Golfkikkert

En golfkikkert er et næsten uundværligt tilbehør for dig, der spiller golf. Med en kikkert til golf også kaldet afstandsmåler til golf er det nemlig muligt, at måle den nøjagtige afstand fra dig til golfhullet, hvilket kan have en væsentlig betydning for dine præstationer på banen, og dermed kan være med til at forbedre dit spil. Vi her ved Kikkertland ved at golfentusiaster går op i det helt rigtige udstyr, og selvom der er mange ting at vælge i mellem, er en golfkikkert klart en af de bedste valg. Du finder afstandsmålere til golf fra kendte mærker af høj kvalitet med god funktionalitet, hvilket er essentielt for dig, der er seriøs omkring din sport.
Her på Kikkertland.dk har vi et sortiment af forskellige golfkikkerter med præcis måling af afstand, som du kan se herunder.

Hvad er en golfkikkert

Hvad er en golfkikkert? En golfkikkert er et optisk instrument, der ved hjælp af laser måler præcis afstand til hvert punkt på banen i golf. Afstandsmåling kan være den afgørende faktor for resultatet af dit spil, som afgør om du vinder eller taber. Derfor er en præcis afstandsmåler til golf et uundværligt udstyr for mange golfspillere.

Find den nøjagtige afstand med din golfkikkert

Fordelene ved en golfkikkert er mange, og hvis du er en ivrig golfspiller, er det helt sikkert en god ide at have en afstandsmåler med i tasken når du går på banen! Golfkikkerten giver dig let svar på, hvor langt der er fra dig til hullet, hvilket kan hjælpe med at indstille dit slag, og giver en langt mere præcis måling end du opnår med det menneskelige øje, hvilket muliggør at du opnår bedst muligt resultat. Du kan for eksempel købe disse to kikkerter:

Bushnell Prime 1300 afstandsmåler, som er den helt ideelle golfkikkert! Med denne afstandsmåler har du mulighed for at måle nøjagtig afstand mellem dig og hullet, men også at måle vinkler! Bushnell Prime 1300 giver 6x forstørrelse, og kan måle op til 731 meter! 

Eller:

Den lidt mere prisvenlige Asphen afstandsmåler LRF 600, der er et super godt tilbud på en god golfkikkert. Denne Afstandsmåler kan måle afstanden fra 5 meter og op til 600 meter. Du kan se alle

Kikkertlands afstandsmåler til golf og jagt under menuen afstandsmåler.

En golfkikkert er et nyttigt hjælpemiddel

En golfkikkert kan let hænges på din golftaske, så du hurtigt kan få fat i den inden hvert slag. Afstandsmålerne er meget nemme at bruge, og behøver kun et enkelt tryk på en knap, før den selv og meget hurtigt udregner afstanden. Nogle golfbaner har også specielle flag, der er tilpasset afstandsmålerne. De har prismer på flaget, der ved lethed gør det muligt for radaren på golfkikkerten at finde målet, og udregne distancen. Det er meget nyttigt, hvis det blæser, hvilket normalt ville gøre det vanskeligt at sigte mod flaget. En anden fordel er ved længere afstande, da prismerne der gør det lettere, da du så ikke behøver at være så præcis ved brugen af din golfkikkert sammenlignet med en almindelig kikkert.

Perfekt til både fritid og konkurrence

Hvis du er en konkurrencespiller, kan du nu også bruge golfkikkerten i konkurrencer. Det sparer tid og får dig til at spille hurtigere. Du kan ikke kun måle afstande til flag, men det fungerer også, hvis du vil måle mellemmål såsom bunkers eller vandhindringer. Hvis du spiller lange par 5 huller, er det også perfekt til at måle layup-slag for at få en afstand op til greenen. Og i stedet for at bruge baneguiden, og regner på afstandene derved, kan du blot bruge din golfkikkert. 

Men kikkerten kan selvfølgelig også bruges af én, der bare spiller golf som hobby. Hvis du ikke vil have målinger med målertryk, kan du bruge dem til at måle afstande til forskellige forhindringer for ikke at ramme vandhindringer eller lignende. Så selvom du kun spiller lidt indimellem, er det en god ide at bruge en golfkikkert, der gør spillet nemmere, mere præcist, og simpelthen guider dig uden om forhindringerne. Hvis du vil finde mere information om produkterne, kan du nemt finde oplysninger om det under produktinformationen for hvert produkt.

Shop sikkert hos os

Vi håber, at du finder de bedste golfkikkerter, der passer til dig, og som du kan drage fordel af i løbet af dit næste spil. Du bestiller let her på Kikkertland.dk, og vi leverer hurtigt og sikkert. Se hele vores sortiment her på vores webshop og find noget der passer dig. Derudover har du en 14-dages returret, hvilket betyder, at du som kunde kan føle dig sikker, når du handler hos os. Hvis du er i tvivl om vores produkter, er du altid velkommen til at besøge os i vores butik på Gugvej i Aalborg eller ringe til os. Vores hold af eksperter står altid klar til at hjælpe dig.