Knager

Her finder du dekorative knager i træ fra det populære, svenske mærke Wildlife Garden. Træknagerne er skåret i hånden og penselmalet i farver, der ligner dyrenes naturlige udseende. Knagerne i træ kan bruges overalt i huset, i lejligheden eller sommerhuset. Skab en charmerende og personlig atmosfære i dit hjem med de sjove knager med dyr og lad naturen byde dig velkommen hjem. Se hele udvalget af knager i træ herunder.

Få styr på jakker, tasker, ting og sager med charmerende knager i træ

Gør entréen, børneværelset, køkkenet eller stuen mere organiseret med de søde knager i træ. Træknagerne med dyr er både praktiske og dekorative, og knagerne er den perfekte løsning til at få styr på jakker og andre løse ting og sager i dit hjem.

Knagerne i træ kan eksempelvis bruges på børneværelset til at hænge tøj, tasker eller legetøj op og skabe mere plads på gulvet. Du kan også bruge knagerne til entreen, hvor jakker, tasker, paraplyer, kikkerter og huer kan få en organiseret plads. I køkkenet er knagerne med dyr velegnede til viskestykker, grydelapper og nøgler. Kort sagt kan træknagerne skabe styr og orden overalt i dit hjem på en elegant og charmerende måde. 

Håndlavede træknager i den bedste kvalitet

Træknagerne med dyr er fra det svenske mærke Wildlife Garden, hvor kvaliteten er i højsædet. Hver enkelt knage er skåret og snittet i hånden, og træet til knagerne er valgt med fokus på bæredygtighed og holdbarhed. 

Derefter er knagerne i træ håndmalet med pensel, og de er derfor helt unikke og sirligt lavet med øje for de helt små detaljer. Når du køber en træknage til entreen med dyr, får du altså en knage, der er lavet efter de bedste, svenske traditioner inden for håndværk.

Sjove knager med dyr til den personlige indretning

De sjove knager med dyr kan tilføje et strejf af personlighed til din indretning, og de søde dyremotiver på toppen af træknagerne vil helt sikkert bringe et smil frem hos både børn og voksne. 

Fra søde sæler og elefanter til løver og bjørne samt sirlige svampe og kantareller - du kan finde den lige den knage i træ, der passer til din personlige stil og indretning. Hvis du har børn eller børnebørn, vil de elske at have deres yndlingsdyr på en træknage som en del af deres daglige rutine, og de vil nyde at have en personlig knage med dyr til deres egne ting.

Køb en unik knage i træ hos Kikkertland

Hos Kikkertland har vi et stort udvalg af træknager med dyr til entreen og resten af boligen fra Wildlife Garden. Med de flotte knager i træ kan du få styr på jakker, tasker, ting og sager, mens boligen får et charmerende udtryk, der bærer præg af naturen. Husk at du er velkommen til at ringe til os på 9630 3409 eller kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du finder også træmagneter, træfugle, vinpropper, køkkenrulleholdere og fuglehuse her på siden.