Outdoor udstyr

Er du på udkig efter outdoor udstyr i god kvalitet? Hos Kikkertland.dk finder du et stort udvalg af outdoor udstyr, såsom jagtudstyr, vildtkameraer, knive og økser, vandtætte kikkerter, termokander, kompasser, metaldetektorer og meget mere! Vi tilbyder kvalitetsudstyr fra kvalitetsmærker som blandt andet Zeiss, Vanguard, Outdoor Edge, Jaeger og Stanley. Vi har derfor et stort udvalg af, hvad du har brug for til udelivet og jagt. Gå på opdagelse i vores forskellige kategorier herunder. 

Se vores store udvalg af outdoorudstyr

Er du på udkig efter udstyr til vandreturen, vildmarksturen eller backpackrejsen. Du finder masser af udstyr herunder, såsom:

 • Metaldetektor
 • Jagtudstyr
 • Vildtkameraer
 • Termokopper og kander
 • Knive og økser
 • Kompas

Find dit outdoor jagtudstyr her

Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af jagtudstyr. Her finder du blandt andet kikkertsigter, rensekits, rødpunktssigter, vildtkameraer og meget mere. Vi tilbyder udstyr, der passer til netop din favorit jagtform, uanset om det er drivjagt, bukkejagt, hjortejagt eller noget helt andet. Uagtet, hvad du skal bruge, er det vigtigt med det rigtige udstyr - og dét kan du finde hos Kikkertland.

Sigte til både kort og lang afstand

Vil du gerne ramme plet og med stor præcision på kort afstand? Så har vi præcise rødpunktssigter uden zoom, der afgiver et rødt punkt dér, hvor du skal affyre dine skud. Står du derimod på lang afstand af dit bytte kan et kikkertsigte med zoom, være det optimale udstyr. Med vores Jaeger Elite kikkertsigter, der er fuldt multicoatede, er du sikret et godt optisk billede med mest mulig lystransmission og hele 11 lysindstillinger. Så kan du tilpasse sigtet til enhver jagtsituation.

Det er let at montere et sigte på din riffel med vores udvalg af montager fra kvalitetsmærket Jaeger.

Jagtudstyr til både nybegynderen og den erfarne jæger

I vores kategori af jagtudstyr finder du alt, hvad jægeren behøver. Foruden riffelsigter og rødpunktsøgere kan du også finde:

 • Rensekits til din riffel
 • Hagl
 • Tasker og foderaler til rifler
 • Skydeskiver
 • Kompas
 • Skydestokke- og bænke
 • Vildtkamera

Udforsk kategorien og find ud af, hvad du mangler for at opnå den perfekte jagtoplevelse!

Få gode vildtkameraer til observation af dyrelivet 

Er du tit ude i naturen og observerer dyrene? Så kan du formentlig godt blive træt af at vente på at se de vilde dyr på tæt hold. Det kan du heldigvis slippe for ved at anskaffe dig et af vores pålidelige vildtkameraer fra topmærket Zeiss. Her får du eneståede og detaljerede billeder til overvågning af dyr i naturen. Et vildtkamera er nemlig et nyttigt redskab til at overvåge og fotografere dyrelivet i naturen. Det giver indsigt i vildtets adfærd og mønstre. Med et vildtkamera kan du nemlig observere dyrene, selv om du ikke er til stede. Du kan endda se i mørket, hvor mange dyr er ude. 

Vildtkameraerne egner sig ligeledes til mange andre udendørsobservationer, såsom overvågningskamera, observation af hestefold eller mår på loft. Du kan finde vores udvalg i kategorien vildtkamera.

Stort udvalg af jagt- og fiskeriknive hos Kikkertland

Her hos Kikkertland finder du et stort udvalg af knive til forskellige behov. Vi har blandt andet et stort udvalg af knive til jagt og fiskeri. Se blandt andet vores store knivssæt, der er uundværlige for jægeren eller fiskeren. Under samme kategori finder du også vildtsakse og knive specifikt fremstillet til opbrækning af vildtet. Du kan selvfølgelig også finde tilbehør til knivene, så de kan holde sig skarpe og rene i lang tid. 

Find elegante foldeknive og svampeknive i træ

På Kikkertland kan du også finde elegante foldeknive i træ. Knivene findes i flere forskellige modeller og farver, og er uundværlige i friluftslivet. Tag også et kig på vores svampeknive, der i hver sine ende af skaftet har en børste og en kniv, så du kan gøre svampene klar, mens du er i skoven.

Hold dine drikkevarer tempererede i naturen

Det er også under denne kategori, at du kan finde vores udvalg af outdoor drikkeudstyr der er perfekt til både friluftsentusiasten og campisten! Find blandt andet termokrus til enten kolde og varme drikke fra det populære brand Stanley, og nyd dine drikkevarer kølige eller varme i mange timer i naturen. De er lette i vægt og fylder minimalt i oppakningen.

Til gåtur eller jagt anbefaler vi vores termokopper- og kander fra Stanley, der kan holde dine drikkevarer både varme og kolde i mange timer!

Metaldetektor

Under kategorien metaldetektorer finder du brugervenlige modeller til skattejagt, metaller og tabte genstande. Her finder du metaldetektorer fra Globuz med en meget fin følsomhed, som kan skelne imellem forskellige metaller.  Deres smarte design tillader søgning ned til 20 cm i jorden og 25 cm under vand. Ideelle til både voksne og børn, der ønsker at lede efter smykker, mønter og andre spændende fund.

Find vej med et kompas

Nyder du en gåtur uden smartphone og digitale kort, så tag et kig på vores kompasser. Ved at kigge på kompasset kan du hurtigt orientere dig i forhold til, hvilken retning du bør gå. Vi har kompasser i mange forskellige design og til forskellige behov. 

Brug pandelamper i mørket

Er du tit udenfor, når mørket har sænket sig? Uanset om du er på campingtur, trekking, løbetur eller jagt, så er pandelamper altid gode, når du skal navigere rundt i mørket. Hos Kikkertland har vi et stort udvalg af pandelamper i god kvalitet, hvor du blandt andet finder pandelamper fra Nextorch.

Pandelamperne er udstyret med et justerbart pandebånd i holdbart materiale, så du nemt kan tilpasse det til dit hoved. Du kan også tage lygten af og bruge den som håndlygte, hvis der er behov for det. Vores pandelamper kan blandt andet fås med både rødt og hvidt lys - forskellen er, at det røde lys er til nattesyn og er mindre kraftigt kontra det hvide, og det forstyrrer derfor ikke dit nattesyn. 

Køb Outdoor udstyr hos Kikkertland

Hvad enten du skal sove i det fri, på en længere overlevelsestur eller noget helt tredje, så har vi helt sikkert et stort udvalg af outdoor udstyr, der passer til dig og dine behov. Tag et kig i vores outdoor kategorier, hvor du blandt andet finder vildtkameraer, kompasser, metaldetektorer, jagtudstyr og drikkeudstyr til kolde og varme drikke. Har du brug for vejledning, sidder vi klar alle hverdage til at guide dig. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller til at besøge os i vores butik i Aalborg.