• 100% dansk webshop
 • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
 • Vi har åbent i butikken
 • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
   

Lommelygter LED lygter

Med den rigtige lommelygte er der lys i mørket og du behøver ikke holde dig tilbage. De mange produkter og kvalitetsrige brands kan nemlig sørge for at oplyse selv de mørkeste omgivelser. Så har du altid lys ved hånden i hverdagen, under jagten, på teltturen og et helt fjerde sted. På Kikkertland.dk finder du et godt udvalg af lommelygter til forskellig brug. Se det store sortiment her, og læs mere om de enkelte lommelygter længere nede på siden.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Den universelle lyskilde: Lommelygten

Alle kender lommelygter. Som små har de været vores bedste kompagnon, når vi har begivet os ud på eventyr i mørket. I teenageårene har de været ved vores side på teltture og festivaler, når der var mørkt midt om natten, mens de i voksenårene har tjent deres værnepligt som praktisk værktøj i alverdens situationer. Lommelygter er således for alle – og er til alt indenfor hobby-, fritids- og arbejdsbrug. 
 

Hos Kikkerland.dk har vi et væld af varianter, modeller og størrelser, hvilket gør det nemmere for dig at finde netop den lommelygte, der passer til dine personlige præferencer og behov. Selvom udvalget af lygter er stort, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. 
 

Hvis udvalget virker for uoverskueligt, eller hvis du ikke helt ved, hvad du skal gå efter, så er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi den fysiske butik i Aalborg. Her står vores personale klar til at hjælpe og vejlede dig omkring hvilken lommelygte, der bedst kan opfylde dine behov.

Find en lommelygte til dit behov

Hos Kikkertland.dk har vi lommelygter til adskillige behov. Her finder du blandt andet produkter, der gode til jagt, løb, hobby, camping, dagligdagen og meget andet. Skal du derfor bruge din lommelygte i en helt bestemt henseende, så har vi med stor sikkerhed et produkt, der passer dertil. Du kan også udforske vores kategori, tilbehør til lygter, hvor vi har diverse filtre til lommelygter, der eksempelvis er nyttige til jagt og til at finde spor i mørket.
 

Scroll op, og se, hvad vi kan tilbyde.

Hvilken lommelygte har du brug for?

Hos Kikkerland.dk finder du et godt udvalg af lommelygter med forskellige lysstyrker. Er du eksempelvis jæger, så er det vigtigt at få fingre i en lommelygte, der kan spotte i mørket, når dyret skal brækkes. Her er valget af lommelygten yderst vigtig, da den kan afgøre, om du kommer tomhændet hjem eller ej. Du skal derfor gøre klart med dig selv – inden du køber – hvilket formål din lommelygte skal have. Prøv derfor at stille dig selv de nedenstående spørgsmål:

 • Skal din lommelygte blot kunne opfylde ét enkelt behov? 
 • Skal din lommelygte kunne bruges i flere sammenhænge?
 • Hvem skal bære lommelygten: Er det dig, dit barn eller en helt tredje? 
 • Skal lygtens funktioner have fokus på præcision og driftsikkerhed? 
 • Er lygten til private eller erhvervsmæssige henseender?
 • Hvor ofte har du tænkt dig at bruge lommelygten?
 • Hvor lang tid af gangen forestiller du dig, at lommelygten skal kunne lyse? 
 • Hvor kraftigt forestiller du dig, at lysstyrken på din lommelygte skal have? Hvorfor?
 • Skal din lommelygte have specielle og særlige funktioner? 
 • Hvad er rammerne for dit budget?
   

Når du kan besvare de ovenstående spørgsmål, så bliver det lettere at finde en lommelygte, som både kan matche dine behov, forventninger og dit budget – samtidig.

Se din hverdag i det rigtige lys

Hvis du har brug for en lommelygte i dagligdagen, som både skal tændes, når hunden  bliver luftet, og bilens motor skal undersøges, så bør du overveje en lille lommelygte med en god, skinnende lyskegle. Du kan også overveje en lille penlight, som kan komme ind selv de smalleste steder. Det er både smart til inspektion af bilen og reparationer under køkkenvasken.
 

Skal du i stedet bruge din lommelygte i mere eventyrlige henseende, som for eksempel under vandet, så er det vigtigt at have en vandtæt lommelygte, der har en stærk lyskegle. Det kan også være, at din lommelygte skal tjene et mere erhvervsmæssigt formål og lyse et større område op. Her behøver lommelygten ikke være særlig mobil, og så kan størrelsen godt være mere omfangsrig, uden at det gør noget. Her skal du således gå efter en større, robust lygte og eventuelt en mindre holder eller stativ, så lygten stabilt kan stå det samme sted uden din hjælp.

Prøv en LED lommelygte

Har du brug for et solidt og kraftigt lys, så er en LED lommelygte et godt svar på din søgen. Med en LED lommelygte får du blandt andet en høj og intens lumen, hvilket er effektivt i kulsorte omgivelser. Men selvom lommelygter med LED giver en kraftig lysstråle, så behøver du ikke slæbe rundt med en alt stor lygte - tværtimod. Hos Kikkertland.dk kan du nemlig finde LED lommelygter i små og smarte størrelser. Det gør det nemt at have et godt lys med overalt.
 

De mange handy LED lommelygter, som du kan tage med overalt, giver dig en ultragodt lys samtidig med, at du selv kan kan styre placeringen af det. Det giver ofte en skarpere præcision og bedre resultater. Og det kan man jo godt bruge i mange situationer. Derfor finder du både solide LED lommelygter til militærøvelser, små LED lommelygter til at sætte fast på rygsække, LED lommelygter med UV til din ravjagt og meget mere.

 

Klik her, og se nærmere på vores udvalg af ravlygter med UV-lys.

Samme kvalitet – adskillige modeller

Hos Kikkertland.dk kan du finde et godt udvalg af lommelygter til diverse formål – men én ting går igen hos alle vores produkter: Den gode kvalitet. Vi sælger nemlig kun lommelygter af høj kvalitet, som du kan stole på i mørket. Her finder du eksempelvis lommelygter fra det velkendte mærke, NexTorch, hvor alle produkter er testet af professionelle produktdesignere og almindelige brugere. Det er din garanti for en lommelygte, der kan klare hverdagens udfordringer og oplyse mørkets mest dunkle kroge.

Trustpilot