Outdoor udstyr

Er du på udkig efter outdoor-udstyr i god kvalitet? Hos Kikkertland.dk finder du et stort udvalg af outdoor-udstyr, såsom jagtknive, knivslibere, foldestole, kikkertsigter, montager og meget mere. Vi tilbyder kvalitetsudstyr fra kvalitetsmærker, som Outdoor Edge, Nordic Sport og Jaeger. Vi har derfor alt, hvad du har brug for til udelivet og jagt. Gå på opdagelse i vores forskellige kategorier herunder.

Outdoor jagtudstyr

Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af jagtudstyr. Her finder du blandt andet kikkertsigter, rensekits, rødpunktssigter og meget mere. Vi tilbyder udstyr, der passer til netop din favorit jagtform, uanset om det er drivjagt, bukkejagt, hjortejagt eller noget helt andet. Uagtet, hvad du skal bruge, er det vigtigt med det rigtige udstyr - og dét kan du finde hos Kikkertland.

Sigte til kort afstand

Vil du gerne ramme plet og med stor præcision på kort afstand? Så har vi præcise rødpunktssigter uden zoom, der afgiver et rødt punkt dér, hvor du skal affyre dine skud. Det er let at montere et rødpunktsigte på din riffel med vores udvalg af montager fra kvalitetsmærket Jaeger. 

Sigte til lang afstand

Står du på lang afstand fra dit mål, så er kikkertsigter et godt outdoor-udstyr at have. Hos Kikkertland finder du kikkertsigter med forskellige forstørrelser fra blandt andet Jaeger og Nordic Sport. Du kan eksempelvis købe et kikkertsigte med zoom-forstørrelser på mellem 2x og 7x gange med 32 millimeter objektivlinse. Vores belyste Jaeger Elite kikkertsigter er “fully multicoated”, hvilket sikrer et godt optisk billede med mest mulig lystransmission og hele 11 lysindstillinger. Så kan du tilpasse sigtet til enhver jagtsituation. 

Få renset din riffel med rensekits

Inden du går på jagt, er det også vigtigt, at du får renset din riffel, så den er i sin bedste stand inden brug. På den måde får du de bedste forhold under din jagt, og din riffel får en forlænget levetid. Derfor tilbyder Kikkertland.dk rensekits, der indeholder alt, du skal bruge, til at rense din riffel. Når du køber et rensesæt hos os, kommer sættet i en praktisk og håndgribelig aluminiumskuffert. Vores rensekits indeholder blandt andet:

  • Stænger i flere længder og tykkelser til at rengøre ordentligt
  • Messingbørste i flere længder og tykkelser
  • Rengøringshoveder i flere længder og tykkelser
  • Rengøringsklude 

På den måde er du garanteret, at du kan få renset din riffel grundigt, så den er klar til jagt. Udforsk sortimentet af rensekits, og bestil gennem Kikkertland.dk i dag. 

Få gode outdoor foldestole til jagt og fiskeri

Er du tit på jagt eller ude at fiske? Så kan du formentlig godt blive træt af at stå og observere i lange perioder ad gangen. Det kan du heldigvis slippe for ved at købe en af vores smarte og sammenklappelige stole. Her får du god siddeplads med en højde på mellem 50 og 75 centimeter og tre ben, der gør dem kompakte og nemme at medbringe på turen. 

Med en foldestol kan du sidde behageligt, alt imens du fisker eller observere dit bytte fra buskadset. Stolene egner sig ligeledes til mange andre udendørsaktiviteter, såsom festivaller eller camping. Du kan finde vores udvalg af stole i kategorien for jagtudstyr.

Lav indskydning med en skydebænk

Hvis det er længe siden, du har været på jagt, så er det altid en god ide at teste, om sigtet på riflen er i orden, inden du påbegynder din jagt. Så er der nemlig større chance for at lave et pletskud. Hos Kikkertland.dk finder du derfor både skydebænke og skydekasser, som er alt det, du har brug for, for at teste din indskydning. 

Nem montering og indstilling af skydebænke

Vores skydebænke er fremstillet af stål og har flere tilpasningsmuligheder, så du kan finde den indstilling, der passer bedst til dig. Derudover tilbyder vi også skydekasser, som du nemt kan montere på de fleste flader, såsom græs, grus, skovbund og andet. Skydekasserne har et kuglefang, som fanger kuglerne, når du skyder, så de ikke ligger ude i naturen eller rammer noget bagved. Når du køber en skydekasse, skal du også bruge skydeskiver, hvilket vi forhandler hos Kikkertland - find også dem under kategorien for jagtudstyr.

Brug pandelamper i mørket

Er du tit udenfor, når mørket har sænket sig? Uanset om du er på campingtur, trekking, løbetur eller jagt, så er pandelamper altid gode, når du skal navigere rundt i mørket. Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af pandelamper i god kvalitet, hvor du blandt andet finder pandelamper fra Nextorch.

Pandelamperne er udstyret med et justerbart pandebånd i holdbart materiale, så du nemt kan tilpasse det til dit hoved. Du kan også tage lygten af og bruge den som håndlygte, hvis der er behov for det. Vores pandelamper kan blandt andet fås med både rødt og hvidt lys - forskellen er, at det røde lys er til nattesyn og er mindre kraftigt kontra det hvide, og det forstyrrer derfor ikke dit nattesyn.  

Outdoor jagt- og fiskeknive

Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af skarpe og praktiske outdoor jagtknive til flere forskellige formål. Du kan eksempelvis finde et jagtknivsæt med flere dele til opbrækning af vildtet. Med disse sæt får du alt, hvad du skal bruge for at gennemføre opbrækningen uden at skulle betale en formue for de enkelte dele - eller gå ned på kvalitet. Der er samlet set mellem 6 til 18 dele afhængigt af, hvilket sæt du vælger. De indeholder alt fra vildtsaks til skærebræt. Vi har naturligvis også enkelte knive, hvis du blot mangler én.

Elsker du at fange og filetere din egen fisk? Så har vi gode fiskeknive til netop filetering med et fleksibelt blad i rustfrit stål. Derudover er fiskeknivene designet med gummihåndtag, som sikrer et godt greb om knivene, selv når de er våde. 

Vælg en kniv med flere funktioner

Er du på udkig efter en god kniv med flere funktioner? Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores swingblade-modeller til fornuftige priser. Vores swingblade jagtknive har en to-i-en funktion, som gør, at du nemt kan skifte mellem bladene ved et enkelt tryk på en låseknap. På den måde har du et funktionelt brækkeblad og en smart kødkniv med neopren-håndtag, som giver dig et sikkert greb om skaftet. 

Derudover tilbyder vi også: 

  • Flip’ N jagtknive 
  • Outdoor Edge jagtknive med udskiftelige blade, så du hele tiden har en skarp kniv
  • Vildtsakse
  • Økse

Køb en knivsliber, og hold dine knive ved lige

For at få glæde af din jagtkniv og fiskekniv i så lang tid som muligt, kræver det, at du vedligeholder den godt. Derfor skal du huske at slibe knivene for at holde dem skarpe, funktionsdygtige og brugbare. Hos Kikkertland.dk har vi derfor samlet et udvalg af knivslibere, så du nemt kan holde dine knive ved lige. 

Vi tilbyder blandt andet kompakte to-trins-knivslibere, der er særlig egnede til udendørsknive og køkkenknive. Disse knivslibere fylder næsten ingenting, og du kan nemt folde dem sammen igen, så de er til at have med, når du nyder outdoor livet. 

Vi tilbyder også knivslibere fra mærket Accusharp, som du kan bruge til at slibe dine knive og økser på få sekunder. Disse knivslibere giver mange års holdbarhed og er i topkvalitet. Ligeledes har Accusharps knivslibere et lækkert, ergonomisk håndtag, så de er behagelige at bruge. 

Knivslibere er perfekte, som en del af dit outdoor-udstyr, samtidig med at de er essentielle for at holde dine knive skarpe. Hos Kikkertland.dk kan du også finde en smart rygsæk, hvor du har plads til alt dit outdoor-udstyr.