Celestron Advanced VX

Advanced VX sætter en ny standard i mellemniveau-teleskoper og leverer mange af de funktioner, der findes i Celestrons mere avancerede tyske ækvatorialmonteringer til en ekstremt overkommelige pris. 

Celestron Advanced VX

Advanced VX monteringen er designet til at give overlegen ydeevne til mindre teleskoper, mens man udnytter Celestrons mest avancerede teknologier: All Star Polar Alignment, Celestron PWI teleskop software, SkyAlign og permanent programbar periodisk fejlkorrektion (PPEC) Hvis du er en erfaren fotograf, vil du elske at tage denne bærbare montering til et sted med mørk himmel og erfare alle bekvemmelighederne ved en større montering. Er du ny inden for astrofotografering hjælper Advanced VX dig med at komme i gang med hobbyen.

Computeriseret tysk ækvatorialmontering Advanced VX er den mindste af Celestrons tyske ækvatorial monteringer.

Monteringen har computeriseret GoTo funktion, der automatisk sporer objekter når de bevæger sig over nattehimlen. Advanced VX monteringen har porte til håndkontrol, en autoguider og 2 AUX-porte til valgfrit tilbehør.

Nexstar+ håndkontrol giver dig øjeblikkelig adgang til alle de funktioner som det har. Advanced VX er et imponerende stabilt stativ med 2” stativben, der giver en ekstra stabilitet. Lastekapaciteten for Advanced VX er ca 13,6 kg. Monteringen giver en robust platform til tubus, med valgfrit ekstratilbehør som StarSense Autoalign, en søger og et kamera. Celestrons lastekapacitet inkluderer ikke vægten af modvægtene.

  • Nyt kraftigt design, der giver mere stabilitet og bæreevne
  • Nye motorer og forbedret elekstronik giver bedre tracking og mere kraft
  • Brugervenlig håndkontrol med ca. 40.000 objekter.
  • Håndkontrol og motorkort kan opgraderes fra Celestrons hjemmeside
  • Real Time Clock gør alignproceduren hurtigere, da der ikke skal indtastes dato og tid
  • PPEC - permanent programbar Periodic Error Corretion - forbedrer tracking ved astrofoto
  • All-star Polar align, så kan polaksen justeres efter klare stjerner på hele himlen
  • 2 stk AUX porte, 1 Guide port til autoguiding og 1 RS-232 port i håndkontrol til kontrol fra PC