Bøger om astronomi

Vil du gerne vide mere om det store univers og alle dets mysterier, fup og fakta?

Så kan du måske finde dit svar om alverdens himmellegemer i en af vores mange bøger om astronomi! Vi har udvidet vores sortiment af astronomibøger, og samlet dem alle her på siden. Der er bøger til alle aldre og til en hver smag. For eksempel har vi Fantastiske Fakta om Rummet til de mindste, og i voksenafdelingen byder vi både på bøger af den danske ekspert Anja C. Andersen og den verdenskendte Stephen Hawking. Du kan derfor roligt tage en pause fra teleskopet og sætte dig i lænestolen med en af disse gode bøger! Se det samlede sortiment herunder.

Bøger om astronomi 

Man kan lære meget af at kigge i et teleskop, men noget viden kan kun opnås igennem læsning. Derfor har vi et stort sortiment af nogen af de bedste bøger om astronomi, som kan blive det perfekte tilbehør til dit teleskop. Igennem bøger kan du både læse om stjernernes formationer, planeternes kendetegn eller universets opståen - og hvem ved, måske kan en bog gøre din næste tur ud med teleskopet meget nemmere?  

Astronomibøger til alle aldre 

Hos Kikkertland har vi astronomibøger til alle aldre – og alle niveauer. Hvad enten du ønsker at læse Stephen Hawkings bestseller roman En Kort Historie om Tid, der især egner sig til det voksne publikum, eller Ud i Naturen- Nattehimlen, der henvender sig til børn eller andre barnlige sjæle. 

Flere af vores bøger indeholder aktiviteter, lege og andet sjov, der med garanti kan samle hele familien til et hyggeligt projekt. Se for eksempel Planetarium Aktivitetsbog, som er fyldt med sjove aktiviteter, hvor du både får spændende opgaver om rummet, men også får mulighed for farvelægning, tegninger og gåder – en sjov måde at lære om universet på! 

Astronomibøger til voksne 

I denne kategori finder du også masser af spændende bøger, som henvender sig til det voksne publikum. Her er der tale om bøger med mere tekst end billeder, og som hiver fat i lidt større og mere komplekse dele af universet og teorien derom. 

Vi har blandt andet to bøger af den verdensberømte fysiker Stephen Hawking, der skriver i et letforståeligt og humoristisk sprog. 

Derudover har vi også bøger af den danske astrofysiker Anja Andersen, der på spændende vis tager dig med igennem teorier om universets fødsel, månen og hvad der måske kommer til at ske i universet i fremtiden. 

Vi har også en lommebog, der passer perfekt til dig, der gerne vil have bogen med i felten, når du kigger i teleskop, eller til dig, der skal have en lille let bog med på ferie. Carlo Rovellis bog Syv små forelæsninger om fysik forklarer selv de sværeste teorier i et sprog, så vi alle forstår det. 

Hvis du interesserer dig for astronomi og gerne vil gøre din oplevelse endnu bedre, foreslår vi dig at tage et kig på vores stjernekikkerterer. Med en stjernekikkert kan du se smukke stjerner, planeter og nebulaer – noget du helt sikkert ikke vil fortryde. 

Bøger om astronomi til børn 

Vi har også masser af spændende læsestof til børn, der rummer både spændende fakta, smukke billeder og lærerige aktiviteter. For eksempel har vi bogen Fantastiske Fakta om Rummet, der består af masser af flotte billeder og spændende tekster om både rummet, stjerner, planeter og meget mere.  

Hvis dit barn er meget interesseret i universet og nattehimlen anbefaler vi, at du også tager et kig i vores børneteleskoper. Vi kan blandt andet anbefale Starfinder 60, der er et super godt teleskop til den lille astronom. Teleskopet er let at bruge og kan også bruges til landskabsobservationer.