• 100% dansk webshop
 • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
 • Vi har åbent i butikken
 • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
   

Fugle og Naturkikkert

En fuglekikkert er det rette valg, hvis du har planer om at gå på opdagelse i naturen. Derfor har vi samlet et stort og bredt udvalg af fuglekikkerter, der alle er ideelle til fuglekiggeri. En fuglekikkert skal kunne tåle at blive brugt. Derfor forhandler vi udelukkende kikkerter med en vis robusthed, der kan tåle en tur i felten. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find den fuglekikkert, der matcher dit behov.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber fuglekikkerter?

Det kan være svært at vide, hvad man skal kigge efter, når man skal købe ny fuglekikkert - og det er uanset om man er ny eller erfaren i kikkertverdenen. Der findes nemlig mange slags, som alle har hver sine specifikationer.
 

Her hos Kikkertland anbefaler vi, at du køber en fuglekikkert med en 8x eller 10x forstørrelse. Ved at vælge en lav forstørrelse er du sikker på at kunne holde din kikkert stille, da billedet forbliver roligt og stabilt, og gør det nemt at se detaljer på fuglene, der observeres. En håndholdt kikkert med højere forstørrelse kan gøre billedet rystet og uklart, og så får du ikke ret meget ud af dit fuglekikkeri (også kaldet birding).
 

Et andet meget vigtigt parameter ved birding er lysforholdene. Her har Kikkertland igen været inde for at vælge de mest optimale kikkerter til de blandede lysforhold, man oplever som ornitolog. Skal du foretage observationer om natten anbefaler vi i stedet en natkikkert.

Hvad skal en fuglekikkert koste?

Hos Kikkertland er det en vigtig faktor, at vores sortiment består af kikkerter til fugle og natur i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Det er selvfølgelig klart, at pris og kvalitet hænger sammen, når det gælder materialevalg og lysfølsomhed. En dyrere kikkert vil helt naturligt performe bedre end en kikkert i et lavere prissegment. Her skal du gøre op med sig selv, hvor meget du vil spendere på en kikkert til naturoplevelser.

Den prisvenlige

En god og prisvenlig fuglekikkert for begyndere kan fx være en Aspen Classic kikkert. Det er en kikkert, hvor du får meget for pengene. Kikkerten fungerer både som kikkert til fugle, men er generelt også en god all-round kikkert, når det kommer til naturoplevelser.

Jaeger Elite kikkerten

Har du lyst til at bruge lidt mere på en fuglekikkert, kan vi på det varmeste anbefale en Jaeger Elite kikkert. Den leverer et knivskarpt og bredt synsfelt helt ud til kanten. Den fungerer fantastisk som natur- og fuglekikkert og giver et meget naturtro og detaljeret billede.

Viewlux Ultra PC kikkert

Vil du have en kikkert lidt ud over det sædvanlige, så er Viewlux Ultra PC værd at bemærke. Med kikkertens fasecoatede linser får du alle detaljerne med - både ved nær- og fjernfokusering. Den giver dig et formidabelt billede med dens bak-4 prismer. Det er en virkelig god kikkert til prisen, og du får meget for pengene her.

Den revolutionerende

I den dyre ende finder du blandt andet fuglekikkerter fra Zeiss - blandt andet Zeiss Conquest HD kikkerten, som står til en yderst skarp pris i forhold til kikkertens kunnen. HD-linsesystemet sikrer førsteklasses billedkvalitet og autentisk farvegengivelse. Det er altså en fremragende kikkert med både nyeste teknologi og ergonomisk design.
 

Der er altså ingen regler for, hvad fuglekikkerter skal koste. De findes i alle prisklasser, og derfor er der altså med sikkerhed også en fuglekikkert til dig - om du er fuglekigger på begynderplan eller professionel ornitolog, så har vi med garanti en fuglekikkert til dig.

Fuglekikkert på stativ

Er du på udkig efter en stor teleskop kikkert til fugle på stativ, hvor du kan studere fuglene fra terrassen i sommerhuset? Det kan også være du ønsker en større forstørrelse end det, den klassiske håndkikkert giver dig, når du er ude i naturen. Sådan en fuglekikkert på stativ finder du under udsigtskikkerter.

Gå på opdagelse i naturen

I Danmark har vi et enormt spændende fugleliv med mere end 400 forskellige fuglearter. Du kan altså opleve mange andre fugle end blåmejsen, solsorten og hættemågen. Faktisk er Danmark et af de lande på verdensplan, hvor man ved mest om fuglenes levesteder, udbredelse og antal.
 

Sjældne fugle, der kan spottes i den danske natur er blandt andet:

 • Den blåvinget and
 • Mudderkliren 
 • Biæderen
 • Den lille fluesnapper
 • Gulirisken
   

Der er altså rig mulighed for at få spotte ekstraordinært fugleliv i den danske natur. Med en fuglekikkert får du mulighed for at komme helt tæt på fuglene uden at forstyrre eller skræmme dem. En fuglekikkert giver dig nemlig en optimal billedgengivelse, så du er sikret en enestående naturoplevelse.

Køb din fuglekikkert i dag

Den teknologiske udvikling og nye materialer inden for fuglekikkerter gør, at det er slut med at føle, at du går rundt med et anker om halsen, når du er ude for at observere naturen. Faktisk er kikkerter både blevet lettere og bedre i løbet af de sidste år. De nye kikkerter er udført i letvægtsmaterialer, uden det er gået ud over kvaliteten af kikkerten. Du kan derfor trygt bestille din fuglekikkert hjem allerede i dag.
 

Har du brug for vejledning vedrørende dit valg af optisk udstyr, står vi gerne til rådighed - find vores kontaktoplysninger her. Du er også altid velkommen i vores fysiske butik i Aaborg, hvor vi i åbningstiden glædeligt tager en snak om fuglekikkerter, birding eller andet. Du kan også teste de forskellige fuglekikkerter.
 

Trustpilot