• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Kikkerter

Her finder du et stort udvalg af kikkerter til f.eks. fugle, natur, jagt, rejse eller på søen. Kikkerter findes i mange forskellige design og størrelser - hver med sine fordele. 

Afhængig af hvad du skal bruge kikkerten til, kan man sige, at hvis du primært skal bruge den til sejlads, bør du vælge en kikkert med 7 x forstørrelse, til natur og fuglekiggeri er en 8x eller 10x forstørrelse velegnet. Hvis du har en meget sikker hånd, kan du måske synes, at 12x forstørrelse kan være det rigtige.

Vi er selvfølgelig klar med kvalificeret rådgivning, hvis du har spørgsmål om valg af kikkert.
 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Kikkerter til alle formål

Hos Kikkertland kan du gå på opdagelse i et stort univers af kikkerter, udsigtskikkerter, stjernekikkerter og et stort udvalg af stativer og outdoor udstyr. Du kan finde kikkerter, der kan bruges til ethvert behov, og vores kikkerter findes i mange forskellige størrelser og designs. Alle de forskellige kikkerter har hver sine fordele, og det kan være noget af en jungle at finde rundt i, hvis du ikke lige ved hvilken kikkert, du skal vælge.

Det rigtige valg af kikkert

Når du skal vælge den helt rigtige kikkert til dit formål, kan det være svært at finde frem til den helt rigtige model. En kikkert er nemlig ikke bare en kikkert, og alt efter hvilket formål du skal bruge den til, bør du vælge en kikkert, der specielt egner sig til det. I det store univers af kikkerter findes der rigtig mange forskellige begreber og udtryk, som er til for at hjælpe dig med at finde den helt perfekte kikkert til netop dit formål, og derfor er det selvfølgelig afgørende, at du har en forståelse for de enkelte begreber. 

Forstørrelsen er den første egenskab, du kan kigge på, når du skal vurdere hvilken kikkert, der egner sig bedst til dit behov. Forstørrelsen er et udtryk for, hvor mange gange kikkerten forstørrer den genstand eller det objekt, du har fokus på. Skal du eksempelvis bruge din kikkert til sejlads, bør du vælge en kikkert med 7x forstørrelse, og skal du bruge den til at kigge på fugle og naturen, vil det være bedst at vælge en kikkert med 8 eller 10x forstørrelse.

Objektivdiameteren er et udtryk for kikkertens lysstyrke og dæmringsydelse. Jo flere millimeter i objektivdiameter, des bedre lysstyrke og dæmringsydelse. Dog er objektivet altid fremstillet af glas, og derfor vil en større objektivdiameter være ensbetydende med en tungere kikkert. 

Alverdens kikkerter og udstyr hos Kikkertland

Kikkerter skaber ikke kun glæde hos de helt dedikerede naturmennesker. Selv hvis du ikke gør dig så meget i at udforske naturen, gå på jagt mv., kan du i den grad få glæde af en kikkert, når du skal ud at rejse. Uanset om du skal på en vandretur i bjergene, en smuk safaritur eller et krydstogt, kan din kikkert gøre den helt store forskel for oplevelsen.

Hos Kikkertland er der ingen grænser for, hvad du kan finde af kikkerter og andet udstyr. Skab rammer for nye oplevelser med en udsigtskikkert, der med sin store frontlinse på 60-110 mm adskiller sig fra en håndholdt kikkert. Udforsk den smukke nattehimmel med en stjernekikkert til flere forskellige niveauer og i alle typer af prisklasser. Start din forskning med et af vores monokulære, binokulære eller digitale mikroskoper, der egner sig til netop dit projekt. Gå på opdagelse i vores store udvalg af stativer, lupperlygter, fotoudstyr og outdoor udstyr og start dit næste eventyr hos Kikkertland.

Trustpilot