Lupper med lys

En lup med lys er det optimale instrument til forstørrelse i dagligdagen. Kombinationen af forstørrelsesglas og lys sikrer dig, at du kan læse det med småt på de fleste objekter i dagligdagen. Se det store udvalg af lupper med lys herunder.

Vælg mellem et stort udvalg af lupper med lys

Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af lupper med lys, der breder sig over  lommeluppen, som du kan have med overalt, til de større forstørrelsesglas, der også er kendt som læselupper eller sylupper. Disse modeller har et større glas, så du kan se et større område, hvilket kan komme dig til gode, når du læser avisen, eller når du syr. 

Alle vores modeller af lupper med lys har et indbygget LED-lys, som kan lyse i lang tid. De fleste lupper med lys bruger batterier, men vi har også enkelte lupper, som du kan lade op med et USB-stik. Har du ikke brug for en lup med lys? Så er du selvfølgelig også velkommen til at tage et kig på vores helt almindelige lupper og forstørrelsesglas.

Se de moderne digitale lupper med lys hos Kikkertland.dk

Der er kommet en ny spiller på markedet - nemlig digitale lupper med indbygget lys. Hvis du vælger at købe en digital lup, bliver forstørrelsen vist på en skærm på selve luppen, som sikrer dig et optimalt og skarpt billede, hver eneste gang du benytter den digitale lup. Du kan bruge en digital lup til at forstørre meget forskelligt, såsom:

  • Mønter
  • Tekst
  • Frimærker
  • Pengesedler
  • Smykker

Lyset i luppen giver dig også mulighed for eksempelvis at læse bøger i mørket, så du ikke holder din bedre halvdel vågen imens. Udforsk derfor sortimentet her på siden, og køb en ny digital lup med lys, der kan gøre din hverdag lettere - og forstørret. Hos Kikkertland.dk sørger vi altid for en lynhurtig håndtering af din ordre, så den bliver sendt afsted til dig hurtigst muligt. På den måde kan du få glæde af din nye lup med lys indenfor få hverdage.

Lup med UV-lys

Vi har også en lup med UV-lys, som du kan benytte til flere forskellige formål. Du kan blandt andet bruge UV-belysningen til verificere pengesedler. Og hvis du har børn, kan I lave hemmelige beskeder til hinanden med UV-tuscher, da disse tuschers blæk kun bliver synligt, når det kommer under UV-lys. De kan også bruges til at identificere rav med som en ravlygte.

Hos Kikkertland.dk kan du købe en lommelup med UV-lys og indbygget nøglering, så du kan have den med overalt. På den måde kan du eksempelvis verificere pengesedlers ægthed, når du er på loppemarked eller andre steder, hvor du kan være i tvivl, om pengene er forfalskede. Udforsk sortimentet her på siden, og find en ny lup med UV-lys til en skarp pris.

Du kan med fordel også tage et kig på vores udvalg af UV-lygter, der er specielt udviklet til at lede efter rav med. 

Frimærkelup med lys

En anden type lup med lyskilde i sortimentet er en frimærkelup, der er specielt velegnet til frimærkehobbyen blandt filatelister. Denne lup bliver også kaldt for en “filatelistlup med lys”. Lyset i luppen slukker automatisk efter ti minutter, hvilket gør den strømbesparende, og du behøver aldrig tænke over, om du glemte at slukke lyset. 

En frimærkelup med lys er ideel til forstørrelse i dagligdagen, og du kan bruge luppen til meget mere end blot at kigge på frimærker. En frimærkelup er nemlig også praktisk til at se på billeder, foto, mønter, insekter og andre småting med. Kombinationen af forstørrelsesglas og lys sikrer dig, at du kan se alt det med småt på de fleste objekter i dagligdagen. Du kan se alle vores frimærkelupper her.

Mangler du en bordlup med lys?

I vores sortiment finder du også bordlupper med lys. En bordlup er særdeles velegnet til fluebinding, syning, modelbygning af plastbyggesæt eller andet, hvor det er en fordel at kunne forstørre et stort område på et bord. Alle steder, hvor du har plads til at bordluppen står fast, giver en god platform for hobbyarbejde. En bordlup bliver også kaldt for en standlup med lys, da den er beregnet til at stå fast et sted.

Lup med lys: En god gave til svagtseende

Har du en bedstefar, bedstemor, ven eller et andet familiemedlem, der er svagtseende? Så kan en lup med lys være en stor hjælp i hverdagen - selv hvis de i forvejen har en lup uden lys. Lyset er nemlig med til at gøre blandt andet tekst mere klart i dårlig belysning, og det vil blive lettere at forstørre bogstaver og dermed læse eksempelvis aviser og magasiner. Køb derfor en lup hos Kikkertland.dk, og giv en af de bedste hjælpemidler i gave til din nærmeste med synsproblemer.

Er du i tvivl om hvilken lup, du skal vælge?

Hvis det er første gang, at du skal købe en ny lup, så er det formentlig svært at vælge - for hvad skal du lige kigge efter? Hos Kikkertland.dk har vi et bredt sortiment af diverse lupper, men bare rolig: Vi har lavet en guide til valg af lup, som du kan bruge som vejviser i forbindelse med dit køb. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.