Børn

Her er et udvalg af kikkerter, begynderteleskoper og mikroskoper til børn og junior. Disse modeller er i størrelse velegnede til børn og nemme at anvende. Vi har mange spændende ting ideelle til gaver og som lærerigt legetøj til børn. Begynder kikkert og stjernekikkert til børn, som er nemme at anvende. Af Stjernekikkerter til børn og nybegynder kan vi anbefale vores Starfinder 60, som er af rigtig god kvalitet til en god pris medfølgende stativ og tilbehør. Vi tilbyder også lærerige astronomi bøger om rummet, planeter, stjerner,  solsystemet og nattehimlen. Derforuden tilbyder vi børnemikroskoper, som digitale og håndholdte mikroskoper til børn helt ned til 3 år, til at se ting, som ikke er til at se med det blotte øje. Endvidere har vi spændende lupper med kompas, lup med insektdåse interessante til at nærstudere insekter, blade, frøer, haletudser og meget mere. 

Vi har kendte mærker som National Geographic, Levenhuk, Carson, Viewlux, Skywatcher og Omegon.

Produkter til børn

Vi har et stort udvalg af produkter til yngre børn og juniorer. Blandt andet kikkerter, teleskoper, mikroskoper, lupper og tilbehør til de forskellige produkter. Læs mere nedenfor for at få et overblik over, hvilke produkter vi tilbyder i vores sortiment her på kikkertland.dk.

Kikkert

Hvilke typer kikkerter kan du finde til børn og junior?

Blandt vores udvalg af kikkerter finder du lette og robuste kikkerter i mindre størrelser tilpasset børn og yngre brugere. Vi tilbyder kikkerter fra flere kendte mærker, hvis produkter er af høj kvalitet. De fleste af vores børnekikkerter er meget stødfaste og vandtætte, så dit barn kan tage kikkerten med på alle former for udendørs eventyr.

Hvad skal du tænke over, inden du køber en kikkert til børn og juniorer?

Husk, at kikkerten skal være let, kompakt og samtidig robust. Kikkerten skal være af lav vægt, for at barnet kan bære den og have den med på tur. En forskel på 100 g kan være afgørende for, om barnet kan have den med eller ej. Husk også, at kikkerten helst skal være vandtæt og stødfast. Det er en fordel at vælge en farvestrålende model, så den er let at finde, hvis barnet er så uheldig at tabe den udendørs. Læs specifikationerne før du vælger kikkert.

Hvad kan barnet bruge kikkerten til?

En kikkert til børn er perfekt til udendørsaktiviteter som gåture, vandreture og ophold i naturen. Kikkerten kan bruges til at udforske og observere landskaber, planter og dyr. Den kan også bruges til leg som detektiv, spion, pirat og sørøver. Ja det er kun fantasien, der sætter grænser.

Teleskop

Forskellige typer teleskoper til juniorer

Hos os kan du finde flere typer teleskoper til børn- og juniorbrugere. Disse teleskoper er meget nemme at anvende, hvilket gør det muligt for børn at bruge. Teleskoperne er også perfekte til voksne begyndere og kommer med stabile stativer.

Hvad kan du se med et teleskop?

Med en stjernekikkert kan barnet blandt andet udforske nattehimlen, månen, stjerner, planeter, deepsky objekter og meget meget mere. Vælg linser og forstørrelse i henhold til de typer objekter, dit barn ønsker at observere.

Ting du skal overveje, før du køber et teleskop

Husk, at forskellige typer teleskoper er tilpasset til forskellige objekter. Du har mulighed for at vælge objektivstørrelse og forstørrelse alt efter, hvad børnene vil se. 

Teleskop tilbehør

Kikkertland har en masse tilbehør, der gør det sjovere at bruge teleskopet. Du er velkommen til at se vores udvalg af astronomibøger om rummet, planeter, stjerner, solsystemet og nattehimlen for at lære mere om, hvad der er hinsides vores planet. Det kan også være et stjernekort, sol-eller månefilter.

Mikroskop

Forskellige typer mikroskoper til juniorer

Vi har flere typer mikroskoper til børn. Vi har blandt andet bærbare, batteridrevne mikroskoper, som kan tages med på udflugter. Disse kommer med flere kvalitetslinser, der giver forstørrelser på op til 600x. Vores mikroskoper har LED-belysning, så det også er muligt at undersøge gennemsigtige prøver.

Hvad er inkluderet i et mikroskopsæt?

Med de fleste af vores mikroskoper får du en komplet pakke, når du køber et barnemikroskop. Du får normalt med forberedte præparater, skinnende dias, pipette, pincet og petriskål.

Hvad kan du se med et mikroskop?

Med et mikroskop kan du observere små prøver af væsker og faste genstande. Det kan være meget lærerigt at se hverdagsgenstande i et mikroskop for at forstå, hvor mange små, avancerede dele alle ting består af.

Forstørrelsesglas

Forskellige typer lupper til juniorer

Vi tilbyder alt fra simple lupper, til lupper med kompas og insektlupper. Et forstørrelsesglas er perfekt til de børn, der vil undersøge og nærstudere planter, insekter eller noget helt tredje.

Mikroskop

Mikroskopet har en meget større forstørrelse end en lup har. Her kan selv de mindste detaljer udforskes, som ellers er usynlige for det blotte øje. Mikroskopet er specielt velegnet til børn, der vil se på små dyr eller plantedetaljer, da disse giver en forstørrelse på omkring 20x-50x. Her kan du købe digitale-, stereo- eller mono-mikroskoper.  Det er muligt at købe et mikroskopsæt, hvor alt tilbehør er med i pakken.

Her på siden kan du få et kæmpe udvalg af digitale-, stereo- eller mono-mikroskoper. En stereolup har to okularer og to linser, hvilket giver et flot dybdesyn i modsætning til mono mikroskoper, der ofte kun har én linse. En stereolup har en forholdsvis stor dybdeskarphed, hvilket også gør det praktisk at se på ting, der ikke er helt flade, som det ofte er påkrævet andre mikroskoper. Det digitale mikroskop gør det muligt at se tingene forstørret op på en skærm i stedet for at se tingene igennem okularet.