• Fri Fragt ved ordrer over kr. 600,- (DK)
  • 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Fugle og Naturkikkert

Vi har et stort og bredt udvalg af kikkerter der er ideelle til fuglekiggeri (birding). Vi har udvalgt disse håndholdte kikkerter i denne kategori med en 8x eller 10x forstørrelse.

Ved at vælge en lav forstørrelse er du sikker på at kunne holde din kikkert stille, da billedet bliver rolig og stabilt og gør det nemt at se detaljer.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

 

Fuglekikkerter til ornitolog eller hobby (birding)

Vi har et stort og bredt udvalg af fuglekikkerter der er ideelle til fuglekiggeri. Vi har udvalgt disse håndholdte kikkerter i denne kategori med en 8x eller 10x forstørrelse. Ved at vælge en lav forstørrelse er du sikker på at kunne holde din kikkert stille, da billedet bliver rolig og stabilt og gør det nemt at se detaljer på fuglene der observeres.

 

En fuglekikkert skal kunne tåle at blive brugt, derfor forhandler vi udelukkende kikkerter med en vis robusthed, der kan tåle en tur i felten.

Den teknologiske udvikling og nye materialer inden for fuglekikkerter gør at det er slut med at føle man går rundt med et anker om halsen, når man er ude for at observere naturen. De nye kikkerter er udført i magnesium og andre letvægtsmaterialer uden det er gået ud over kvaliteten af kikkerten, faktisk tværtimod er kikkerter blevet lettere og bedre de sidste år. Et af de vigtigste parametre ved fugleobservationer er lysforholdene, her har Kikkertland igen være inde for at vælge de mest optimale kikkerter til de blandede lysforhold, man oplever som ornitolog. Skal du foretage observationer om natten anbefaler vi i stedet en natkikkert.

 

Det er klart at pris og kvalitet hænger sammen, når det gælder materialevalg og lysfølsomhed. En dyrere kikkert vil helt naturligt performe bedre end en kikkert i et lavere prissegment, det er her man skal gøre op med sig selv hvor meget man vil spendere på en kikkert til naturoplevelser. 

 

Har du brug for vejledning vedrørende dit valg af optisk udstyr står vi gerne til rådighed via chat eller telefon. Du er også velkommen i vores fysiske butik i Aaborg, hvor vi i åbningstiden gerne tager en snak om fuglekikkerter, birding eller andet.