WiFi Teleskoper

WiFi teleskoper er teleskoper, der har en indbygget motor og WiFi-model og styres via en gratis app på din smartphone eller tablet. Teleskopet styres nu via det stjernekort som du har fremme på din smartphone eller tablet. Find hurtig og nemt et objekt, som du vil se, tryk på skærmen og dit WiFi teleskop vil automatisk dreje mod objektet. 

Du kan læse mere om valg af teleskop her: Guide til stjernekikkert

WiFi teleskoper

WiFi teleskoper er en forholdsvis ny opfindelse, der sikrer dig at du altid “får gevinst” når du observerer himlen. Teleskoper kan indeholde en database med op til 120.000 fikspunkter, hvor der allerede er foretaget observationer af himmelobjekter. 

Hvad er et WiFi teleskop?

Et WiFi teleskop har en trådløse forbindelse, så din mobile enhed nemt kan tilsluttes teleskopet, selv på steder, hvor der ikke trådløst netværk til rådighed. Det gør disse enheder gode at have med i felten. Teleskoper med wifi er ikke en billig fornøjelse men kvaliteten er til gengæld helt i top når du investerer i dem. En god serie er Explorer serien fra det kendte mærke Skywatcher. 

Populære teleskoper med WiFi 

Explorer 130PS parabolske spejl samler mere end 30% stjernelys end en 114mm tubus. Et parabolsk spejl koster mere at producere, men giver også et bedre billede end et sfærisk spejl.

I det hele taget er SkyWatcher et godt mærke der er kendt for sin høje kvalitet.

Et andet godt mærke af WiFi-teleskoper er Celestron, hvor vi har en enkelt model i sortiment pt. Det drejer sig om Celestron AstroFi 130 Newtonian, der også har et parabolsk spejl, samt WiFi og en database over himmelobjekters positioner.

Apps til WiFi-teleskoper koster selvfølgelig ikke noget ekstra, når først man har betalt for sin stjernekikkert.

Software til teleskoperne kommer i forskellige versioner til forskellige mobiltelefon systemer som Android og iOS. 

Ud over WiFi-teleskoper har vi også et stort sortiment af udstyr til stjernekikkert er du i tvivl om, hvad der passer sammen, er vi altid klar til at hjælpe dig enten via email eller telefon.