Stativer

Hos Kikkertland tilbyder vi stativer til udsigtskikkerter, kameraer og håndholdte kikkerter. Vi har et stort udvalg af solide og robuste stativer til at sætte blandt andet din kikkert, dit kamera, din udsigtskikkert og din stjernekikkert på. Her finder du forskellige modeller, som er let-vægtige og nemme at have med på farten, når du skal udforske naturen, landskabet, himlen og dyrene. 

Er du på udkig efter et bordstativ eller måske et bilvindue-stativ, så du kan kigge på dyr, fugle eller naturen? Så er du det rigtige sted. Vi har nemlig stativer til ethvert formål, så du kan finde den rette model til netop dit behov. Du kan med fordel også tage et kig på vores udvalg af sæt med kikkerter med stativ samt stjernekikkerter med stativ.

Hvilket stativ skal jeg vælge?

Når du skal vælge et nyt stativ, kan du med fordel gøre dig et par forskellige overvejelser. Et stativ er nemlig et værktøj, som du bruger til at montere dit kamera eller forskellige typer af kikkerter og udsigtskikkerter på. Det er derfor vigtigt, at det er stabilt, så det kan holde et kamera, en fuglekikkert eller en kikkert uden det ryster. Når du køber et stativ hos os - hvad enten det er til kamera eller kikkert - så fremgår det, hvor meget last eller vægt, det kan kapere og holde til. 

Tag forbehold for vægten, når du køber et stativ

Vægten af kikkerten skal selvfølgelig være mindre end maximum kapacitet for stativet, så det er din garanti for en god stabilitet. Når du bruger et stativ, så er det også vigtigt at højden passer til dig, så du får den rette stilling at observere i, når du skal tage et billede eller studere dyr og fugle. Ved mange af vores modeller kan du nemt indstille højden på få sekunder, så du hurtigt kan få den rette position.

Her kan vi anbefale mærket Fotomate. Modeller fra Fotomate er nemlig af exceptionel god kvalitet - og så endda til fornuftige priser. Samtidig kan modellerne bære mange kilo, så de passer til de fleste kikkerter og kameraer. 

Du kan også finde bordstativer, hvis du har mindre plads, og bilvinduestativer, så du kan sidde bekvemt i din bil med din kikkert og observere fugle og dyreliv. Med et kamerastativ kan du undgå rystelser dit kamera, så du får de fineste billeder af dyrene. Hos Kikkertland har vi alt, hvad du behøver af kvalitetsstativer og -kikkerter til at observere og nærstudere dyr, fugle, stjerner og naturskønne landskaber. Gå derfor på opdagelse i udvalget, og bestil det, du mangler, hos os.

Bordstativer med mange fordele til vindueskarmen

Hvis du har mindre plads, men du stadig ønsker at nærstudere naturen, fugle og stjernerne, så har vi et bredt udvalg af bordstativer hos Kikkertland. Hos os kan du finde et bordstativ til alt lige fra din udsigtskikkert til dit kamera.

Et bordstativ giver dig rig mulighed for at sidde ved en vindueskarm eller et bord og observere det ønskede objekt. Når du skal købe et nyt lille stativ, kan vi anbefale mærker, såsom Viewlux og Helios. De har nemlig stabile stativer til kikkerter og kameraer. Derudover kan du vælge modeller i forskellige højder, som kan passe perfekt til eksempelvis en vindueskarm. 

Sid bekvemt i bilen med et bilvinduestativ

Med et bilvinduestativ kan du sidde i ro og mag i bilen, mens du studerer naturen og fuglene med din kikkert. Du skal bare fastspænde stativet på bilruden, og derefter får du rig mulighed for at panorere med din kikkert fra bilens varme sæde. 

Du kan også bruge et bilvinduesstativ i andre sammenhænge. Blandt andet er det muligt at sætte stativet på et hegn eller sidde i et skydetårn og observere. Her kan vi anbefale, at du tager et kig på det eksklusive mærke Viewlux, der har modeller med 360 graders rotation, og som er solide og nemme at betjene. Det smarte ved et bilvinduestativ er, at du let kan observere objekter, som fugle og natur, i rolige omgivelser og uden forstyrrelser.

Du kan finde et stort udvalg af stativer til bilvinduet hos Kikkertland. Gå derfor på opdagelse i sortimentet, og vælg den model, som passer bedst til dig og dine behov.

Find det rigtige stativ til udsigtskikkerter

Når du anskaffer dig en udsigtskikkert eller en stjernekikkert, så kræver det, at du også har et stativ. Mange af vores kikkerter har nemlig en stor forstørrelse, hvilket kræver stabilitet for at få de bedste billeder. Heldigvis har vi hos Kikkertland et bredt udvalg af solide stativer, som kan sikre dig en stabil base. På den måde kan du forstørre det ønskede objekt, som du observerer, uden at få uskarpe og rystende billeder. 

Hvis du ønsker et lækkert og flot design, så anbefaler vi at du tager et kig på vores udvalg af Berlebach træstativer, der er særligt egnede til udsigtskikkerter. Derudover kan de kapere kikkerter på helt op til 12 kilo og blive vinklet fra 20 til 100 grader. De har samtidig en flot brun farve, som er af ægte valnøddetræ - ideelle til blandt andet træterrassen.

Tag dit kikkertstativ med på farten

Vores stabile stativer er hovedsageligt fremstillet af aluminium, som er et letvægtigt materiale, og du kan derfor nemt have dem med på farten. Det er dog vigtigt at sørge for, at stativet har den rette højde, så du føler dig tilpas, når du skal bruge det. Det gælder, uanset om stativet er til dit kamera, din stjernekikkert eller din udsigtskikkert. Du kan se dine muligheder for at justere højden på de forskellige stativer ved at klikke på dem.

Tilbehør til stativer

Hos Kikkertland tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør til stativer. Her kan du blandt andet finde stativhoveder, kikkertholdere og ekstra monteringsplader, som alt sammen er praktisk til dit stativ.

Prøv stativerne, og se tilbehøret i vores butik

Med vores store udvalg af forskellige stativer kan det være enormt svært at finde frem til, hvilket stativ du skal vælge - især hvis det er første gang, du køber et. Derfor har du mulighed for at afprøve vores stativer i vores fysiske butik i Aalborg inden for åbningstiderne. 

Når du kommer forbi butikken, kan vi samtidig give dig personlig rådgivning omkring, hvordan du kan indstille stativet og besvare dine spørgsmål. Du kan også ringe til os på 96 30 34 09 eller skrive en mail. Vi står altid klar til at give dig den bedste vejledning.