• Fri Fragt ved ordrer over kr. 600,- (DK)
  • 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Lommelygter LED lygter

Lommelygter fra Nextorch og Fenix. Se det store udvalg af Nextorch og Fenix lommelygter i en uovertruffen kvalitet.

LED lygte, lygter til jagt UV lygter med mere, se det store sortiment her og læs mere om de enkelte kategorier længere nede på siden.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Kraftige lommelygter, UVlygter, jagtlygter mm.

Kraftige LED lommelygter fra de to producenter Nextorch og Fenix. Se det store udvalg af størrelser og lysstyrker.

Effektive lommelygter med LED til båden eller jagt. NexTORCH Saint Torch 30 er topmodellen i vort sortiment med: 5600 Lumens og en distance på 470 meter!  En enkelt LED er det centrale element i denne monsterlygte, der i øvrigt bruges af militær over hele verden. Denne Ledlygte gør nat til dag med et enkelt tryk på knappen.

 

Lommelygte til daglig brug

En handy lommelygte til daglig brug, hvis du lige står og skal finde noget. En handy model som NexTORCH K10 LED oplyser i en fart og kan nemt ligge i hånden. Denne LED lygte kan sættes fast på en rygsæk eller bæltet og er derved altid lige ved hånden. Denne lygte er særdeles handy og praktisk, når du skal bruge en lygte, der virker hver gang. Dette er en af de bedste lommelygter til almindelig brug.

 

Lommelygte med grønt lys til jagt

Går du på jagt er en lommelygte et uundværligt stykke værktøj. Dels til at lokalisere spor og vildt og dels til at finde et dyr, hvis uheldet er ude og det ikke faldt i første forsøg. Jagtlommelygter skal være mere robuste end lommelygter til hjemmet, et vandtæt kabinet og generel robusthed er rimelige krav til en lommelygte til jagtbrug. Vi anbefaler NexTorch P5G - en kraftig LED lygte velegnet til jagt, da lygten kan skifte mellem hvidt og grøn lys. Lygten har en indbygget indikator for lavt batteri.

 

Ravlygte UVlygte til ravjagt

Ravlygte Nextorch P5UV- med UV lys er den optimale lommelygte til ravjagt. Det er slut med at gå og gætte om en sten er rav eller ej. Lys blot på stranden med denne UVlygte, så vil eventuelt rav lyse op. Det kan ikke blive nemmere! Lygten kan naturligvis også lyse med hvidt lys, så den kan bruges som en normal lommelygte til camping eller eftersøgning.

 

Alt i lommelygter på et sted

Du kan læse mere om de enkelte lommelygter ved at klikke ind på dem, her står alle tekniske data som lumen, rækkevidde, genopladelighed mm. Er du forsat i tvivl om hvilken lommelygte, der er bedst for dig er du velkommen til at komme ned i vores butik i Aalborg, hvor vi gerne demonstrerer de forskellige produkter. Du kan også ringe for råd og vejledning om valg af bedste lommelygte på 96303409.