• 100% dansk webshop
 • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
 • Vi har åbent i butikken
 • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
   

Outdoor udstyr

Er du på udkig efter outdoor udstyr i god kvalitet? Hos Kikkertland.dk finder du et stort udvalg af outdoor udstyr, som jagtknive, fiskeknive, knivslibere, foldestole, kikkertsigter, montager, hagl og meget mere.

Vi tilbyder kvalitetsudstyr til blandt andet jagt og tilbehør fra mærker som Outdoor Edge, Jaeger, Nordic Sport, Norica og NexTorch. Her finder du derfor alt, hvad du har brug for til outdoor og jagt. 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Outdoor jagtudstyr

Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af jagtudstyr. Her finder du blandt andet Kikkertsigte, jagtknive, rensekit og rødpunktssigte. Vi tilbyder udstyr, der passer perfekt til din jagtform. Vil du gerne ramme plet og med stor præcision på kort afstand? Så har vi rødpunktssigte uden zoom, der afgiver et rødt punkt dér, hvor du skal affyre skud. Du kan også sagtens montere rødpunktsigte på din riffel med vores udvalg af montager fra kvalitetsmærket Jaeger. 

Står du på længere afstand af dit objekt, så er kikkertsigte et godt outdoor udstyr at have. Hos Kikkertland finder du kikkertsigte i forskellige forstørrelser fra både Jaegers Elite og Nordic Sport. Vores kikkertsigte har zoom-forstørrelser på mellem 2 til 7 gange med 32 millimeter objektivlinse til 3,9 med 40 millimeter objektivlinse. Vores belyste Jaeger Elite kikkertsigter er “fully multicoatet,” hvilket sikrer mest mulig lystransmission med 11 lysindstillinger, der er gode i enhver jagtsitutation.

 

Søger du en god håndkikkert speciel fremstillet til jagt, så finder du vores udvalg under jagtkikkerter.

Få renset dit riffel med rensekits

Inden du går på jagt, er det også vigtigt, at du får renset din riffel, så den er i sin bedste stand inden brug. Derfor tilbyder Kikkertland.dk også rensekits, der indeholder alt, du skal bruge, til at rense din riffel. Når du køber et rensekit hos os, kommer sættene i en fin og håndgribelig aluminiumskuffert. Her får du blandt andet:

 • Stænger i flere længder og tykkelser - til at rengøre ordentligt
 • Messingbørste i flere længder og tykkelser
 • Rengøringshoveder i flere længder og tykkelser
 • Rengøringsklude

Få gode outdoor foldestole til jagt og fiskeri

Er du tit på jagt eller ude at fiske, og kan du godt blive lidt træt af at stå og observere? Det kan du heldigvis slippe for ved at købe en af vores smarte sammenklappelige stole. Her får du lette stole med en højde på mellem 50 og 75 centimeter med tre ben, der gør dem nemme at medbringe på turen. Således kan du også sidde behageligt,mens du fisker eller observere dit objekt i buskadset. Stolene egner sig ligeledes til mange andre udendørs aktiviteter som festivaller eller camping. 

Test indskydning med skydebænk

Hvis det er længe siden, du har været på jagt, så er det altid en god ide at teste, om indskydningen er i orden, inden du påbegynder din jagt. Hos Kikkertland.dk finder du derfor både skydebænke og skydekasser, som er alt det, du har brug for at teste din indskydning. Vores skydebænke af fremstillet af stål og har flere indstillingsmuligheder, så du kan finde den indstilling, der passer bedst til dig. Derudover tilbyder vi også skydekasser, som du nemt kan montere på de fleste flader. Skydekasserne har kuglefang, som fanger kuglerne, når du skyder, så de ikke ligger ude i naturen. Skydekasserne fås i flot sort metal. Når du køber en skydekasse, skal du også bruge skydeskiver. Skydeskiverne kan du finde i vores sortiment.

Brug pandelamper i mørket

Er du tit udenfor, når mørket har sænket sig? Uanset om du er på campingtur, trekking eller jagt, så er pandelamper altid gode til at navigere dig rundt i mørket. Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af gode kvalitets pandelamper. Her finder du pandelamper fra Nextorch, der er et perfekt outdoor udstyr til udendørs aktiviteter, som blandt andet fiskeri om natten. Pandelamperne er udstyret med et justerbart pandebånd i holdbart materiale, så du nemt kan tilpasse det til dig. Du kan også tage lygten af og bruge den som håndlygte. Vores pandelamper har både rødt og hvidt lys. Her er forskellen, at det røde lys er ikke så kraftig, som det hvide, og forstyrrer derfor ikke dit nattesyn.

Outdoor jagtknive

Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af outdoor jagtknive fra Outdoor Edge i god kvalitet. Her finder du både vores bestseller jagtknivsæt med flere dele til opbrækning af vildtet. Med disse sæt får du alt, hvad du skal bruge for at gennemføre opbrækningen uden at skulle slippe en formue for de enkelte dele, eller gå ned på kvalitet. Der er samlet set mellem seks til 18 dele afhængigt af, hvilket sæt du vælger. De indeholder alt fra vildtsaks til skærebræt. 

Elsker du at fange og filetere din egen fisk? Så har vi de perfekte fiskeknive til dig med et fleksibelt blad i rustfrit stål. Derudover er fiskeknivene designet med gummihåndtag, som gør kniven sikker at betjene, når den er våd. Er du på udkig efter en god kniv med flere funktioner? Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores swingblade-modeller til fornuftige priser. Vores swingblade jagtknive-modeller har to-i-en funktion, som gør, at du nemt kan skifte mellem bladene ved et enkelt tryk på en låseknap. Her får du et funktionelt brækkeblad og kødkniv med neopren-håndtag, som giver dig et sikkert greb om skaftet.

 

Derudover tilbyder vi også: 

 • Flip’ N jagtknive
 • Outdoor Edge jagtknive med udskiftelige blade, så du hele tiden har en skarp kniv
 • Vildtsaks
 • Økse

Outdoor knivslibere

Få at få glæde af din jagtkniv i så lang tid så muligt, så kræver det, at du vedligeholder den godt. Derfor skal du huske at slibe dem for at holde knivene skarpe og funktionsdygtige. Hos Kikkertland.dk har vi således et udvalg af knivslibere, så du nemt kan holde dine knive skarpe. Vi tilbyder blandt andet kompakte to-trins-knivslibere, der er særlig egnede som udendørsknive og køkkenknive. Du bruger den ved at dreje holderen, så sliberen står stabilt, når du sliber knivene. Disse knivslibere fylder næsten ingenting, og du kan nemt folde dem sammen igen. 

Vi tilbyder også knivslibere fra mærket Accusharp. Når du bruger denne knivsliber, så kan du nemt slibe dine knive eller økser på få sekunder. Disse knivslibere er af god kvalitet og giver mange års holdbarhed. Ligeledes har knivsliberne et lækkert, ergonomisk håndtag. Knivslibere er perfekte, som en del af dit outdoor udstyr, samtidig med de holder dine knive knivskarpe.

Trustpilot