et objekt, når du ser på objektet i en vinkel.
  • LOS (Line of Sight) bruges ofte af jægere, da du kan beregne justeringer til dyret.
  • Scan mode bruges til at måle distancen til eksempelvis en bil eller dyr i bevægelse.

Stort sortiment i laser afstandsmålere

Vi fører mærkerne Nikon, Jaeger og Vortex i vores butik, professionelle afstandsmålere til brug for fugleentusiaster, jægere eller hobby ornitologer. En særdeles handy afstandsmåler er Vortex Impact 850, der ligger godt i hånden, samtidig er den forseglet og vandtæt og kan bruges under alle vejrforhold. Samtidig har denne model en kampvægt på kun 155 gram, uden at det dog går ud over kvaliteten på måleudstyret.

Afstandsmåler til jagt

En professionel afstandsmåler er alfa og omega, når der skal tages højde for skudbaner, vindforhold og andre faktorer ved jagt. Med en afstandsmåler er det slut med at gætte hvor langt væk byttet står. Nu kan du udmåle den faktuelle afstand og vurdere om det er værd at forsøge et skud, eller om det er tid til at bevæge sig tættere på. Det tager et sekund at måle afstand nøjagtigt, resultatet vises på det tydelige LED-display. 

Afstandsmåler til golf

Vil du måle dine forbedringer i dit game, er en af metoderne en pålidelig afstandsmåler til golf. Du kan nemt måle længden på dine slag, samt længden til green, eller endda flaget. En afstandsmåler er et hjælpemiddel til at forbedre dit golfspil når du træner. 

Kikkert med afstandsmåler

Topmodellen i sortimentet er vor kikkert med afstandsmåler Vortex Fury HD 10x42. Kikkert med indbygget afstandsmåler, enhåndsbetjent, så du har den anden hånd fri til at betjene andet udstyr som kamera, riffel eller andet.