Lommelup

Bredt udvalg af lommelupper. Nemme at have med i tasken eller lommen. Med en lommelup kan du læse tekster på f.eks. madvarer eller medicin. Vi har læselup med LED lys, smykkelup, lommelup med lys, botaniklup og meget stort udvalg i kraftige lupper.

Hvad er en lommelup, og hvad kan den bruges til?

En lommelup er, som navnet antyder, en lup eller et forstørrelsesglas, der lige kan være i lommen eller tasken. De er altså ikke særligt store, og så er de oftest foldbare og transportable. Hos Kikkertland kan vi tilbyde et bredt udvalg af både lommelupper med lys og lommelupper uden lys. Desuden kan du blandt vores udvalg af forstørrelsesglas finde lupper med forstørrelse fra 2,5x og helt op til 45x. Hvor en mindre forstørrelse eksempelvis vil være god til at læse tekst, vil en større forstørrelse være optimal til at nærstudere minimale detaljer. Lommeluppen har derved mange funktioner, og den kan anvendes til alt fra læsning af medicinbeholder til udførelse af håndarbejde. Du kan også nemt benytte forstørrelsesglasset til at nærstudere insekter, botanik og ædelstene. Kort sagt vi tilbyder lommelupper som kan benyttes til alt, både hobby, lup med lys til svagtseende såvel som dagligdags aktiviteter.

Benyt lommeluppen i dit arbejde

Selvom lommelupper er beregnet til at kunne have i lommen og hive frem ved lejlighed, er den desuden også praktisk til dit arbejde. Med en forstørrelse på op til 45x er Levenhuks lup med UV lys en fremragende lommelup til arbejdsbrug. En urmager, biolog, ingeniør og sågar en samler vil sætte pris på dette værktøj, da det er perfekt til småt håndarbejde. Hvis du derfor arbejder med små genstande, der indeholder mikroskopiske detaljer, vil Levenhuks lommelup være perfekt for dig. Hægt Levenhuks lommelup på din nøglering og tag den med dig overalt. 

Lommeluppen er smart og praktisk!

Vores kvalitets udtrækslupper fra Eschenbach kan du nemt opbevare i skjortelommen såvel som bukselommen. Lupperne ligner kreditkort og kan derfor også nemt opbevares i pungen. Med en lommelup er du sikret, uanset hvor du er - den er praktisk at have ved hånden til enhver lejlighed, hvor du ikke kan se optimalt eller gerne vil fordybe dig. Du kan bruge luppen i supermarkedet, hvis du har svært ved at læse ernæringsoplysninger, eller du kan hive et forstørrelsesglas med LED lys frem ved busstoppestedet, hvis du skal læse bustiderne. Lommeluppen er praktisk og smart at have lige ved hånden - opbevar den i pungen eller lommen.

Hvilken lommelup skal du vælge?

Som nævnt har vi et bredt udvalg af lommelupper hos Kikkertland, hvorfor det kan være svært at finde den rigtige. Valg af lommelupper er ikke altid lige nemt, men vi vil mægtig gerne hjælpe med at finde den perfekte lup for netop dig og til dit formål. Kom gerne forbi Gugvej 140, hvor vores eksperter altid står klar til at guide, eller kontakt os på telefon 96 30 34 09.