• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Byt julegaver indtil 16. januar 2022

Zeiss kikkerter

Blandt vores mange populære brands finder du ZEISS, som er en af verdens ældste og mest anerkendte kikkert-producenter. ZEISS har mere end 170 års erfaring fra branchen og er særligt kendt for deres fantastiske SCHOTT ED og SCHOTT Fluorid glas, ergonomiske konstruktion, samt robuste og stilrene designs.
 
SCHOTT glas samt T*Coating sikrer højest mulig lystransmission, naturlig farvegengivelse og ekstraordinær skarphed. Selv i mørkt vejr vil en ZEISS kikkert sikre lyse, skarpe og detaljerige billeder grundet den fantastiske optik.
 
Den ergonomiske konstruktion gør det behageligt at observere i længere tid. Du kan holde kikkerten stabil og undgår træthed når du er i felten. Designet på ZEISS kikkerter er tidsløs og har fokus på funktionaliteten, så du hurtigt kan indstille ZEISS kikkerten efter dit behov.
 
Med en ZEISS kikkert får du derfor en kikkert i absolut verdensklasse med markedets bedste optik og nyeste innovative tiltag. Oplev naturen på ny med en ZEISS kikkert. Se vores store udvalg af ZEISS kikkerter herunder.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Verdens ældste kikkert producent  

Zeiss’ virksomhedshistorie starter helt tilbage i 1846. Her åbnede den tyske optiker og forretningsmand Carl Zeiss sit første optiker værksted i den østtyske by Jena. Sidenhen har virksomheden kun vokset sig større, og er i dag kendt for at være blandt verdens bedste producenter i optikerbranchen med deres specielle SCHOTT ED og SCHOTT Fluorid glas samt fantastiske coatings. Derudover har ZEISS også påtaget sig en del socialt ansvar blandt andet ved at støtte videnskaben, uddannelser samt sociale og kulturelle institutioner.

Produkter fra Zeiss 

Skal du have en ny kikkert, er ZEISS kikkerter blandt de produkter med den højeste kvalitet. Hos Kikkertland har vi et stort udvalg af ZEISS:
 

  • Håndkikkerter 
  • Jagtkikkerter
  • Monokikkerter
  • Fuglekikkerter
  • Udsigtskikkerter


Der er altså rig mulighed for at slippe dit indre naturmenneske løs med en kikkert fra ZEISS. Find din ZEISS favorit og bestil den hjem allerede i dag. Vi tilbyder hurtig levering, så du kan blive klar til at gå på opdagelse med din nye ZEISS kikkert.

Vidste du, at vi også forhandler andet udstyr fra ZEISS end kikkerter? Prøv fx rensesæt til din kikkert, eller en kikkertsele, så din kikkert sidder behageligt fast på brystet. Med det rette udstyr fra ZEISS vil du hurtigt opleve, hvor stor forskel det vil gøre for din samlede kikkert oplevelse.

Naturoplevelser i Danmark

I Danmark har vi en fantastisk natur, hvilket giver mange anledninger til at tage kikkerten under armen og komme ud og opleve naturens mange vidundere. 
 

Det kunne fx være ved at besøge Møns Klint. Mange beskriver de smukke klitter og skrænter som et af Danmarks største naturklenodier. Her er du garanteret en særpræget og usædvanlig naturoplevelse. Ud over skøn natur er der utallige smukke udsigter at udforske ved Møn. Tag din ZEISS kikkert med og gå på opdagelse i de skønne landskaber. Med en kikkert fra ZEISS får du et revolutionerende design og nyeste teknologi, som er ideel til fuglekiggeri og naturoplevelser.
 

I den modsatte ende af Danmark findes også Råbjerg Mile. Råbjerg Mile er en enestående naturseværdighed, som ikke kan sammenlignes med noget andet, du kan opleve her i Danmark. I Nordeuropas største aktive vandreklit kan du med garanti også gøre nogle fantastiske opdagelser med din ZEISS kikkert. Prøv blandt andet en fiks lommekikkert, som ikke alene er let at have med rundt, men samtidig leverer højeste optiske ydelse.

Køb din Zeiss kikkert i dag

Når du bestiller en ZEISS kikkert får du en kikkert med markedets bedste optik i flot og stilrent design. Derfor kan vi varmt anbefale kikkerter fra det tyske mærke ZEISS. Køb din ZEISS kikkert i dag og få en fantastisk oplevelse af naturens skønheder uanset vind og vejr.
 

Har du spørgsmål til valg af kikkert er du meget velkommen til at kontakte os, eller besøge os i vores butik i Aalborg. I vores butik har du også mulighed for at prøve nogle af vores produkter, så du er sikker på, at du får det rette udstyr med hjem.


Vores webshop har åbent 24/7 og butikkens åbningstider kan du se her. Hvis du har brug for vejledning uden for åbningstiden, kan du se vores kikkert guide. Her kan du læse om forskellige kikkerttyper, specifikationer, vedligeholdelse og meget andet.

Trustpilot