Insekthoteller

At skabe en summende have fyldt med liv og biodiversitet kan være en fantastisk oplevelse. En nem måde at tiltrække insekter som bier og sommerfugle på er ved at købe insekthoteller til din have. Med insekthoteller får insekter et sted, hvor de kan yngle, hvile og søge ly i forskellige årstider. Se vores udvalg af flotte insekthoteller til sommerfugle og bier fra Wildlife Garden her på siden.

Skab en summende have med insekthoteller

Et insekthotel tiltrækker en bred vifte af insekter, herunder bier, sommerfugle, mariehøner og andre nyttige insekter, hvilket giver mere biodiversitet til din have og skaber et sundt økosystem. Insekter spiller en stor rolle i bestøvningen af blomsterne i din have, og du giver derfor dine planter og blomster de bedste betingelser for at gro.

Ved at købe et insekthotel til din have, er du med til at sørge for et levested for insekter. Mange naturlige habitater for insektarter bliver ødelagt, og du kan derfor hjælpe med at skabe et nyt levested med et insekthotel i haven. 

Flotte insekthoteller fra Wildlife Garden

Wildlife Garden er en svensk virksomhed, der designer og producerer produkter til at tiltrække og støtte dyrelivet i haver og udendørs områder, heriblandt insekthoteller og fuglehuse. Produkter fra Wildlife Garden er kendt for at skabe levesteder og gode muligheder for dyr som fugle, insekter, sommerfugle og pindsvin - alt sammen med henblik på biodiversitet.

Insekthotel til sommerfugle

Wildlife Gardens insekthotel til sommerfugle er en fantastisk måde at tiltrække og hjælpe sommerfuglene i din have. Sommerfuglehuset giver en god hvile- og yngleplads til sommerfuglene og hjælper dem med at gå i dvale om vinteren.

For at skabe de bedste betingelser for sommerfuglene kan du fylde insekthotellet til sommerfugle med bark. Sommerfugle elsker at befinde sig i de små rum og sprækker mellem barken. Det er vigtigt at vælge barkstykker, der ikke er for tykke, så der er hulrum, hvor sommerfuglene kan kravle ind og finde ly.

Det er en god ide at placere insekthotellet til sommerfugle i nærheden af planter, som sommerfuglene tiltrækkes af. Det kan være lavendel, brændenælder og sommerfuglebuske. Med et Wildlife Garden insekthotel til sommerfugle skaber du en have, der er indbydende for sommerfugle, og du kan glæde dig over synet af farverige sommerfugle, der besøger din have.

Insekthotel til bier

Wildlife Gardens bihus er en fantastisk måde at hjælpe vilde bier i din have. Vilde bier er ikke aggressive og producerer ikke honning, men de spiller en afgørende rolle i bestøvningen af frugttræer og blomster - du vil kun være glad for de bier, der kommer, når du får et insekthotel til bier.

I naturen er der i øjeblikket stor mangel på naturlige redepladser. Ved at give bierne et insekthotel i din have, kan du tilbyde et trygt sted at bo og samtidig skabe gode betingelser for blomster og planter i din have. 

Det er bedst at placere insekthotellet til bier et solrigt sted, for eksempel ved en væg, der vender mod syd. Det er også en god ide at placere insekthotellet til bier tæt på nektarrige planter som frugttræer. Det vil tiltrække bierne og give dem en god kilde til føde. Du kan endda hænge flere bihuse op tæt på hinanden for at tiltrække endnu flere bier.

Find dit nye insekthotel til haven hos Kikkertland

Hos Kikkertland kan du finde et godt udvalg af de flotte Wildlife Garden insekthoteller, heriblandt insekthoteller til sommerfugle og bihuse, så du kan tiltrække farverige sommerfugle og bier til haven - dine blomster, buske og frugttræer vil takke dig! Se derudover også vores foderbrætte til fugle, hvis du ønsker mere liv i haven.

Er du klar til at tiltrække en masse spændende insekter? Hvis du stadig mangler svar på nogle spørgsmål, kan du kontakte os9630 3409 eller besøge vores dygtige personale i butikken i Aalborg.