Lommemikroskop

Udforsk skovbunden, stranden og meget andet med et lommemikroskop. Med et mikroskop i lommestørrelse er du altid klar til at undersøge dine omgivelser. Du kan blandt andet nærstudere insekter i skoven eller muslingeskaller på stranden. Det er spændende for både den store og lille forsker, og kan bidrage til mange sjove timer for hele familien. Herunder ser du hele vores udvalg af lommemikroskoper. 

Hvad er et lommemikroskop? 

Et lommemikroskop er et lille mikroskop, som du kan medbringe i lommen eller tasken. Derudover er de håndholdte, og de er derfor perfekte til at tage med ud i naturen. Vi har både lommemikroskoper, der kan bruges som nøglering, med lys eller nogen, der er specielt designede til, at du kan tage billeder med din smartphone af dine opdagelser. 

Kvalitetssikre lommemikroskoper fra Carson 

En stor del af vores lommemikroskoper er designet af det amerikanske mærke Carson. Carson laver spændende produkter for hele familien, og kvaliteten er altid i top. Udforsk for eksempel: 

Prøv vores bestseller 

Vores bestseller Carson MicroBrite Plus er et 60-120x lommemikroskop, der nemt kan medbringes på skovturen, da den passer både perfekt i tasken og lommen. Det lille og håndholdte mikroskop har indbygget LED-lys, så du altid har lys til dine opdagelser. 

Tilbehør til dit lommemikroskop

Du kan også købe tilbehør til dit lommemikroskop, som kan forbedre din oplevelse, når du undersøger skovbundens hemmeligheder. 

Ønsker du ikke selv at finde dine undersøgelsesobjekter, så har vi et stort udvalg af tilberedte prøver. Her finder du tilberedte prøver med blandt andet dyr, planter og insekter. En både sjov og lærerig oplevelse for hele familien. 

Du kan også finde udstyr som petriskåle, objektglas og dækglas i vores sortiment. 

Køb et lommemikroskop hos Kikkertland 

Er du i tvivl om, hvilket mikroskop, der passer til dig? I Kikkertland har vi altid eksperter, der sidder klar til at rådgive dig. Du kan enten kontakte os på mail info@kikkertland.dk, eller ringe på 96303409.