• Fri Fragt ved ordrer over kr. 600,- (DK)
  • 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Linseteleskoper

Linseteleskop også kaldet linsekikkerter er det klassiske teleskop. Disse teleskoper har en god kontrast og er gode til planeter. En linsekikkert er let at orientere sig med og derfor gode som begynder stjernekikkert. Linseteleskoper kan også anvendes som udsigtskikkert.

Vi er selvfølgelig klar med kvalificeret rådgivning, hvis du har spørgsmål om valg af den bedste linsekikkert til dit behov. 
Du kan læse mere om valg af teleskop her: Guide til stjernekikkert.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Et klassisk teleskop

Når du vælger et linseteleskop, får du et klassisk teleskop, der er god at kigge på stjerner med. Det er den velkendte model, der har et langt rør monteret på et stativ. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at der er stor forskel på de forskellige linsekikkerter - både prismæssigt, men også indholdsmæssigt. Rent ud sagt: når du betaler for mere, får du også mere. 

Vi har et bredt udvalg af Skywatcher teleskoper til dig. På siden kan du finde produkter i flere prisklasser, så du kan helt sikkert finde et teleskop, der passer til både dit budget og dine behov. Der findes både linsekikkerter i en lang version og en kort. De lange versioner er gode til se planeter med, hvor de korte er bedre til at se på stjerner med. 

 

I denne varegrupper finder du også et vores exceptionelle teleskoper, Evostar 150ED EQ6-R fra Skywatcher. Denne topmodel kan både udvides og konfigureres med ekstra tilbehør, også får du et yderst avanceret computerstyret stativ med, når du vælger dette teleskop. 

 

Kikkert med flere formål

Når du anskaffer dig en linsekikkert, får du næsten flere teleskoper i ét. Det kan nemlig også fungere som en udsigtskikkert. En linsekikkert er både godt for dig, der er lidt ny til astronomi, og for dig der bare har helt styr på brugen af et teleskop. Så uanset om du er nybegynder eller du er ekspert, vil dette klart være et teleskop, der kan passe til dine behov. 

 

Perfekt til at se planeter med

Et linseteleskop er helt perfekt til dig, der gerne vil udforske galaksen. Det egner sig nemlig helt perfekt til at observere både månen, solen, stjernerne og selvfølgelig de forskellige planeter, der er at finde i galaksen. Derudover er den også god til at tage brede billeder af stjernehimlen. Med en linsekikkert kan du nemt orientere dig rundt omkring i galaksen, hvorfor den også kan bruges som en stjernekikkert for begyndere. 

 

Der er flere fordele ved at vælge et linseteleskop:

  1. Den sigter præcis så den laver præcise vinkelmålinger. 
  2. Teleskopet forstørrer, så du kan “se” længere ud i galaksen. 
  3. Linseteleskopet forstærker lyset, så du kan se lyssvage objekter. 

Så kan man ikke kræve ret meget mere af et teleskop. 

 

Vi hjælper dig med at finde det rette teleskop

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive i de forskellige linsekikkerter. Er du bosat i Aalborg og omegn, kan du tage et kig forbi vores fysiske butik og får råd og vejledning. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ikke har mulighed for at komme et smut forbi vores butik. Skulle du blive i tvivl om valget af teleskop, er du velkommen til at ringe til os, og så giver vi dig kvalificeret råd omkring valget af teleskop. 

 

Er du ikke helt sikker på brugen af en linsekikkert, så hjælper vi dig gerne i gang med brugen af dit nye teleskop, så du er klædt på til at udforske galaksen. Skulle du have mulighed for at kigge forbi vores butik i Aalborg SØ, så viser vi dig gerne, hvordan dit teleskop helt præcist fungerer og hvad det kan.