Jagtknive

Hos Kikkertland.dk forhandler vi Outdoor Edge knive, der kombinerer funktionelt design med de bedste produktionsprocesser, hvilket skaber de fineste kvalitets knive og værktøj til jægeren. Outdoor Edge er et anerkendt jagtmærke, der fremstiller jagtknive, fiskeknive og jagttilbehør i topkvalitet til fornuftige priser. Find vores kvalitets jagtknive blandt vores store udvalg på her på siden.

Outdoor Edge jagtknive hos Kikkertland.dk

Hvis du er på udkig efter en skarp jagtkniv, så har Outdoor Edge formentlig dét, du leder efter. Outdoor Edge er nemlig blandt jægernes foretrukne brand, når det handler om jagtknive i høj kvalitet. Jagtknivene er fremstillet af førsteklasses japansk rustfrit stål, som gør kniven robust og holdbar under alle forhold. Hos Kikkertland tilbyder vi både jagtknive, fiskeknive, knivsæt og økser. Gå derfor udvalget igennem, og køb det, du mangler. 

Bestseller knivsæt til slagtning

Hos Kikkertland.dk tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets jagtknive til fornuftige priser. Her finder du blandt vores en af vores bestsellere, som er et samlet knivsæt til slagtning, der består af bredt antal af dele afhængigt af sættet. Vi har sæt med mellem 6 til 18 dele, så du kan købe det, der passer bedst til dit behov.

Sættene gør slagtningen af vildtet let og hurtig. På den måde behøver du ikke bruge en formue på knive og andre separate dele. Du får nemlig det hele samlet i ét, og du går naturligvis ikke ned på kvalitet.

Alt du skal bruge til slagtning af vildt

Knivsættene til slagtning har alt, hvad du skal bruge til forarbejdning af vildtet. De indeholder jagtknive til udskæring, opbrækning, udbening og partering af dyret. Hertil tilbyder vi også knivsæt med skærebræt og vildtsaks. Derudover kan du få sættene med bæltetaske eller kuffert i slagfast plast, der gør det nemt og bekvemt at have med, når du skal behandle vildtet. Udover jagtknive medfølger: 

  • Bensav
  • Knivsliber
  • Handsker
  • Brystbensåbner

Så kan du let brække igennem de hårde knogler, hvilket gør det langt lettere at forarbejde vildtet. Med et knivsæt fra Kikkertland.dk har du alt, hvad du behøver, for at klargøre dyret til fryseren. Tag et kig på alle vores knivsæt øverst på siden.

Fileter fisk med en kvalitets fiskekniv

Hos Kikkertland.dk tilbyder vi fiskeknive af høj kvalitet til stærke priser. Blandt andet har vores foldeknive et fleksibelt blad lavet i rustfrit stål til filetering af fisk. Derudover er fiskeknivene fremstillet med et gummihåndtag, som gør fiskeknivene sikre at betjene. På den måde mindsker du risikoen for, at knivene glider ud ad din hånd, når de er våde, og du kan bedre undgå at snitte dig selv i fingrene. 

Vores fiskeknive bliver leveret med et fint nylonbælte og en bælteclip, så du kan have dem på dig, samtidig med at begge dine hænder er frie. Med vores fiskeknive bliver det let at filetere og udbene din fangst.

Køb en to i én jagtkniv

Er du på udkig efter en god kniv med flere funktioner? Så tag et kig på vores udvalg af kvalitets swingblades til skarpe priser. Swingblades fra Outdoor Edge egner sig til jagt af vildt som vildsvin, rådyr og elgjagt. Jagtknivene er fremstillet af rustfrit stål og har en to-i-én funktion, som du nemt kan skifte mellem via en låseknap. 

Med et swingblade får du et funktionelt brækkeblad og kødkniv med neopren-håndtag, som giver et sikkert greb om skaftet. Du kan købe knivene med et praktisk nylonhylster, så du kan have jagtkniven lige ved din side til hver en tid. Se udvalget her på siden  igennem, og bestil den bedste kniv til netop dit behov.

Flip N’ jagtkniv

Hvis du er på udkig efter en kvalitets jagtkniv, der er særligt egnet til at skære under vildtets hud, så skal du tage et kig på vores udvalg af Flip N’ blaze modeller. Her får du gode jagtknive, der er designet til håndtering af vildt. Du vil opleve en skarp kniv med rustfrit blad og revolutionerende flip-out-bueåbner-blad. Ligeledes har de et lækkert gummi-håndtag, der sikrer et godt skridsikkert fingerstop. 

Knivsliber: Gør en sløv kniv så god som ny

Selvom vores kvalitets jagtknive fra det populære brand Outdoor Edge holder sig skarpe i længere tid end mange andre jagtknive, så er det stadig nødvendigt at slibe dem indimellem. Det giver dig nemlig den størst mulige skarphed og den længste levetid. Derfor tilbyder vi et udvalg af knivslibere, som du kan bruge til flere af dine knivtyper. 

Her finder du blandt andet et udvalg af knivslibere fra Outdoor Edge. Vi tilbyder kompakte to-trins-knivsliber til udendørsknive og køkkenknive, som du nemt kan folde sammen, så de de fylder minimalt. Vi har også modeller med ergonomisk håndtag, der gør sliberen nem at håndtere, og som samtidig beskytter din hånd mod skæreskader.

Mangler du andet jagtudstyr? 

Hos Kikkertland.dk har vi et væld af jagtudstyr, som du kan få glæde af, når du bevæger dig ud i naturen. Her kan du for eksempel finde et stort udvalg af jagtudstyr fra Jaeger, som er vores eget kvalitetsbrand til skarpe priser. Vores produkter fra Jaeger inkluderer blandt andet:

  • Kikkertsigter
  • Rødpunktsigte
  • Elite kikkerter til jagt

Vi tilbyder professionel vejledning

Har du brug for vejledning til at finde den rette jagtkniv eller andet jagtudstyr? Hos Kikkertland.dk har vi mere end 30 års erfaring indenfor jagt og kikkerter. Derfor besvarer vi gerne dine spørgsmål og vejleder dig til det rette valg. 

Du kan også besøge os i vores fysiske butik i Aalborg indenfor åbningstiden, hvor du samtidig har mulighed for at se vores produkter, inden du køber dem. Foretrækker du rådgivning gennem telefonen, er du velkommen til at ringe til os på 96303409.