• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Linseteleskoper

Er du på udkig efter et nyt linseteleskop, der kan opgradere dit gamle? Eller er du nybegynder og skal købe dit første teleskop? Så er du havnet det rigtige sted.

Hos Kikkertland.dk har vi både et stort udvalg af linseteleskoper og mere end 30 års erfaring indenfor kikkerter til astronomi. Her finder du nemt det linseteleskop, der både matcher dine behov og din økonomi. En linsekikkert er let at orientere sig med, og er af den grund særligt god som begynderstjernekikkert. Linseteleskoper er ideelle til dig, der ønsker at se skarpe billeder med god kontrast af planeter, stjerner, solen og månen.

Her hos Kikkertland.dk finder du et stort udvalg af linseteleskoper fra kendte mærker som Skywatcher, Celestron, Omegon og Viewlux.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Linseteleskop - et klassisk teleskop

Når du vælger et linseteleskop, får du et klassisk teleskop, der er god at observere stjerner og planeter med. Det er den velkendte model, der har et langt rør monteret på et stativ. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at der er stor forskel på de forskellige linsekikkerter - både prismæssigt og indholdsmæssigt. Rent ud sagt: Når du betaler for mere, får du også mere. 

Vi har et bredt udvalg af teleskoper til dig fra kendte mærker som Skywatcher, Celestron, Omegon og Viewlux. På Kikkertland.dk kan du finde produkter i flere prisklasser, så du kan helt sikkert finde et teleskop, der passer til både dit budget og dine behov. Du finder både linseteleskoper i lange versioner og kortere varianter. De lange versioner er gode til se planeter med, mens de kortere er bedre til at se på stjerner med. Du kan også anvende linseteleskoper som udsigtskikkerter. 

Et godt begynderteleskop

Hvis du er på udkig efter et godt begynderteleskop - hvad enten det er til dig selv eller dit barn - så anbefaler vi, at du tager et kig vores linseteleskoper af mærket Skywatcher eller Celestron. Vi har et udvalg af bla. Mercury 60 og Astromaster 60 teleskoper, som er et linseteleskop af høj kvalitet til en god pris. Disse linseteleskoper er lette at betjene, hvilket gør dem ideelle som begynderstjernekikketer. Og så er de så nemme at betjene at de egner sig både til børn fra seksårsalderen og voksne. Der medfølger blandt andet flere okularer, som giver dig forskellige forstørrelser. Således har du mulighed for at udforske månen og planeterne med forskellige forstørrelser. Derudover medfølger der også en 2x Barlow linse, som fordobler forstørrelsen.
 

Mercury og Astromaster teleskoperne er særligt egnet til at se måner og planeter med. Således har du både mulighed for at se Saturns ringe  og Jupiters måner samt de klare stjernetåger som eksempelvis findes i Oriontågen. Disse teleskoper egner sig også til landskabsobservationer af  fugle og både, da de retvender billedet.  Der medfølger ligeledes en lille søger, der sidder på siden af teleskopet, som gør det nemmere at lokalisere det ønskede objekt. 

Studér stjernehimlen med linseteleskoper

Hvis du er fascineret af stjernehimlen, så skulle overveje at kigge på Skywatchers Startravel linseteleskoper, som også er et fantastisk begynderteleskop. Her får du en stjernekikkert, der er velegnet til at studere stjernehimlen og se stjernehober med. Stjernehober er større grupper af stjerner, der er samlet. Ligeledes har du også mulighed for at se flotte stjernetåger. Startravel modellerne er nemme at transportere, og de er også egnet til at observere måne og planeter med. Linseteleskoperne har en objektivdiameter på 102 og 120 millimeter og opfanger 300-400 gange så meget lys, som du er i stand til med det blotte øje. Det er samtidig dobbelt så meget lys som med en 70 millimeter kikkert. Linserne er akromatiske, hvilket giver en stor lystransmission og et kontrastrigt billede. Linseteleskopet er monteret på et AZ stativ, som du kan bevæge vandret og lodret, og som gør dem. af den grund, nemme at bruge. Du kan også bruge startravel kikkerterne som udsigtskikkert, da de er udstyret med en 45 grader retvende diagonal, som giver et retvendt billede, der gør det let at observere på land. Den er ligeledes god til at se over større afstande som hav og natur. Et linseteleskop fra Skywatcher er således meget mere end bare et teleskop. 

Perfekt til at se planeter med

Er du interesseret i at udforske de forskellige typer planeter og stjerner i vores univers? Et linseteleskop er helt perfekt til dig, der gerne vil udforske galaksen på tæt hold. Det egner sig nemlig helt perfekt til at observere både månen, solen, stjernerne og de forskellige planeter, som du kan finde i galaksen. Derudover er den også god til at tage brede billeder af stjernehimlen. Med en linsekikkert kan du nemt orientere dig rundt omkring i galaksen. Af den grund kan du også bruge den som stjernekikkert for begyndere.

Transportabelt linseteleskop med god optik

Kunne du godt tænke dig et transportabelt og brugervenligt linseteleskop med kvalitets optik? Så kan du med fordel tage et kig på linseteleskoper af mærket Celestron Astromaster. Her får du et flytbart teleskop med god fully coatet optik, der giver et lyst og skarpt billede af måne og planeter. Disse teleskoper giver dig mulighed for at observere Saturns ringe og Jupiters måner. Vi har linseteleskoper fra Astromaster, der tilbyder en forstørrelse på mellem 45 op til 90 gange eller 35 gange til 70 gange afhængigt af, hvilken model du vælger.  Derudover har de mellem 142 gange og 165 gange, som de højeste brugbare forstørrelser alt efter hvilken af vores Astromaster-modeller, du ønsker. 
 

Der medfølger også et månefilter og en smartphone adapter, så din smartphone og dit teleskop kan samarbejde og tage billeder af dine observationer gennem teleskopet. Månefilterets funktion er samtidig at dæmpe lyset, så du bedre kan se månens kratere. Du kan også bruge disse linseteleskoper til landskabsobservationer, da billedet er retvendt, og du derfor bedre kan observere. Astromaster-modellerne er både nemme og hurtige at sætte op samtidig med, de har et program med 10.000 objekter og et stjernekort, som du kan udprinte. 

Vi hjælper dig med at finde det rette linseteleskop

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive i de forskellige linsekikkerter. Er du bosat i Aalborg og omegn, eller er du lige i nærheden, så kan du også tage et kig forbi vores fysiske butik, og få råd og vejledning. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi vores butik. 

Skulle du blive i tvivl om valget af teleskop, så giver vi dig kvalificeret råd omkring det bedste valg af linseteleskop. Er du ikke helt sikker på brugen af en linseteleskop, så hjælper vi dig gerne i gang med dit nye teleskop, så du er klædt på til at udforske galaksen. Vi kan samtidig også vise dig nogle af vores modeller, som du kan prøve, inden du vælger dit nye linseteleskop.

Læs mere om teleskoper i vores guide

Du kan også læse mere om stjernekikkerter og teleskoper i vores guide til stjernekikkert, som du kan finde på hjemmesiden. Her kan du blandt andet læse mere om følgende:
 

  • Hvordan du vælger det rigtige teleskop 
  • Computerstyret og manueltstyret teleskop 
  • Teleskoper til børn og voksen

Trustpilot