• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Stereolup - Mikroskop

Binokulære mikroskoper også kaldet stereolup.

Hos kikkertland.dk fører vi et stort udvalg af mikroskoper. Du finder binokulære, monokulære og digitale mikroskoper her på siden.  Med stereomikroskop, også kaldet binokulært mikroskop, ser du 2 ens billeder med hver sit øje, og det er mindre anstrengende for synet.

 

Stereomikroskoper anvendes indenfor biologi, medicin, veterinær, bakteriologi og landbrug. Derforuden til brug til undervisning og til studerende på skoler, gymnasier, elektronik samt laboratorier og forskning. I Kikkertlands sortiment finder du også tilbehør til mikroskoper som objektglas, dækglas, mikroskoplys, petriskåle, CDD kamera og meget mere.

Se vores udvalg af stereolupper og binokulære mikroskoper herunder.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Stereolup

Stereoluppen også kaldet binokulært mikroskop sørger for at du ikke bliver træt i øjnene, når du skal arbejde med mikroskop i længere tid.

At du bruger begge øjne i stedet for at knibe det ene øje sammen, gør en kæmpe forskel i længden. Arbejder du meget med mikroskop er en stereolup at foretrække. En stereolup virker bedst op til 40x forstørrelse, herefter skal der større redskaber til for at få et godt billede.

Høj kvalitet 

Stereolupper er et redskab du kan have i mange mange år, hvis du passer godt på det. Kikkertland forhandler udelukkende mikroskoper og stereolupper af høj kvalitet fra kendte mærker.

Kendte mærker

Vi forhandler mærker som Optika, Byomic, Celestron, Levenhuk og Viewlux til priser, hvor kan alle være med og tilegne sig et binokulært mikroskop af superb kvalitet.

Hvad er en stereolup? Ordet stereolup er et andet ord for binokulært mikroskop, altså et mikroskop med to okularer til at kigge igennem, det er uklart hvordan begrebet stereolup opstod, men det er altså det samme. 

Tilbehør til stereolup

Hos Kikkertland har vi ud over stereolupper også tilbehør til mikroskoper som  mikroskoplys, okularer, kameraer, pærer og dækglas. Det er tilbehør, du skal huske at bestille med når du køber et binokulært mikroskop - ellers skal du til at aflægge endnu en ordre på tilbehøret. En stereolup er bedst anvendt til objekter man kan se med det blotte øje, men gerne vil se i forstørrelse, eksempelvis blomster, frimærker eller andre ting.

Husk lyset 

Et af de vigtigste parametre ved en stereolup er lyskilden, man skal sørge for at have ordentlig lys ind på det man skal observere på i sit mikroskop. En dårlig lyskilde kan gøre en god stereolup middelmådig, en god lyskilde kan gøre en middelmådig stereolup bedre. Er du i tvivl om hvilket mikroskop du har behov for, kan du altid tage kontakt til os. Vi rådgiver gerne, både online og via telefon.
 

Trustpilot