ZEISS Kikkerter

ZEISS Kikkerter
Blandt vores mange populære brands finder du ZEISS, som er en af verdens ældste og  mest anerkendte kikkert-producenter. ZEISS har mere end 170 års erfaring fra branchen, og de er derfor også blandt de ældste udbydere af kikkerter. De er særligt kendt for deres fantastiske SCHOTT ED-glas og SCHOTT Fluorid-glas, ergonomiske konstruktion samt deres robuste og stilrene designs.

ZEISS’ SCHOTT-glas samt T-Coating sikrer højest mulig lystransmission, naturlig farvegengivelse og ekstraordinær skarphed. Det betyder, at selv i mørkt vejr vil en ZEISS-kikkert sikre lyse, skarpe og detaljerige billeder grundet den fantastiske optik. Se hele vores udvalg af ZEISS-kikkerter hos Kikkertland, og bestil en ny kikkert i topkvalitet hos os.

Carl Zeiss: Hjernen bag verdens ældste kikkertproducent  

ZEISS’ virksomhedshistorie starter helt tilbage i 1846. Her åbnede den tyske optiker og forretningsmand, Carl Zeiss, sit første optikerværksted i den østtyske by Jena. Sidenhen har virksomheden kun vokset sig større, og ZEISS er i dag kendt for at være blandt verdens bedste - og ældste - producenter i optikerbranchen.

Med deres specielle SCHOTT ED-glas og SCHOTT Fluorid-glas samt deres fantastiske coatings er ZEISS-kikkerterne kendetegnet ved optik i den allerhøjeste kvalitet. Derudover har ZEISS også påtaget sig en del socialt ansvar blandt andet ved at støtte videnskaben, uddannelser samt sociale og kulturelle institutioner.

Hvis du kunne tænke dig en ny ZEISS-kikkert, kan du finde hele udvalget hos Kikkertland her på siden. Så tag et kig på sortimentet af Carl Zeiss-optik, og find en model, der passer til dit behov.Find kikkerter til forskellige formål fra ZEISS

Skal du have en ny kikkert? Så er ZEISS-kikkerter blandt de produkter med den højeste kvalitet. Og hos Kikkertland har vi et stort udvalg af ZEISS-kikkerter til forskellige formål. Her på siden kan du blandt andet finde:

Der er altså rig mulighed for at slippe dit indre naturmenneske løs med en kikkert fra ZEISS. Tag derfor et kig på udvalget, hvor du kan finde en god kikkert fra serier, såsom:

  • ZEISS Terra
  • ZEISS Conquest
  • ZEISS Victory

Tilføj kikkerten til din kurv, og bestil online hos Kikkertland. Vi sørger altid for en lynhurtig levering, så du kan gå på eventyr i naturen med din nye ZEISS-kikkert hurtigst muligt.

Køb en ergonomisk ZEISS håndkikkert

Designet på ZEISS-kikkerter er tidsløs og har fokus på funktionaliteten, så du hurtigt kan indstille din ZEISS-kikkert efter dit behov. Derudover gør den ergonomiske konstruktion det behageligt at observere i længere tid. Så kan du holde kikkerten stabil og undgå træthed, når du er i felten. 

Med en ZEISS kikkert får du derfor en kikkert i absolut verdensklasse med markedets bedste optik og nyeste innovative tiltag. Oplev naturen på ny med en ZEISS kikkert fra Kikkertland.

Få gode naturoplevelser i Danmark med en ZEISS-kikkert

I Danmark har vi en fantastisk natur, hvilket giver mange anledninger til at tage kikkerten under armen og komme ud og opleve naturens mange vidundere. Du kan blandt andet tage din kikkert med, når du skal besøge en dansk naturseværdighed, såsom Møns Klint eller Råbjerg Mile.

Men du har selvfølgelig også et væld af muligheder for at bruge din kikkert i hverdagen. Besøg eksempelvis din lokale skov, hvor du kan tage et kig på de smukke fugle i Danmark, eller tag kikkerten med ud på terrassen, og nyd udsigten. Mulighederne med en kikkert i hånden er mange. Udforsk derfor sortimentet hos Kikkertland, og find en model, der passer til dit behov.

Tag din ZEISS-kikkert med på jagt

Hvis du er jæger eller elsker at tage på jagt, så er det rigtige jagtudstyr alfa og omega. Med det rette udstyr opnår du nemlig de bedste resultater.  Det gælder selvfølgelig også for din kikkert. Og når det kommer til kikkerter, så er ZEISS blandt de allerbedste på markedet. Du kan derfor også  roligt bruge din ZEISS-kikkert, hvis du skal på jagt. Kikkerterne fra ZEISS er utrolig pålidelige og fungerer efter hensigten uanset hvad du skal bruge dem til. I mere end 150 år har ZEISS nemlig søgt at optimere og sikre, at kvaliteten af de optiske kikkertlinser altid er det bedste af det bedste.

Er du på udkig efter en specifikt kikkert til jagt, så kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af jagtkikkerter. Disse er specielt udviklet til jægere. Hos Kikkertland.dk kan du blandt andet finde gode begynderkikkerter, som er det oplagte valg, hvis du har brug for en all-round kikkert. Er du den seriøse jæger, så vil vi klart anbefale dig en kikkert fra ZEISS. 
 

Se hele udvalget af ZEISS-optik hos Kikkertland

Hos Kikkertland fører vi ikke kun håndkikkerter fra ZEISS. Faktisk har vi et stort udvalg af andre kikkerttyper og tilbehør fra den anerkendte producent. Du kan tage et kig på hele udvalget af ZEISS-optik og tilbehør her, hvor du blandt andet kan finde kikkerttilbehør, monokikkerter, udsigtskikkerter, termiske kikkerter, kikkerter med afstandsmåler, rensesæt til kikkerter og meget mere. 

Køb din ZEISS-kikkert hos Kikkertland

Når du bestiller en ZEISS-kikkert, får du en kikkert med markedets bedste optik i et godt og funktionelt design. Derfor kan vi varmt anbefale kikkerter fra det tyske mærke, ZEISS. Hos Kikkertland har vi et stort udvalg af ZEISS-kikkerter med forskellig forstørrelse og linsediameter. Tag derfor et kig på udvalget, og køb en kikkert, der passer til netop dit behov. Så kan du få fantastiske oplevelser i naturen.

Kom forbi vores butik i Aalborg

Har du spørgsmål til valg af kikkert? Så er du meget velkommen til at kontakte os, eller besøge vores butik i Aalborg. Her har du mulighed for at prøve nogle af vores produkter, så du er sikker på, at du får det rette udstyr med hjem. Derudover tilbyder vi altid personlig vejledning, så du kan blive godt guidet til den rigtige kikkert.

Har du brug for hjælp til vælge en kikkert udenfor vores åbningstider? Så kan du tag et kig på vores kikkertguide. Her kan du læse om forskellige kikkerttyper, specifikationer, vedligeholdelse og meget andet.