Termiske Kikkerter

Skal du spotte dyr eller mennesker i mørke eller i dårlig sigtbarhed? Så er en termisk kikkert et uundværligt redskab. Kikkerten lader dig nemlig spotte varmekilder i naturen både i dagslys og mørke. Det betyder, at du lettere kan identificere dit mål. Den termiske sensor på kikkerten kan yderligere hjælpe dig med at spotte varmetab på dit hus og meget mere.

Køb en termisk kikkert fra Kikkertland, og tag det gode syn med dig, når du går på jagt.

Termisk kikkert: Få et klart syn i mørket

Her på siden kan du se udvalget af termiske kikkerter hos Kikkertland. Vi har et bredt sortiment af mange forskellige modeller i diverse prisklasser og med forskellige funktioner. Så har du de bedste forudsætninger for at finde den kikkert, som passer til dit behov og dine kriterier. Hos Kikkertland har vi også et udvalg af digitale natkikkerter uden termisk syn.

Forskellen på en termisk kikkert og en natkikkert er, at du med en termisk kikkert kan se igennem buske og krat, idet den viser en varmesignatur og ikke kun det, du ser med det blotte øje.

Infrarøde kikkerter med indbygget WiFi

Uanset hvilken termisk kikkert du vælger fra Kikkertland, har den indbygget WiFi video i HD og klare stillbilleder. Og ved eksempelvis at bruge ZEISS’ Hunting App kan du nemt og hurtigt overføre data fra kikkerten til din smartphone. via WLAN. På den måde kan du gemme dine optagelser og dele de unikke momenter, du oplever i mørket i naturen.

Oplev en lang rækkevidde med termiske kikkerter

Med en termisk kikkert kan du let spotte dyr og mennesker i horisonten. Vores udvalg af termiske kikkerter har nemlig en rækkevidde på helt op til 1300 meter. De forskellige forstørrelser i kikkerterne giver dig rig mulighed for at få øje på objekter, uanset om det er et par hundrede meter fra dig eller mere end én kilometer.

En af de helt store fordele ved termiske kikkerter er netop rækkevidden, som performer bedre end eksempelvis en digital natkikkert, som sjældent har en rækkevidde på over 300 meter.

Brug en kikkert med night vision til eftersøgninger

En termisk kikkert bruges også til eftersøgninger af personer i mørket. Kikkerten kan nemlig fange små temperaturforskelle, og når du zoomer, kan du se, om skikkelsen er et dyr, et menneske eller noget helt tredje.

Monokulare termiske kikkerter: Enhåndsbetjent termisk kikkert

Vore termiske kikkerter er monokulare, hvilket vil sige, at du kun skal bruge ét øje for at se med kikkerten. Det betyder også, at du kan betjene kikkerten med blot én hånd. En monukular kikkert er nemlig designet med fokus på et kompakt, letvægtigt og ergonomisk design.

Du kan derfor altid have én hånd fri til andre gøremål, når du bruger en termisk spotter fra Kikkertland.

Kvalitetskikkerter til vanskelige vejrforhold

Når der er udfordrende vejrforhold under jagten, skal du ikke være nervøs for at tage din termiske kikkert frem. Alle kikkerter her på siden er nemlig lavet i kvalitetsmaterialer, som sørger for at holde vand og fugt ude. Så kan du bruge din natkikkert under alle vejrforhold.

Hav altid en termisk natkikkert ved din side under jagten

Til nogle af vores termiske kikkerter medfølger der en rem, som gør, at du altid kan have kikkerten lige ved hånden og hurtigt slippe den igen, når du skal bruge dit våben. Nogle af modellerne har remme til håndleddet, mens andre remme er til brystet. Uanset hvilken rem, der medfølger til din termiske kikkert, giver remmen dig hurtig adgang til kikkerten.

Brug din termiske kikkert til at spotte varmetab

Er du i tvivl, om dit hjem er velisoleret, eller om varmen suser ud af bygningen? Så kan du bruge en termisk kikkert til at spotte steder på bygningen, hvor der er dårlig isolering. Det kan blandt andet skyldes kuldebroer og punkterede termoruder.

Når du termograferer en bygning indefra, er det de blå nuancer, som du skal holde øje med. Derimod er det de røde nuancer, du skal se efter, når du termograferer en bygning udefra. Det er nemlig sådan, du spotter de steder, hvor kulden siver ind og varmen siver ud.

Hjælp til køb af termisk natkikkert

Er du i tvivl om, hvilken form for termisk optik der er den optimale til dig? Så er du velkommen i vores butik i Aalborg til en demonstration og en snak om termiske kikkerter og natkikkerter. Du kan også kontakte vores kundeservice på telefon 96 30 34 09 eller mail info@kikkertland.dk for personlig rådgivning.

Køb dit jagtudstyr hos Kikkertland

Er du på udkig efter udstyr- og tilbehør, som du kan tage med på jagt? Så kan Kikkertland hjælpe. Vi har nemlig et hav af jagtudstyr, såsom kikkertsigte, foldestole og foderaler. Derudover kan du finde flere skarpe jagtknive, som du kan bruge til opbrækning af dine skudte dyr.