• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Termiske kikkerter

Se udvalget af professionelle termiske kikkerter og kameraer. En kikkert med termografi er et uovertruffent værktøj til overvågning, at se varmetab og meget mere. Her på kikkertland.dk finder du et udvalg af professionelle termiske kikkerter.

 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Termografisk kikkert

En kikkert med varmesyn viser temperaturforskelle i synsfeltet. Disse kikkerter kaldes også natkikkerter idet man kan se om natten igennem kikkerten. Se vores side om natkikkerter her.

Jo varmere et objekt eller et dyr er, desto mere rødt vil det lyse op i det termiske billede. Det gør brugeren af kikkerten i stand til at se igennem buske og krat med varmebilledet. Når man termograferer en bygning er det de blå nuancer man skal holde øje med. Her kan kuldebroer og punkterede termoruder nemt spottes. 

Infrarøde kikkerter

Termiske kikkerter også kaldet infrarød kikkert kan både bruges til at spotte dyr og eftersøgning af personer. Rækkevidden på de termiske kikkerter går helt op til 1800 meter. Forskellen på en termisk kikkert og en natkikkert er at en termisk kikkert kan se igennem buske og krat, idet den viser en varmesignatur og ikke kun det man ser med det blotte øje. 

Monokulare termiske kikkerter -  Enhåndsbetjent termisk kikkert

Vore termiske kikkerter er monokulare, det vil altså sige at du kun skal bruge et øje for at se med kikkerten, ligeledes kan kikkerten betjenes med en hånd, på grund af den lave vægt og det ergonomiske design. Du har altid en hånd fri til andre gøremål når du bruger en varmefølsom kikkert fra Kikkertland. Er du i markedet for en binokular kikkert med termisk optik, kan vi godt 

Hjælp til køb af termisk kikkert

Er du i tvivl om hvilken form for termisk optik, der er den optimale til dig er du velkommen til at kigge forbi butikken på Gugvej i Aalborg til en demonstration og en snak om termiske kikkerter og natkikkerter. Du kan også henvende dig til vores kundeservice mellem 09 og 16.

Trustpilot