• Fri Fragt ved ordrer over kr. 600,-
  • 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg

Lupper

Find den rette lup (forstørrelsesglas) her. Vi tilbyder lupper til alle formål, som er nemme at anvende. Har du brug for lup med kompas, digital lup, læselup eller håndlup findes det her. Vi tilbyder også indslagslup, insektlup, standlup, udtrækslup og meget meget mere her på siden. Lupperne kan fåes med eller uden lys.


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hvilken lup skal jeg vælge?

Mangler du en lup eller et forstørrelsesglas til et specifik formål, så er du kommet det rette sted hen. Vores lupper er speciel udvalgte for at sikre dig god kvalitet til fin pris. Om det er en læselup, digital lup, lommelup, bordlup eller lignende, du leder efter, så har Kikkertland en lup til alle formål, du kan vælge imellem. En lup (forstørrelsesglas) er et uundværligt hjælpemiddel til at observere bitte små objekter eller tekster med som hjælp til ældre og svagtseende i hverdagen. En lup og luplampe kan også fås med indbygget LED lys, som er en fordel ved arbejde i svag belysning. LED lyset holder uendeligt længe på et sæt batterier. Vælger man en lup fra Eschenbach kan man forvente god kvalitet og lang holdbarhed. Eschenbach er et anerkendt brand indenfor optik med mange prisvindende produkter.

Vi har understående beskrevet forskellige modeller til forskellige formål. Her kan du let finde den lup, som passer dig bedst!

Hjælpemidler til svagtseende

En lup (forstørrelsesglas) er et godt hjælpemiddel til ældre og svagtseende til læsning, hobby arbejde og fritidsbrug. Synet bliver for mange dårligere med alderen, og hjælpemidler til at se tingene bedre med kan lette hverdagen for de fleste. En lup er et optisk instrument, som gør at selv små detaljer ved billeder, sten, frimærker, mønter eller andre objekter bliver forstørret med en eller flere linser. En lup er et uundværligt hjælpemiddel til læsning og hobbyarbejde for ældre med dårligt syn og svagtseende.

Hjælp til læsning af tekster i aviser, bøger og ugeblade

Til læsning kan et læseglas forstørre en tekst i avis, ugeblad, bøger, på Ipad og give et godt synligt læsefelt. Hvis du har brug for at læse og arbejde med hænderne fri du fx bruge en håndlup, bordlup, standlup eller lup med snor til at hænge om halsen. Hvis du har behov for at få ekstra lys til læsningen, er de fleste modeller lavet med LED lys indbygget i. De fleste af lupperne har desuden flere funktioner i et. Vores bordlup og standlupper kan bruges stående eller liggende, så man kan læse og arbejde med hænderne fri.

En Brillelup er til at sætte på dine briller, så du kan læse med ekstra forstørrelse. Her fås forskellige forstørrelser. De monteres let på brillen med en clips. Der er desuden modeller, som bæres som almindelige briller eller som pandelup med forstørrelse. Se brillelupperne her.

Luplampe og lup med LED lys: arbejde med begge hænder fri

Skal man vælge en luplampe eller lup, når man ønsker at arbejde og læse med hænderne fri? Luplampen kan fastmonteres på et bord, vindueskarm eller anden fast overflade og har et stort synsfelt. Den er fleksibel med bøjelige arkitektarme, som kan strækkes langt. Du kan også vælge sylupper med snor, standlupper eller bordlupper, som er lettere at flytte og tage med. Disse modeller og luplamper kan alle fås med indbygget LED lys. LED lyset holder længe på et sæt batterier. Eschenbach fremstiller produkter af ekstra god kvalitet, det er et anerkendt brand indenfor optik. Her finder du fx lang holdbarhed på lyskilden på Eschenbach mobilux lup på ca. 50.000 timer.

Eschenbach forstørrelsesglas

Tyske Eschanbach er et globalt mærke indenfor lup optik. De fremstiller forstørrelsesglas, læsebriller og visuelle hjælpemidler og er anerkendt i hele verden for deres exceptionelle kvalitet og lange holdbarhed. Lupperne og læseglassene fremstilles desuden som brugervenligt optik i et flot stilrent design.     

Døjer man med nedsat syn, er mange blevet hjulpet til at opnå en højere grad af selvstændighed i hverdagen med en Eschenbachs lup. Den tyske producent er bl.a. kendt for at have vundet priser for deres mobilux lupper. De prisvindende mobilux lupper findes i en række af læselupper i forstørrelserne 3,5x, 4x, 5x og 6x. Du kan også få mobilux luppen fra Eschenbach med LED lys med en levetid på ca. 50000 timer. Standluppen fås i mange typer af modeller både stående eller liggende. 

 

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken lup du skal købe, så er det muligt at komme og afprøve lupperne hos Kikkertland i Aalborg. Du er også velkommen til at kontakte vores eksperter for råd og vejledning på 96303409.