Børnekikkert

Find den bedste børnekikkert & juniorkikkert her.

En børnekikkert eller juniorkikkert skal være let at anvende, så det er nemt for for små fingre at stille skarpt.

Lad dine børn udforske vores forunderlige verden med vores robuste, holdbare børnekikkerter med høj optisk ydelse. Vi har Viewlux Børnekikkert 6x21 til de 4-12 årige, der er perfekt til den fremtidige forsker. Samt National Geographics børnekikkert, 6x21, der i deres kendte gule og sorte farver og flotte design lader dit barn være en opdagelsesrejsende i naturen. 

Vores børnekikkerter er perfekte at give i gave til børn, som elsker at lære nyt og lege i naturen. De kan opleve dyr, insekter og naturen på tæt hold. Når I er ude at rejse er vores børnekikkerter også en god følgesvend for barnet til at få det meste ud af deres nye oplevelser.

Køb den bedste børnekikkert til dit barn

Børn elsker at lege og udforske verden uanset om man er dreng eller pige. Med en børnekikkert kan et barn lege og lære ved at observere ting tæt på med en god kikkert. Børnekikkerter er kendetegnet ved, at den er specieldesignet til børn omkring 3-9 års alderen. Kikkerten har et mindre greb, som passer til de små fingre, samt en lidt mindre forstørrelse (fx 6x21), så kikkerten er lettere at holde stille for barnet. Ofte findes børnekikkerterne i lidt mere markante farver som fx gul, så de er lette at finde, hvis de tabes. Designet er lavet i mere robust materialer, så de er mere modstandsdygtige overfor stød og slag. Naturen byder på mange spændende oplevelser uanset alder. Her kan barnet nærstudere fugle, dyr insekter, træer og natur på tæt hold. Find børnekikkerter i bedste kvalitet til billigste priser!

Dit barns første børnekikkert

Nu kan dit barn blive et rigtig eventyrer og gå på opdagelse med sin første børnekikkert. Børnekikkerten er et fantastisk legetøj, som gør læring til en leg for børn. Små børn elsker at lege og udforske alting. Med en børnekikkert kan de virkelig få lov at eksperimentere med kikkerten uden mor og far skal være nervøse for den går i stykker. Børnekikkerter til de helt små børn er nemlig lavet i et utroligt robust design, så den er mere modstandsdygtig over for stød og slag. Taber dit barn den på skovturen, er den let at finde i skovbunden med den flotte gule farve. Ud over vores børnekikkerter kan vi også anbefale at vores spændende udvalg til børn som fx børneteleskoper, børnemikroskoper, insektlupper, bøger, spil og meget mere.

Sørøverkikkert - sjov enøjet kikkert til børn

Man kan også få en kikkert beregnet til kun et øje, kaldet en sørøverkikkert. Sørøverkikkerten er sjov for dit barn til sørøver og pirat leg. En sørøverkikkert adskiller sig fra de andre børnekikkerter ved at man ser i kikkerten med et øje. Til forskel fra en håndkikkert som er beregnet til to øjne.

Børnekikkert til lidt ældre børn 

Er dit barn ikke mere nybegynder med en børnekikkert og er klar til at holde en lidt større kikkert? Så er det med vores mini kikkerter, at man kan finde den helt rigtige kikkert til det lidt større barn. Hvis dit barn har styr på at håndholde og indstille børnekikkerten, kan det anbefales at købe en mini kikkert, som er lidt større og bedre end børnekikkerten.

God kikkert til junior

Er dit barn lidt ældre end 8-9 år, kan mini og kompakte kikkerter, som ikke er for store at håndholde, være interessante. Forstørrelsen bør ikke være mere end højst (8x). Mange unge har brug for en god juniorkikkert til fx spejder, sejllads, camping, trekking og på ferie. Til teenageren vil en fed gaveide være en kikkert til rejser, sport, naturekspeditioner, telt og vandreture. Det kan være svært at finde den helt rigtige børnekikkert eller juniorkikkert, men vi har kikkerteksperter som sidder klar til at hjælpe dig. Ring eller skriv gerne for professionel hjælp og rådgivning for valg af den bedste børnekikkert eller kikkert til junior på mail ordre@kikkertland.dk eller 96303409. Det er også muligt at afprøve kikkerterne i vores kikkertbutik på Gugvej I Aalborg.