• Fri Fragt ved ordrer over kr. 600,- (DK)
  • 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Mikroskoper

Køb dit mikroskop hos specialisten. Vi fører et stort udvalg af mikroskoper. Her kan du vælge mellem monokulære mikroskoper, binokulære mikroskoper eller digitale mikroskoper. Herudover har vi også tilbehør til mikroskoper, som f.eks objektglas, dækglas eller petriskåle samt dissekreringssæt, hvor alle dele er samlet i et sæt.

Se de forskellige mikroskop sæt herunder. Med mikroskoper kan du se objekter, som er alt for lille til at kunne ses med det blotte øje. Herunder kan du læse om de forskellige former for mikroskoper, så du er i stand til at træffe en kvalificeret købsbeslutning.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Monokulære mikroskoper

Monokulære mikroskoper er forstørrelsesapparater, hvor du observerer med et øje. Mikroskoper kan fås med eller uden internt lys. Det kan være vældig praktisk at være i stand til at belyse det emne der undersøges ordentligt.

Mikroskoper til barn

Leder du efter et mikroskop til dit barn kan vi anbefale dette mikroskop og teleskop sæt fra National Geographic. Sættet kommer med alt du skal bruge for at komme i gang med at kigge i mikroskop og undersøge ting.

Binokulære mikroskoper også kaldet stereolupper

Disse mikroskoper er dem vi altid ser i TV-serier som NCIS, E.R. osv. Det er den mest udbredte model, hvor du bruger begge øjne til at kigge på det der skal undersøges. Her kan du også få modeller med eller uden indbygget lys. 

Vi har mange forskellige modeller i mange forskellige prisklasser, her hænger pris og kvalitet sammen, så jo mere avancerede krav du har til dit mikroskop, desto højere skal du op i pris. Topmodellen i vort sortiment er Optigem 1, der er et professionelt mikroskop til brug i laboratorier.

Digitalt mikroskop med og uden USB

Med et digitalt mikroskop kan du se objektet fra mikroskopet på din computer, tage billeder og optage video. Med en forstørrelse på op til 400 gange kan et digitalt mikroskop bruges til at studere ting og sager og du kan samtidig optage billeder eller videoer.

Digitale mikroskoper er Ideelle til brug i skoler, gymnasier og professionelle laboratorier samt biologiske, medicinske og veterinære, bakteriologiske og landbrugsmæssige områder.  

Mikroskop til biologi og medicin

Professionelle mikroskoper til brug i biologi og medicinalbranchen. Disse modeller kan også bruges derhjemme, men er beregnet til laboratorier eller skoler. Ultra 400 BLX mikroskop er ideel til almindelig biologiske undersøgelser og til et mere avanceret niveau. Ideelt til brug i skoler, eller som biologistuderende derhjemme

Mikroskop til industri og geologi

Disse mikroskoper hører også til i den professionelle kategori, her er kvaliteten og udførelsen af udstyret i top. Vi har både digitale og analoge mikroskoper til industri.

Et eksempel på en god model er  SZM stereomikroskopet, der har samme optiske system bestående af binokulære og trinokulære hoveder med zoomforstørrelse. Du kan få et stort udvalg af tilbehør til denne model, hvilket gør SZM meget alsidig.

Mikroskoper til hobby og barn

Behøver du ikke den vildeste forstørrelse eller opløsning, som de helt store modeller har, men vil du samtidig gerne kunne dyrke din hobby på højt plan, kan du finde inspiration her. Leder du efter et mikroskop til dit barn har vi model A206 fra Viewlux. Der ikke er et traditionelt mikroskop, men en digital model.

Tilbehør til mikroskop

Her finder du vores tilbehør til dit mikroskop. Alt inden for Kontrast metoder, Lys til mikroskop, Okular til mikroskop, Kamera til mikroskop, Pære til mikroskop, Diverse tilbehør til mikroskop. Husk disse uundværlige ting, når du køber dit nye mikroskop.