NexStar Evolution

Nexstar Evolution er det første Schmidt-Cassegrain teleskop med integreret WiFi. Nu behøver du ingen håndkontrol for at styre teleskopet, med et tryk på din smartphone eller iPad styres teleskopet.

Tilslut din enhed til Nexstars Evolutions indbyggede trådløse netværk og udforsk universet med Celestron SkyPortal app til iOS og Android. Brug app’en til at se nattehimlen i realtid eller få vis en liste af himmellegemer, der er synlige baseret på din tid og placering.

Sky-Align proceduren er indbygget i Celestron app’en, så du er klar til at observere på få minutter.

Det mest brugervenlige teleskop udviklet af Celestron ingeniører baseret på mange års feedback fra kunder. Teleskopet tilbyder designfunktioner, der kombineres for at give dig den bedst mulige oplevelse under stjernerne. 

Nexstar Evolution Teleskop

Glem alt om batterier eller ekstern strømforsyning. For første gang er der på et forbrugerteleskop inkluderet eget lithium batteri på NexStar Evolution. Med dette lithium batteri kan du observere nattehimlen i op til 10 timer på en enkelt ladning. Du kan endda bruge NexStar Evolutions USB-opladningsport til andre devices som eksempelvis din mobil.

Batteriet har en strømstyringssystem der registrerer lavt batteriniveauet og går i strømbesparende tilstand for at holde teleskopet i gang så længe som muligt.

Opsætning af NexStar Evolution er hurtig med det store ergonomiske håndtag. Stativet helt i metal har en tilbehørsbakke med fordybninger til opbevaring.

Hvis du er interesseret i astrofotografering vil Nexstar Evolution være en fremragende måde at komme i gang på. Det er det eneste gaffelmonteret teleskop, der har wormgear i messing sammen med forbedrede motorer. Nexstar Evolutions sporings nøjagtighed er så imponerende at du kan tage billeder af deep-sky objekter som Orion-tågen, blot ved at påmontere dit DSLR-kamera. Efterhånden som du bliver mere erfaren i denne hobby kan du tilføje HD Pro Wedge for at opnå længere eksponeringer for mere detaljerede astrofotos. Schmidt-Cassegrain teleskopets optiske system giver lyse, skarpe billeder med StarBright XLT optik – et godt valg for både visuelle observationer og astrofotografering. 

Nexstar Evolution har 4 porte – 2 på selve gaflen og 2 i bunden. En klassisk NexStar+ håndkontrol medfølger, men er ikke nødvendig når du bruge NexStar Evolution med app’en. Teleskopet inkluderer også StarPointer søger, 2 stk 1.25” plossl okularer, 1.25” stjernediagonal og en AC-adapter.