• 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Linseteleskoper

Står du overfor at opgradere dit linseteleskop, eller måske er det dit første teleskop? Med vores store udvalg i linseteleskoper finder du nemt det, der passer dig og din økonomi bedst. Et Linseteleskop også kaldet refraktorer er det klassiske teleskop. Ideelt til dig, der ønsker at se skarpe billeder med god kontrast af planeter, stjerner, Solen og Månen. En linsekikkert er let at orientere sig med og derfor god som begynder stjernekikkert. Linseteleskoper kan også anvendes som udsigtskikkert, se meget mere herom på kikkertland.dk, hvor du blandt andet finder anerkendte brands som Sky-Watcher, Viewlux og Celestron.

Vi er selvfølgelig klar med kvalificeret rådgivning, hvis du har spørgsmål om valg af den bedste linsekikkert til dit behov. 
Du kan læse mere om valg af teleskop her: Guide til stjernekikkert.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Et klassisk teleskop

Når du vælger et linseteleskop, får du et klassisk teleskop, der er god at observere stjerner og planeter med. Det er den velkendte model, der har et langt rør monteret på et stativ. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at der er stor forskel på de forskellige linsekikkerter - både prismæssigt, men også indholdsmæssigt. Rent ud sagt: når du betaler for mere, får du også mere. 

Vi har et bredt udvalg af teleskoper til dig fra kendte mærker som Skywatcher, Celestron og Viewlux. På kikkertland.dk kan du finde produkter i flere prisklasser, så du kan helt sikkert finde et teleskop, der passer til både dit budget og dine behov. Der findes både linsekikkerter i en lang version og en kort. De lange versioner er gode til se planeter med, hvor de korte er bedre til at se på stjerner med. 

 

I denne varegrupper finder du også et vores exceptionelle teleskoper, Evostar 150ED EQ6-R fra Skywatcher. Denne topmodel kan både udvides og konfigureres med ekstra tilbehør, også får du et yderst avanceret computerstyret stativ med, når du vælger dette teleskop. 

 

Kikkert med flere formål

Når du anskaffer dig en linsekikkert, får du næsten flere teleskoper i ét. Det kan nemlig også fungere som en udsigtskikkert. En linsekikkert er både godt for dig, der er lidt ny til astronomi, og for dig der bare har helt styr på brugen af et teleskop. Så uanset om du er nybegynder eller du er ekspert, vil der være et teleskop, der kan passe til dine behov. 

 

Perfekt til at se planeter med

Er du interesseret i at udforske de forskellige typer planeter og stjerner i vores univers? Et linseteleskop er helt perfekt til dig, der gerne vil udforske galaksen på tæt hold. Det egner sig nemlig helt perfekt til at observere både månen, solen, stjernerne og selvfølgelig de forskellige planeter, der er at finde i galaksen. Derudover er den også god til at tage brede billeder af stjernehimlen. Med en linsekikkert kan du nemt orientere dig rundt omkring i galaksen, hvorfor den også kan bruges som en stjernekikkert for begynderen. 

 

Der er flere fordele ved at vælge et linseteleskop:

  1. Den sigter præcis så den laver præcise vinkelmålinger. 
  2. Teleskopet forstørrer, så du kan “se” længere ud i galaksen. 
  3. Linseteleskopet forstærker lyset, så du kan se lyssvage objekter. 

Så kan man ikke kræve ret meget mere af et teleskop. 

 

Vi hjælper dig med at finde det rette teleskop

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive i de forskellige linsekikkerter. Er du bosat i Aalborg og omegn, kan du tage et kig forbi vores fysiske butik og få råd og vejledning. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi vores butik. Skulle du blive i tvivl om valget af teleskop, er du velkommen til at ringe til os, og så giver vi dig kvalificeret råd omkring den bedste valg. 

 

Er du ikke helt sikker på brugen af en linsekikkert, så hjælper vi dig gerne i gang med brugen af dit nye teleskop, så du er klædt på til at udforske galaksen. Skulle du have mulighed for at kigge forbi vores butik i Aalborg SØ, så viser vi dig gerne, hvordan dit teleskop helt præcist fungerer og hvad det kan.

 

Trustpilot