• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Lupper

Har du brug for lupper til hobby, eksempelvis til frimærker, håndarbejde eller botanik, eller andre formål, finder du her en lup til alle formål her. Lupperne er specielt udvalgte for at sikre dig den bedste kvalitet. Vi har stort udvalg af bla frimærkelupper, sylupper, urmagerlupper, digitale lupper, trådtællere og botaniklupper til hobby og professionel brug. Botaniklupper med 10x,15x, 20x forstørrelse. Find desuden håndlupper, forstørrelsesglas, læseglas, luplamper, bordlupper, lommelupper, og brillelupper i mange forstørrelser. Se også lupper med indbygget LED lys. Et stort udvalg af lupper fra tyske Eschenbach. 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Lupper til alle formål

Skal du bruge en ny lup (forstørrelsesglas) til et bestemt formål? Hos Kikkertland finder du nemt den, der passer bedst til dig. Vi har et bredt udvalg af lupper til alle formål, om det er til hobby brug, til læsning, arbejdsbrug eller hjælpemiddel til svagtseende.

 

I udvalget finder du blandt andet:

  • læseglas 

  • urmagerlupper 

  • sylupper 

  • trådtællere 

  • brillelupper eller digitale lupper

 

Alle lupper er fremstillet til forskellige behov alt efter interesser. Vi har specielt udvalgt alle vores lupper og luplamper, så du er sikret en god kvalitet, når du shopper hos os. Lupperne kan fås med og uden LED lys. LED lys er en moderne lyskilde, som holder længe på et sæt batterier.

Vi har opdelt vores mange lupper i forskellige kategorier i menuen, så du nemt kan overskue udvalget, og finde netop den lup, som du leder efter.

Lupper til svagtseende

Lupperne er ikke kun ideel hjælperedskab til hobbyer og arbejdsbrug, men er også en fordel for svagtseende til hjælp ved læsning. En lup, eller et forstørrelsesglas, er et optisk instrument, som man kan bruge, når man vil gå i detaljer synsmæssigt. Detajlerne på objekter kan ses meget tæt på, da de giver en forstørrelse af objektet eller teksten, som ses endnu tydligere. De er nemme i brug og kan føres hen over tekst, når denne læses. Det er bla. stående modeller med ben og hængende med snor. Lupper med lys gør det endnu nemmere at læse aviser, ugeblade, IPAD eller lignende ved brug af LED lys, som lyser teksten op. 

Du kan finde vores helt almindelige lupper i en kategori for sig, og samtidig også lupperne med lys, hvis du er på jagt efter sådanne.

En lommelup kan derimod være ideel for dig, som skal bruge den på farten, og altid gerne vil have den ved hånden. De findes også i modeller med lys og lup i et.

Lupper til frimærker

En frimærkelup er et uundværligt forstørrelsesglas til frimærkesamleren, som kan forstørre selv bitte små detaljer i frimærker eller mønter. Når man har frimærker eller mønter som hobby, er det vigtigt at kunne nærstudere frimærket eller mønten på helt tæt hold. For at kunne studere de helt små detaljer, kræves en god lup til at forstørre detaljerne med.

Find de bedste frimærkelupper hos Kikkertland, som kan fås i mange forstørrelser med og uden LED lys.

 

De mest almindelige frimærkelupper er: 

  • Bordlup med 10x forstørrelse. Luppen er meget let og har høj ridsemodstand.   

  • Bloklup med 3x forstørrelse. Luppen er nem at bruge og velegnet frimærker og sedler.

  • Universal bordlup med 4,5x forstørrelse. Luppen kan bruges til flere forskellige formål.

Lupper til læsning og krydsogtværs

Når du skal købe ny lup, så skal du vælge efter hvad den skal bruges til – du kan blandt andet udvælge og adskille vores lupper i forhold til vores opdelte kategorier i menuen. Er man dårlig til at se, kan man med fordel anvende forstørrelsesglas som hjælpemiddel til at forstørre teksten med. Det kan være håndholdte lupper eller bordlupper og standlupper til at stå over teksten, man vil se. Det kan også være en læselinial. LED lys med tænd/sluk knap kan også være en god hjælp til læsning, suduko og krydsogtværs. Vores lupper findes med mange forstørrelser. En botaniklup er specielt god til frimærker, mønter, blomster og smykker. Botaniklupper med 10x, 15x og 20x forstørrelse findes her.

Gå på opdagelse i vores store udvalg nu, og find din nye lup allerede i dag! Vi sørger for hurtig levering og garanterer en høj kvalitet af vores produkter, som du kan nyde brug af i lang tid. Det er også mulighed for at afprøve og købe lupperne hos Kikkertland i Aalborg. Se alle lupperne her! 
 

 

Trustpilot