• 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
  • Eget lager

Lupper

Har du brug for lupper til hobby, eksempelvis til frimærker eller botanik, har vi et bredt udvalg af lupper. Her finder du får en lup med eller uden lys. Botaniklupper med 10x,15x, 20x forstørrelse. Et stort udvalg af lupper fra tyske Eschenbach.


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Lupper til alle formål

Skal du bruge en ny lup? Vi har specielt udvalgt alle vores lupper, så du er sikret en god kvalitet, når du shopper hos os.

 

Samtidig har vi opdelt vores mange lupper i forskellige kategorier, så du nemt kan overskue udvalget, og finde netop den lup, som du er på jagt efter.

 

Lupperne kan både bruges til diverse hobbyer, såsom frimærker eller botanik. I udvalget finder du både botaniklupper, urmagerlupper, sylupper, trådtællere, brillelupper eller digitale lupper, som alle er fremstillet til forskellige behov alt efter interesser. 

 

Lupper til svagtseende

Lupperne er dog ikke kun gode til hobbyer, men kan også være en fordel for svagtseende ved læsning, da lupperne nemt kan føres over tekst, når denne læses. Lupper med lys gør det endnu nemmere at læse ved brug af et forstørrelsesglas. 

 

Du kan finde vores helt almindelige lupper i en kategori for sig, og samtidig også lupperne med lys, hvis du er på jagt efter sådanne.

 

En lommelup kan derimod være ideel for dig, som skal bruge den på farten, og altid gerne vil have den ved hånden. 

En lup, eller et forstørrelsesglas, er et optisk instrument, som man kan bruge, når man vil gå i detaljer synsmæssigt. De giver dig mulighed for at se detajler på objekter meget tæt på, da de giver en forstørrelse af objektet. 

 

Lupper til frimærker

En frimærkelup er et uundværligt forstørrelsesglas til frimærkesamleren, som kan forstørre selv bitte små detaljer i et frimærke. Når man har frimærker eller mønter som hobby, er det vigtigt at kunne nærstudere frimærket eller mønten på helt tæt hold.

 

Find de bedste frimærkelupper hos Kikkertland, som kan fåes i mange forstørrelser med og uden LED lys.

Lupper til krydsogtværs

 

Når du skal vælge din nye lup, så skal du vælge efter hvad den skal bruges til – du kan blandt andet udvælge og adskille vores lupper i forhold til vores opdelte kategorier ovenfor.

 

Vores botaniklupper har 10x, 15x og 20x forstørrelse, og du kan finde kvalitetslupper både med eller uden lys.  

 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lupper nu, og find din nye lup her. Vi sørger for hurtig levering og garanterer en høj kvalitet af vores lupper, som du kan nyde brug af lang tid. Se lupperne her nu!