• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Lupper med lys

En lup med lys er det optimale instrument til forstørrelse i dagligdagen. Kombinationen af forstørrelsesglas og lys sikrer dig at du kan læse det med småt på de fleste objekter i dagligdagen. Se det store udvalg af lupper med lys herunder.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Vi har et stort udvalg af lupper med lys helt ned fra lommeluppen, du kan have med overalt til de større forstørrelsesglas, der også er kendt som avislup eller sylup, der måler hele 27 x 13 centimeter. Her får du en stor lup med indbygget LEDlys, denne lup bruger ikke alverdens strøm idet den kører på 2 AA batterier.

Noget nyt vi har på lager er digitale lupper med lys, hvor forstørrelsen vises på en skærm på selv luppen. Det sikrer et optimalt og skarpt billede hver eneste gang du benytter den digitale lup.

Lup med UVlys

Vi har også en lup med UV. Denne UV belysning kan bruges til blandt andet verifikation af pengesedler. Hvis du har børn kan I lave hemmelige beskeder til hinanden med UV tuscher, der kun kan ses under UVlys. Denne lommelup har indbygget nøglering og passer nemt i lommen, så du kan verificere pengesedlers ægthed når du for eksempel er på loppemarked.

Bordlup til hobby

I vores sortiment finder du også en bordlup med lys, en bordlup er særdeles velegnet til fluebinding, syning eller modelbygning af plasticbyggesæt. Alle steder hvor du har plads til at bordluppen står fast giver en god platform for hobbyarbejde. Bordluppen kaldes også en standlup med lys, da den er beregnet til at stå fast et sted.

Frimærkelup med lys

En anden lup med lyskilde i sortimentet er frimærkelup med lys, der er specielt velegnet til frimærkehobbyen blandt filatelister. Denne lup kaldes også en filatelistlup med lys. Lyset i luppen slukker automatisk efter ti minutter og luppen bruger de flade CR2016 batterier. Ideelt til forstørrelse i dagligdagen. Kombinationen af forstørrelsesglas og lys sikrer dig at du kan læse det med småt på de fleste objekter i dagligdagen.

Trustpilot