• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Jagtknive

Outdoor Edge knive kombinerer funktionelt design med de bedste produktions processer - der skaber de fineste kvalitets knive og værktøj til jægeren. Outdoor Edge er et anerkendt jagtmærke, der fremstiller jagtknive, fiskeknive og jagttilbehør til fornuftige priser. Find vores kvalitets jagtknive blandt vores store udvalg på Kikkertland.dk.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Outdoor Edge jagtknive

Hvis du er på udkig efter en knivskarp jagtkniv, så har Outdoor Edge jagtknive dét, du leder efter. Her finder du knive i høj kvalitet, som er jægernes foretrukne brand blandt jagtknive. Jagtkniven er fremstillet af førsteklasses japansk stål, som gør kniven robust og holdbar. Hos Kikkertland tilbyder vi både jagt- og fiskeknive, knivsæt og økser, som du nemt kan tage med på jagt. 

Bestseller knivsæt til slagtning

Hos Kikkertland.dk tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets jagtknive til fornuftige priser. Her finder du blandt andet vores bestseller, som er et samlet knivsæt til slagtning, der består af bredt antal af dele afhængigt af sættet. Her kan du finde sæt, der har mellem 6 til 18 dele afhængigt af det sæt, du vælger. Sættene gør slagtningen af vildtet let og hurtig. På den måde behøver du ikke bruge en formue på knive og andre separate dele. Her får du det hele samlet i ét - og uden at gå ned på kvalitet. 
 

Sættene har alt, hvad du skal bruge til forarbejdning af vildtet. De indeholder jagtknive til udskæring, opbrækning, udbening og partering af dyret. Hertil tilbyder vi også knivsæt med skærebræt og vildtsaks. Sættene fås samtidig med bæltetaske eller kuffert i slagfast plast, der gør det nemt og bekvemt at have med, når du skal behandle vildtet. Udover jagtknive medfølger bensav, knivsliber, handsker og brystbensåbner, så du let kan brække igennem de hårde knogler. Således har du alt, hvad du behøver for at klargøre dyret til fryseren.

Fileter fisk med en kvalitets fiskekniv 

Hos Kikkertland tilbyder vi fiskeknive af høj kvalitet til en god pris. Vores foldeknive har et fleksibelt blad lavet i rustfrit stål til filetering af fisk. Derudover er fiskeknivene fremstillet med et gummieret håndtag, som gør fiskeknivene sikre at betjene. Således risikerer du ikke, at knivene glider ud af din hånd, når de er våde. Vores fiskeknive bliver leveret med fint nylon bælte og en bælteclip. Med vores fiskeknive bliver det let at filetere og udbene din fangst. 

Få to i én jagtkniv

Hvis du er på udkig efter en god kniv med flere funktioner, så tag et kig på vores udvalg af kvalitets swingblade til skarpe priser. Swingblade fra Outdoor Edge egner sig til jagt af vildt som vildsvin, rådyr og elgjagt. Jagtknivene er fremstillet af rustfrit stål og har en to-i-én funktion, som du nemt kan skifte mellem via en låseknap. Her får du et funktionelt brækkeblad og kødkniv med neopren-håndtag, som giver et sikkert greb om skaftet. Knivene fås med et praktisk nylon hylster, så du kan have jagtkniven lige ved din side. 

Flip N’ jagtkniv

Hvis du er på udkig efter en kvalitets jagtkniv, der er særligt egnet til at skære under vildtets hud, så er skal du tage et kig på vores udvalg af Flip N’ blaze modeller. Her får du en god jagtkniv, der er designet til håndtering af vildt. Her får du en skarp kniv med rustfrit blad og revolutionerende flip-out-bueåbner-blad. Ligeledes har de et lækkert gummi-håndtag, der giver dig et skridsikkert greb, så de ikke glider ud af dine hænder, når du skærer i vildtet. Det er vigtigt at gå fri af dyrets indre organer som mavesækken og andre indvolde ved partering. 

Få skarpe jagtknive med en knivsliber

Selvom vores kvalitets jagtknive fra det populære brand Outdoor Edge holder sig skarpe i længere tid end andre jagtknive, så er det stadig nødvendigt at slibe dem for at holde dem ekstra skarpe. Derfor tilbyder vi et udvalg af knivslibere til knive, der trænger til at blive slebet. 
 

Her finder du blandt andet et udvalg af knivslibere fra Outdoor Edge. Vi tilbyder kompakte to-trins-knivsliber til udendørsknive og køkkenknive, som nemt kan foldes sammen og optager minimalt med plads. Vi har også modeller med ergonomisk håndtag, der gør sliberen nem at håndtere, og som samtidig beskytter din hånd mod skæreskader. 

Mangler du jagtudstyr? 

Hos Kikkertland.dk har vi alt, hvad du skal bruge indenfor jagtudstyr. Vi tilbyder alt fra skydebænke til håndkikkerter og kikkertsigter. Her kan du for eksempel finde et stort udvalg af jagtudstyr fra Jaeger, som er vores eget kvalitetsbrand til fornuftige priser. Vi har blandt andet kikkertsigte og rødpunktssigte, som du kan montere fast på din riffel for at give et godt og mere målrettet sigte, når du er på jagt. Derudover finder du også gode kvalitets kikkerter til jagt, der giver et fantastisk billeder og fine detaljer til næsten ingen penge. Find det hele og meget mere i vores kategorier.  

Få professionel vejledning af os

Har du brug for vejledning til at finde den rette jagtkniv eller andet jagtudstyr? Hos Kikkertland.dk har vi mere end 25 års erfaring indenfor jagt og kikkerter. Derfor besvarer vi gerne dine spørgsmål. Du kan også besøge os i vores fysiske butik i Aalborg indenfor åbningstiden, hvor du samtidig har mulighed for at se vores produkter, inden du køber dem. Du kan også kontakte os telefonisk på 96303409.

Trustpilot